Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Derbi de galip gelmemiz bütün problemleri çözdü mü ?

bitmedi ama galibiyetin tadını cıkarmak adına yarına ertelenebilir

Yorum

• Birazdan Sibel gelir Adrian'ı gördünüz mü der, havasını atar gider.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• hafta ici 2:1 yenilirz yazmistim.2:1 güzel.Volkan kazanmaya basliyoruz güzel.Sivas ve fb maclari benim icin ölcü.Onlari mutlaka almaliyiz.Serefsizler hesap sormaliyiz.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tarihi fark kaçtı yinede helal olsun ama durum 2-2 de olabilirdi ve emekler boşa giderdi o kaçan pozisyonlar tek tek incelenip hatalar ortaya çıkmalı bu kadar pozisyonu kaçırmak ayıptır bazı maçlarda o pozisyonların 1 tanesine bile mum oluyoruz..
          #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• Mutluyum, geçen yılı izledim. 90 dk çıldırtan güzel oyunuyla Trabzonspor. Kaçan goller.
            Helal size uşaklar helal.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malesef Burak Yılmaz bu gece benim için bitmiştir.Kusura bakmasın madem bu kadar bjk'li sezon sonu gitsin oynasın.46. dakikada kaçırdığı gol,sonrasında kaptırdığı toplar,vurdum duymaz oyunu yakışmadı ona.Sen de bu takıma ihanet ettin.Topla bavulunu git...
              Yorum Yok!....

Yorum

• agh agh oyle goller kaciyodu ki , 2ci dk'da 0-2 onde olabilirdik

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugünn Adrian'da harikaydı
                  tek nedeni var dikine oynadı.bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Malesef Burak Yılmaz bu gece benim için bitmiştir.Kusura bakmasın madem bu kadar bjk'li sezon sonu gitsin oynasın.46. dakikada kaçırdığı gol,sonrasında kaptırdığı toplar,vurdum duymaz oyunu yakışmadı ona.Sen de bu takıma ihanet ettin.Topla bavulunu git...
                    ........

Yorum

• Demekki her hafta fark yiyecez dedikmi topçular motive oluyor ... Tebrikler bizleri utandirdiginiz icin
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• işte TRabzonspor bu !
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrıca bu maç geçen yılki beşiktaş maçı.Bir de bu adama hala laf atıyorlar.
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bu takım beni çileden çıkaracak
                            tam futboldan soğurken beni tekrar futbola bağladılar
                            kapasite var arkadaşlar
                            ilk yarı 10 kişi bırakıldık tüm derbilerde biçtiler resmen bizi
                            sağda volkan solda olcan ilerde burak kalede tolga ortada colman zokora
                            defans sorunu hallolursa ve adrian takıma monte edilirse bugünkü gibi bu takım uçar
                            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Burak YILMAZ Futbolcu ve golcu ise ''Attığı 30 gole rağmen'' Ben Cumhurbaşkanıyım!
                              Niyet Ettik 8 nci Şampiyonluğa !

Yorum

• olcan 13dk o topu iyi kontrol etseydi mac 0-3 olurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X