Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 29.Hafta | Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2 | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok mutlu ettin beni Trabzonspor...Binlerce teşekkür tüm oyunculara.Bilhassa ikinci yarıdaki oyun çok iyiydi.Hatlar daha belirgin,isabetli ve bol pas yapabilmek ve kanatları son derece hızlı kullanabilmek.Umutsuzluk ve yılgınlık olmasın artık.Son maça kadar inançla devam etmeli takım.Şampiyonlar ligine katılma hakkını elde etmek çok önemli.Sonuna kadar devam.Şu oyunu Galatasaray'a karşı da oynamasını çok istiyorum Trabzonspor'un.O maçta oynadığımız oyunu ve skoru hiç hazmedemedim.Simao'nun da kırmızı kartla atılması gerekiyordu.Onu da es geçti hakem. Terbiyesizlik konusunda Türk kadınının erkeğinden geri kalır yanının olmadığını da gördük bu akşam...
    En son highlander tarafından düzenlendi; 04.03.2012, 21:34.
    Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
    Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
    Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demekki her hafta fark yiyecez dedikmi topçular motive oluyor ... Tebrikler bizleri utandirdiginiz icin

yeterki her hafta böyle oynasınlarda.biz utanalım.yalan yok hıc umudum yoktu yenecegımıze.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum yapmayın zaten.Maçı kazanamasaydık görürdüm sizleri.Şimdi biten maça yorum yapıyorsunuz. Goldeki sevinci yaptıklarını affettirmez...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Tolga yerine Onur
          2 Tane Stoper
          1 Sol Bek
          Gercek bir oyun kurucu aldikmi tamamdir is

Yorum

• Çok güzel galibiyet aldık lakin çok gol kaçırdık.Tarihi fark atacagımız maçı zor kazandık.Bu sorunu halletmemiz gerekiyor ve takım gayet güzel oynadı...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım halinde (Burak hariç) süper oynadık,koştuk,mücadele ettik. Çocukların hepsine teşekkür ediyorum............
              ikinci yarı buraka haksızlık ediyorsunuz.çok iyiydi.

Yorum

• İlk olarak Talha.YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak YILMAZ Futbolcu ve golcu ise ''Attığı 30 gole rağmen'' Ben Cumhurbaşkanıyım!

yeni makamınız hayırlı olsun o zaman

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Malesef Burak Yılmaz bu gece benim için bitmiştir.Kusura bakmasın madem bu kadar bjk'li sezon sonu gitsin oynasın.46. dakikada kaçırdığı gol,sonrasında kaptırdığı toplar,vurdum duymaz oyunu yakışmadı ona.Sen de bu takıma ihanet ettin.Topla bavulunu git...
                  Macın heyecanından Burak'ı izleyemedin galiba usta..

Gol kaçırdığı doğru ama 10 numara top oynadı..
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• sivas bize fark atar

Yorum

• Ne tuhaf insanlar var bu forumda

Yorum

• Açıkçası yenebileceğime inanmıyordum. Hele böyle bir oyun hiç beklemiyordum... İnanılmaz koştuk mücadele ettik. Helal be helal!
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Açıkçası yenebileceğime inanmıyordum. Hele böyle bir oyun hiç beklemiyordum... İnanılmaz koştuk mücadele ettik. Helal be helal!
                          Maça hızlı başlayınca PSV ve Moskova maçları geldi aklıma ama bu sefer sonu iyi oldu.

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne tuhaf insanlar var bu forumda
                            takım dengesiz olunca tuhaflıklar çokıyor ortaya.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolga yerine Onur
                              2 Tane Stoper
                              1 Sol Bek
                              Gercek bir oyun kurucu aldikmi tamamdir is
                              bi de golcü

Yorum

• acik konusayim..
                                burak'in satilmasi taraftariyim..ama futbolunu sevmedigim icin..
                                sac bas yoldurtacak cok pozisyonu oldugu icin ve zaman zaman hem bencil hem vurdumduymaz oynadigi icin...
                                ama adamin alinterine laf etmem arkadas..attigi golden sonra ki sevinci ortada..
                                bu adama mac satti diyen adamin forumdan atilmasi gerekiyor..
                                kendi futbolcusuna boyle yakistirma yapan adamin bu forumlarda isi olmamali..
                                bmn yonetimini goreve davet ediyorum..
                                en ufak ima dahil herkese ceza verilsin..
                                ayiptir,yaziktir..
                                futbolunu elestirin ama edepsizlik yapmayin..bu adam gecen sene inonude atarak galip geldik..
                                bugun yine atti..ve mukemmel ara paslari vardi..
                                bir gidin arkadas yaa..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X