dünkü 120 dakika bunlara ağır gelecektir.Temkinli oynamalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Samsunun hucum gucu cok zayif bakmayin Gekas a mekasa daha hic bir uyum yok aralarinda,bizim macta 90 dk kopek gibi savunma yapacaklar ve orta sahada bize alan birakmamaya calisacaklar baska alternatifleri yok,dunki macta bile hucumda hic ama hic bir varlik gosteremediler anca kosuyorlar.bizse erken bir gol atamazsak zor bir mac gecirebiliriz,ama erken bir golda fark getirebilir.kisaca kolay bir mac degil 1-0,2-0 gibi bir skor bekliyorum.
Yorum
-
Çok önemli maç,Samsun'un gücü ne olursa olsun çok ama çok ciddiye alıp bu maçtan net bir 3 puan çıkarmamız lazım.2 yavşak takım birbiri ile oynuyor,satılmışşehir ile havhav ın takımı berabere kalırsa ilk 4 teki yerimizi alır play-of için aradaki puan farkını kapatmaya çalışırız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
sercanın yerine alanzinho,halilin yerine henriqueİlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maca mutlaka söyle cikmaliyiz:
------------------tolga---------------------
celutska------giray--------mustafa----cech
Sercan------Aykut----Colman-------Olcan
----------Burak --------- Halil------------anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum
-
------------------tolga---------------------
celutska------giray--------mustafa----cech
Halil------Aykut----Colman-------Olcan
----------Burak ---------Henrique------------
benim 11 bu, 2.yarı halil yerine sercan yada volkan, duruma göre aykut olcan heneque nin birinin yerine alanzinho.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Bayanlara biletler ne zaman ?
Trabzonspor maçı biletleri kadın ve çocuklara biletleri cumartesi dağıtılacak
Trabzonspor'un Samsunspor ile oynayacağı maçı ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar için davetiye niteliğindeki biletlerin dağıtımı 14 Ocak 2012 Cumartesi günü yapılacak.
Buna göre kadın ve 16 yaş altı çocuklar kendilerine ayrılan davetiye niteliğindeki biletleri belirtilen günde saat 10.00'dan itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki Biletix gişesinden gün boyunca temin edebililirler.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Samsunun bir çok oyuncusu dün 120 dakika ağır sahada koştu....samsunun ilk devre çok koştuğunu ,2,yarılarda döküldüğünü,Trabzonsporun ise 70 den sonra sonuca daha rahat gittiğini biliyormusunuz...Ben biliyorum..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
1-samsun un yarısı trabzonsporludur
2-karadenizin en büyük şehri trabzondur
3-samsun asansör takımdır
4-samsunsporlu diye birşey yoktur samsunlu fb liler vardırhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum