Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Samsunun bir çok oyuncusu dün 120 dakika ağır sahada koştu....samsunun ilk devre çok koştuğunu ,2,yarılarda döküldüğünü,Trabzonsporun ise 70 den sonra sonuca daha rahat gittiğini biliyormusunuz...Ben biliyorum..
    Hocam, %10000 kapasite ile oynasalar bile ne olacak

Kadro kalitesi itibariyle rahat alacağız maçı. Tek eksiğimiz havaya girmek, bir kaç maç daha seri yapalım kimse tutamayacak bizi.

Daha pek faydalanmadığımız, Yeni Transfer etkisi yaratabilecek cok fazla isim var

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1-samsun un yarısı trabzonsporludur
      2-karadenizin en büyük şehri trabzondur
      3-samsun asansör takımdır
      4-samsunsporlu diye birşey yoktur samsunlu fb liler vardır
      Hepsine harfiyen katılıyorum. Özellikle iki şehir arasındaki sıkıntı da Samsunlu fb taraftarının etkisindendir diye dusunuyorum. Yazık ki diger Samsunlular da bunlara uyuyor..
      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Ayrıca Samsun taraftarının karadeniz takımlarıyla ne oru varbilmiyorum ama gecen yıl Rizedeki BankASYA macında deplasmana gelen Samsunlular stadı yıktı nerdeyse. Ama ne oldu sora biliyor musunuz. Cezayı Rizespor aldı
        bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• Samsunspor maçında Bir kareografi hazırlayabiliriz aslında. "Sen kafana takma Bize Her Yer Trabzon!" diye bir pankartta açabiliriz. Bence Jebrin Olcan ile başlamalı Şenol Hoca maça.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Adrian bence yine ilk 11 başlamalı. Neden derseniz Burak'ı hatırlayın ilk geldiği zamanları hatırlarsınız... Ayakta duramıyordu sinirleniyor,bağırıp,çağırıyorduk... Sonunda Burak'ı kazandık... Ve şu anda da vaz geçemiyoruz.
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 5 atarız 3nü burak
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• SAMSUN beni karadeniz takımları içinde üzen tek takım ula gelen geçen ist.takımaları size açımadan 4-5 atiy siz gene kupa maçında biz laf sokmaya çalışıyorsunuz. yok yok bunlara 3-5 atacaksın ki ağızlarına kapak olarak taksınlar. Bizim ayarımızda bir takım değiller ve yeneceğimizi düşünüyor ayırca Olcandan bir gol bekliyorum. Tek sıkıntı stoperde kimi oyanatacağız (kadromuz yeterli ya ) neyse sustum.

seriye dewam maçı.

Yorum

• 2012 ye iyi başladık, inşallah galibiyet serisine devam edeceğiz...
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Maçı Yunus Yıldırım yönetecek .
                    Twitter Adresim

Yorum

• Gecen yıl kafasını yarmıştık bu satılmışın
                      Ders alsın adamakıllı yönetsin

Yorum

• Hah tam adamını verdiler.. Şuraya yazıyorum 1 adet penaltımız verilmeyecek.. Ve bize atılan bir çok tekme faulsüz geçiştirilecek..

Yorum

• Samsunspora Hiç acımadan en az 6-1 le plaka çaıkıp göndermemiz lazım.
                          Bunlar başka dilden anlamıyor daha geçen seneye kadar Yineden karadeniz takımı diye sempati duyuyordum ne zamanki Bankasyada biraz önde gidip lider olmaya başladılar Trabzonspora uğraşmaya başladılar Sempatim bitti.Süper lige çıkıp her maçlarında Trabzonspor diye bağırmaları sempatimi tamamen bitirdi.
                          Ben Orduluyum Orduspor da aynısını yapsın Onunla ilgilide aynı düşünürüm.
                          Orduda bir grup var FİDANGÖR onlarda aynı.
                          Şimdi Samsunla ilgili bir gerçeği yeniden hatırlatayım Unutulmasın
                          Bu Asansör takım bizim Trabzonun 2.ligdeki takımlarına rakip olabilecek ASANSÖR
                          Türkiye liginin en fazla Düşen takımı olma Ünvanını elinde bulundurarak ASANSÖR markasında bir numaradır.Herhalde SAMSUN marka Asasnsör yaspılsa çok satar.
                          Bunların en son düştüğü yılı hatırlarmısınız
                          Samsunda FB ile maç yapıyorlar ve maçta 30-35.dakika maç 0-0 devam ediyor Samsunda fena oynamıyor.Nobre Hiç alakası olmayan pozisyonda kendisini yere bıraktı ve Hakem Penaltı Kırmızı kart gösterdi (Kaleci Galiba AYKUT idi GS ın kalecisi) Samsun 10 kişi kaldı Penaltı gol olmadı ama Samsun 10 kişi kalınca dağıldı ve 5-0 yenildi ondan sonra O moralle Samsunu tutabilene aşkolsun ve Düştüler,
                          Şimdi Bu karekter yoksunları FB bizi düşürdü hiç demezken Trabzonspordan Puan almalarına rağmen Trabzon bizi düşürdü derler.
                          Trabzondan 1 puan aldıklarında Şampiyon olmuş gibi sevinirler.
                          FB-GS-BJK dan fark yediklerinde ise Gayet Mutludurlar,
                          Bu adamların neyini seveyim.
                          Samsun bu sene yat kalk dua et bu sene FB küme düşecek ve Kurtulacaksınız ama en fazla 2 sene kalırsınız ligde
                          HADİ siz bize rakip olamassınız layık olduğunuz yere geri dönün.
                          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hah tam adamını verdiler.. Şuraya yazıyorum 1 adet penaltımız verilmeyecek.. Ve bize atılan bir çok tekme faulsüz geçiştirilecek..
                            2 tanede direkten dönecek bunuda not et
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• üç istanbul takımından sonra, bize en çok düşmanlık eden üç anadolu takımından biridir samsunspor, eskişehir ve sivasla beraber...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• desenize rakip 12 kişi çıkacak sahaya.
                                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X