Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakin olun ŞAMPİYONLAR.

İlk maçta bize attıkları kaza golünün "yeterince" açıklamasını yapacağımıza inanıyorum
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Gömer geçeriz. 3-0
      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• En zor maçlarımızdan biri bu dönemin hatta ben en kritik virajı diyorum bu maçı alırsa üst üste 6 galibiyete kadar rahat gideriz. Bu maçta puan kaybı yaşayabiliriz.

Yorum

• Sakatlamaya oynayacaklar..
          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• rakipi hafife almadan yenmeliyiz bu serefsiz istanbulu destekliyen samsunlara slm yollariz galibiyetle
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bu maci alirsak bayagi rahatlariz kazasiz belasiz aliriz insallah nefret ediyorum sizden samsunspor,eskisehirspor,sivasspor,antalyaspor,i.b.b...simdilik bu kadar...3 eziklerden sonra tabi

Yorum

• geçen sene bir arkadaşımız burada yazmıştı ve çok hoşuma gitmişti ,,, bunlar şirinlerse yaşasın gargamel
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Samsunspor a alenen gıcık biriyim,
                  her 61. dakikada küfürlerin bir karşılığı olmalı ,
                  ancak " Burası Her yer değil, Şehri Samsun " cümlesine neden kızdığımızı anlamıyorum,
                  o zaman bizde " bize her yer Trabzon " demeyelim..

Yorum

• 120 dakika as kadrolaryıla oynadılar....

ilk yarıda sabırlı olursak 2. yarıda yeterince yorup işlerini bitiririz......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aman Abi abartmışsın sen de Samsunspor kim ki böyle bir kin besleyelim ?
                      valla sefa ole yetıstı bı kere artık donusu yok bu işin her 61.dakikada her TOPlandıklarında bize küfür etmeleri zoruma gıdıyor hem sadece samsun değil fenerede aynı sekılde buyuyor ıns bı organızasyonda getırırımde sende gorursun bu arada onu kızdırmak ıstıyorsan ya samsunlu dıyecen yada fenerlı
                      SENİNLEYİZ EVELALLAH 41 KERE MAŞALLAH
                      Feyzullah YILMAZ
                      61 caykarali

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeş çocukları rahat bırakalım...Çocukluklarını yaşasınlar...Bordo maviyle mutlu olmasını bilsin yeter...
                        abi zaten bordo mavi ile mutlu olmasa onların renklerıne antı sempatık olmazdı her nerde gorse elımı kolumu cekerek baba baba bordo mavi cok guzel demezdi
                        SENİNLEYİZ EVELALLAH 41 KERE MAŞALLAH
                        Feyzullah YILMAZ
                        61 caykarali

Yorum

• Bu çakma Samsunların seviyesine inmenin lüzumu yok.Biz tepeye oynuyoruz,onlar ligde kalmaya oynuyorlar.Bu hep böyle oldu.

Samsun dün Ordu'ya mahkum oynadı.Top daha çok Samsun yarı sahasında oynandı.Samsun turu geçisi zaten penaltılarla olabilirdi.Öyle de oldu.

Maça gelince de rahat yenmemiz gerekir.Saha dışı faktörlerle uğraşarak kafamızı boşa meşgul etmeyelim.
                          En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 12.01.2012, 11:15.

Yorum

• şirin baba şirine hikayesini bilenler vardır heralde.. bunlara uygulanacak tarifede budur.. şirin baba biz şirine onlar.. evimiz avni aker.. yatağımız çimenler... şapkamız kaledir !
                            u will need justice at the end..

Yorum

• yedi göbekten samsun lu bir trabzonspor lu olarak çok üzülüyorum bu olaylara...ama biliyorum ki(çevremden dolayı)bu çirkinlikleri yapanların % 90 ı fenevli.adamlar trabzon a pontus diyor ama yunan futbolcu alınca onu kral yapıyolar.samsun daki maça gittim.onlar her dakika bize sövmesine rağmen taraftarımız ciddiye alıp karşılık vermedi.umarım yine öyle olur çünkü samsunspor bizim rakibimiz değil.hiçbir zaman da olmadı...

Yorum

• Önce aciklama yap "Hassasiyet bekliyoruz" ondan sonra bu mactan bir mac önce kupa macinda yine bize küfür et ????
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X