Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ne yazikki karadenizli ve trabzon dogumlu degilim ama ruhum karadenizli,karadenizi,orduyu,giresunu,rizeyi,artvini,samsunu cok gezdim ama bitek samsuna isinamadim,nedenini bilemiyorum ama sevemedim gitti.maclardaki 61.dk da bizlere kufurlerini bikac densiz diye gecistiremem resmen tum stad karo halinde sovuyordu,bizde 55.dk onlara sovelim diye kuculme taraftari degilim,ama bu mac onlara acimadan guzel futbolumuzla atabildigimiz kadar atmaliyiz.onlara atilan her gol benim gozumde bize sovenlere ve samsunlu olan sporla ilgisi olmayan bakana verilmis bir cvp niteligindedir

Yorum

şimdiye kadar ne hakettilerse fazlasıyla verilmeli. az olmasında fazlada sıkıntı yok.
      ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fark olur...samsunun hangi maçını izlediysem 70' lerden sonra oyundan düşüyorlar...ilk golü erken bulursak fark olur...
        Samsun'daki maçta da erken bulmuştuk..
        2-0'ı yapmalıyız her türlü..
        1-0 öndeyken Halil'in cezasahasında kaçırdığı pozisyon geldi aklıma şimdi..
        Adamlar yeniyorlardı bizi kaçırdılar da 1-1'den sonra..
        Dün akşam 2-0'dan 4-2 yenilmelerine de anlam veremedim..
        Bizle oynarken demek ki oyundan düşmüyorlar..
        ölümüne trabzon !

Yorum

beşiktaş maçına kadar puan kaybı olmamalı..bir kez daha düşersek kalkamayız.. kalan 5 maçtan 15 puan alamazsak bu lig bizim için hepten formalite olur..

Yorum

55. dakikada alkışlayalım bunları bence.

Вы попали по адресу!

Yorum

sanırım ilk maçı kimse unutmadı trabzondaki arkadaşlara duyurulur insanlık ve futbol dersi verelim akılları başlarına gelsin
              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

İnşALLAH galibiyet serisi sürecek
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Fark bekliyorum ve istiyorum

Yorum

fark olmazssa vallahi kabul etmem
                    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonun asıl düşmanı FB ve GS dir. Selçuk'u çaldılar, adam 7 gol 6 asistle LİGİ FORSE ediyor. Ama gs nin ilk kazığı değilki bu bize attığı...
                      Kaçırmasaydın kardeş sende elindeki en iyi adamını.Aynaya bakmayı ne zaman öğreneceğiz acaba.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaçırmasaydın kardeş sende elindeki en iyi adamını.Aynaya bakmayı ne zaman öğreneceğiz acaba.
                        100% haklisin renkdas. Bir sene, hadi olmadi yarim sene önceden basacaksin parayi, atiracaksin imzayi. Yok sene sonunu bekle, söz verdim ile olmuyor. Böyle giderler iste, sonra biz kazik yedik diye otururuz. Biz imzayi atirsaydik, bu is bitmisti coktaaaan.

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi
                          Arkideş, Sempati duyacak başka takım mı bulamadın..Ha samsunspor mu...?Yıllardır bilirim ,Trabzonsporun gölgesinde, arkasına aldığı istanbul takımlarının gücüyle dik durmaya çalışan kartondan bir takım...Fenere arkasını dayaması taa eskilere dayanır..Hafta sonu yenelim yeter...Samsunsporludan daha fazla Fenerliler üzülür...Çünkü Samsunda 2. takım Samsundur...1.sırada özellikle fener ve gs vardır...
                          Samsun'da oldukça fazla sayıda Trabzonspor taraftarı da vardır. Hasetlerinin bir diğer sebebi de budur zaten
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• samsunlu arkadaslarim var cok fanatik trabzonsporludur. bazi densizler yuzunden samsuna tepki vermeyelim . her sartta sivastan istanbul takimlarindan iyidir
                            biz bize yakisani yapalim
                            abilik edelim
                            birlestirici olalim
                            zaten yeterince dusmanimiz var
                            ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• maçta pazar günü tam intikam zamanı tribünlerin tıklım tıklım dolacagı bir maç olacak !
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                samsunlu arkadaslarim var cok fanatik trabzonsporludur. bazi densizler yuzunden samsuna tepki vermeyelim . her sartta sivastan istanbul takimlarindan iyidir
                                biz bize yakisani yapalim
                                abilik edelim
                                birlestirici olalim
                                zaten yeterince dusmanimiz var
                                Tebrikler...Asıl olması gereken bu....Farklı galibiyet herkesi mutlu eder....
                                En son güneyli tarafından düzenlendi; 08.01.2012, 13:00.
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X