Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şimdi yeneriz bi 20 yıl daha bizi siz düşürdünüz derler..Hayır asansör markası oldular hala bizle ugraşıyorlar..
    Desinler.

Evet biz düşürüyoruz bunları sürekli.

Ohhh nede zevkli.

Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• benim için samsunspor maçı alınacak sadece bir 3 puan maçıdır daha fazlası değil...su akarken testiyi dolduralım...12.haftadan sonra maçlarımız zorlaşıyor..bu puan farkıyla play of oynamanın hiçbir anlamı yok....kendi maçlarımızı mutlaka kazanmalıyız...

Yorum

• Bu maç asıl dönüm noktası bence en çok korktuğum maç bu maç. Gekas'ta oynayacaktır defansımızın işi zor hayırlısı bakalım.

Yorum

• Rize ile son zamanlarda kardeş tirübün gibi olundu ancak Samsunla bu imkansız. Çünkü çoğu satılmış köpek.

Yorum

• Forvetlerindeki danalar başımızı agrıtabilir.
            Ekhigo-Zenke dünde iyi oynadılar
            Gekas'ın oynayacagını düşünmüyorum

Yorum

• En az 3 fark bekliyorum.
              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Soldan Olcan, sağdan Volkan hallaç pamuğu gibi atar bunları...
                TRABZONSPOR
                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Stoperleri falan çok odun. En az 3 tane atarız.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Arkadaslar yorum yazarken Samsun sehrini ve samsunlulari asagliyarak yorum yapmayın unutmayinki samsunlu olupta bı çok Trabzonspor taraftarı var ..

Yorum

• 6-1 kazaniriz burak,colman,olcan 3lüsüne cok güveniyorum henriquede forma girsin ondan sonra yemede yaninda yat

Yorum

• Kene tezahuratını bilenler, oradaki şirinlerli ve şirineli kıt-a bunlara tam uymaz mı?

Uyarlanıla da bilir.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak isso34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaslar yorum yazarken Samsun sehrini ve samsunlulari asagliyarak yorum yapmayın unutmayinki samsunlu olupta bı çok Trabzonspor taraftarı var ..
                          Samsunlu olupta Trabzonsporlu olan kesim burada ki aşağılanmaları üzerine alınmazlar zaten. Burada aşağılanan, küçük görülen kesim istisnasız her maçın 61. dakikasını Trabzonspor'a küfür ederek geçiren kesimdir. Bunlar Samsun'da ki Trabzonsporlular'dan daha etkin, daha fazla olacaklar ki bu tezahüratlar halen daha devam ediyor.

Dünde yazmıştım bu kişilerin çoğu sadece Samsunsporlu değildir. İçlerinde farklı renkleride barındıranlardır.
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samsunlu olupta Trabzonsporlu olan kesim burada ki aşağılanmaları üzerine alınmazlar zaten. Burada aşağılanan, küçük görülen kesim istisnasız her maçın 61. dakikasını Trabzonspor'a küfür ederek geçiren kesimdir. Bunlar Samsun'da ki Trabzonsporlular'dan daha etkin, daha fazla olacaklar ki bu tezahüratlar halen daha devam ediyor.

Dünde yazmıştım bu kişilerin çoğu sadece Samsunsporlu değildir. İçlerinde farklı renkleride barındıranlardır.
                            Ben bunlardan sadece samsunu tutanı görmedim.Hep çift pasaportludur.Asıl takımının maçlarına gitme imkanı olmadığından samsun adı altında bize saldırıyorlar.Büyük maçlarda stadlarının dolması çok normal.Nede olsa gerçek takımlarını görmeye geliyorlar.

Yorum

• Samsun'lu olupta Trabzonspor'u tuttan çok kişi var.

Askerde 2 tane Samsunlu arkadaşım vardı biri tertibim diğeri üst devre ikiside Trabzonspor'luydu.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• En iyisi bunları Allah'a havele etmek.Büyükler küçükleri affeder.Büyük olmak o kadar kolay mı?
                                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X