İlk olarak hodlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi 2.Tur Rövanş Maçı | PSV Eindhoven 4-1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
Colman ne kadar kötü oynarsa oynasın, durum Colman'sız bir Trabzonspor'dan daha kötü olamaz. Onun yaptıklarının yanında fazlasını da yapan bir adam alınmadıkça Colman'ı kimse kesemez. Geldiğinden beri performansının geriye gittiği aşikar, sezon sonu da yerine daha iyisi alınacaktır ama şimdilik onu desteklemekten başka çaremiz yok.
Ayrıca Colman'ın ne iş yaptığını merak edenlere, Colman'ın oyunda olmadığı maçları bir izlemelerini tavsiye ediyorum.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman ne kadar kötü oynarsa oynasın, durum Colman'sız bir Trabzonspor'dan daha kötü olamaz. Onun yaptıklarının yanında fazlasını da yapan bir adam alınmadıkça Colman'ı kimse kesemez. Geldiğinden beri performansının geriye gittiği aşikar, sezon sonu da yerine daha iyisi alınacaktır ama şimdilik onu desteklemekten başka çaremiz yok.
Ayrıca Colman'ın ne iş yaptığını merak edenlere, Colman'ın oyunda olmadığı maçları bir izlemelerini tavsiye ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim,oyuncuları 1 maçlık değerlendirdiğimiz için bu noktalara geldik zaten,seni bilmem ama futbolda benim için en önemli şey istikrar,buda Colmanda kocaman bir 0 olduğuna göre,takımda tutmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşaka yapıyor olmalısınız..colmanı satmak demek takımı satmak demektir. lütfen siz de dahil kimse üzerine alınmasın sözüm yönetimedir mecnun odyakmaz repligiyle söyleyeyim "colmanı satan karısını satar"...koskoca iskeletten bir o kaldı zaten onu da satmayalım...yeter daa..Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Allah aşkına saçmalamayı kesin, colman bu takımın kilit oyuncularındandır.
geçen sene yanında selçuk arkasında oturmuş defans önünde jaja gibi yaratık beğenmesekte umut burak gibi motorlar vardı, tıkır tıkır işleyen takımda orta sahada millet imrenerek izliyordu selçuk ve colman ı.
bu sezon bakıyorsun yanında 24 yaşında gelecek vaad eden bank asya topçusu aykut oynuyor defansın hali içler acısı hücum hattında bireysel yeteneklerle birşeyler yapmaya çalışan adamlar, sezon başından beri kopuk kopuk oynayan yeteneksiz yabancı ve yerlilerle donatılmış bir Trabzonspor...
ilk 11 i yazarken ilk yazacağım adam colman dır, etrafına önüne sağına soluna beceriksiz adamları verirsen colman da sırıtır ne bekliyoruzki bu adamdan şahsen ben bu beceriksizler topluluğundan bu sezon hiçbirşey beklemiyorum, eleştirirken biraz mantıklı düşünün, sorun colman da değil sorun onun etrafında oynayan oyuncularda."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Psv'nin 3.golüne bir bakın arkadaşlar.. Ondan sonra da bizim stoperlere dönün bakın!! Adamların defansına havadan veya yerden top geldiğinde paldır küldür ileriye atmıyorlar. Nitekim 3. golü defansın iyi top kullanmasıyla geldi. Bizim defansa gelen her top hep bodozlama ileriye vuruldu ve adamlara düştü. Düşün bu takımın kalecisi bile degajı taca gönderiyorTolga'nın kırmızı kart gördüğü posizyonda tek hatalı isim ZOKORA'dır. Sen o topu taca göndersen daha iyiydi. Neden kaleye atıyorsun ? Tolga kendi adamına topu gönderiyor doğal olarak ama bizdeki SAP mustafa o topa sincap gibi koşuyor ve alamıyor. Zokora hatalıdır derken yanlış anlaşılmasın ne demek istediğimi irdeleyin
Günümüz futbolunda kazanmak istiyorsan defans hattını ortasahaya yakın tutmalısın. Topu her zaman ileride oynamalısın. Ama ortasahanda Aykut gibi kazma oldukça bunu başaramazsın. Acilen ama acilen ayaklara top atabilen 2 stoper ve ortasahaya etkili bir isim alınmalı. Adamların 10 numarası bizi perişan etti kimsenin gördüğü yok. Bizim neden böyle oyuncumuz yok. Jaja gibi adamı gönderiyorsun. Yemişim kompleksini. Şu takımda selçuğu saymıyorum,defansta egemen ileride jaja yı tutabilsek şimdi daha farklı yerlerdeydik. Yattara gibi adamı bile arıyor bu takım. Beğenmediğiniz adam bugün sağ kanatta volkandan falan her türlü iyi oynar. en azından adamın kalitesi var önünde 2 adam bekler. diğerlerine alan açılır... O kadar bekledim ki Zokora'nın defansta oynamasını ama olmadı. Sen deplasmandasın gol atman gerekiyor ama ortasahaya bakıyorum Aykut-colman ve zokora var. şaka gibi. Zokora'nın defansif özelliğini cümle alem biliyor. yumlunun yerinde oynaması gerekiyordu. Aykutun yerinede ya adrian yada alanzinho olmalıydı. bu kadar basit. en azından bu kadar gol yemezdik ve 1 den fazlada gol atardık. Olcanın bireysel yetenekleri olmasa gol bile atamayacaktık şu takıma.
Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Bir takımın gücü en zayıf halkasının gücü kadardır.
Olcan Burak gibi Türkiye standartlarının çok üstünde iki hücumcumuz var, PSV'ye iki tane zor atılacak gol attık, Olcan'ın yaratıcılığı sayesinde.
Ama defans hattında tecrübesiz dört adet isim adeta bizi yaktı. Hepsinin en az birer-ikişer hatası vardı gollerde. Son maçta Tolga'da defansa uyunca yalan olduk.
Şu açık ve net, hocanın ısrarını da anlayamıyorum. Aykut-Giray-Mustafa aynı anda sahada yer alamaz. Hele hele üçü aynı otuz-kırk metrekare içinde oynarken, hayatta olmaz.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepsv 24. hafta maçında kendi evinde twente ye karşı 4-0 geride. ilk yarı bitti.
Yorum
-
Üst düzey bir Stoper ile bunlari cok zorlardik. Birde Zoko olsaydi en basindan, bugün elenen biz degil onlar olacakti. Ah Yönetim...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum