Ne yazikki karadenizli ve trabzon dogumlu degilim ama ruhum karadenizli,karadenizi,orduyu,giresunu,rizeyi,artvini,samsunu cok gezdim ama bitek samsuna isinamadim,nedenini bilemiyorum ama sevemedim gitti.maclardaki 61.dk da bizlere kufurlerini bikac densiz diye gecistiremem resmen tum stad karo halinde sovuyordu,bizde 55.dk onlara sovelim diye kuculme taraftari degilim,ama bu mac onlara acimadan guzel futbolumuzla atabildigimiz kadar atmaliyiz.onlara atilan her gol benim gozumde bize sovenlere ve samsunlu olan sporla ilgisi olmayan bakana verilmis bir cvp niteligindedir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Samsunspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Samsun'daki maçta da erken bulmuştuk..İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefark olur...samsunun hangi maçını izlediysem 70' lerden sonra oyundan düşüyorlar...ilk golü erken bulursak fark olur...
2-0'ı yapmalıyız her türlü..
1-0 öndeyken Halil'in cezasahasında kaçırdığı pozisyon geldi aklıma şimdi..
Adamlar yeniyorlardı bizi kaçırdılar da 1-1'den sonra..
Dün akşam 2-0'dan 4-2 yenilmelerine de anlam veremedim..
Bizle oynarken demek ki oyundan düşmüyorlar..ölümüne trabzon !
Yorum
-
Kaçırmasaydın kardeş sende elindeki en iyi adamını.Aynaya bakmayı ne zaman öğreneceğiz acaba.İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonun asıl düşmanı FB ve GS dir. Selçuk'u çaldılar, adam 7 gol 6 asistle LİGİ FORSE ediyor. Ama gs nin ilk kazığı değilki bu bize attığı...
Yorum
-
100% haklisin renkdas. Bir sene, hadi olmadi yarim sene önceden basacaksin parayi, atiracaksin imzayi. Yok sene sonunu bekle, söz verdim ile olmuyor. Böyle giderler iste, sonra biz kazik yedik diye otururuz. Biz imzayi atirsaydik, bu is bitmisti coktaaaan.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçırmasaydın kardeş sende elindeki en iyi adamını.Aynaya bakmayı ne zaman öğreneceğiz acaba.
Yorum
-
Samsun'da oldukça fazla sayıda Trabzonspor taraftarı da vardır. Hasetlerinin bir diğer sebebi de budur zatenİlk olarak güneyli tarafından gönderildiArkideş, Sempati duyacak başka takım mı bulamadın..Ha samsunspor mu...?Yıllardır bilirim ,Trabzonsporun gölgesinde, arkasına aldığı istanbul takımlarının gücüyle dik durmaya çalışan kartondan bir takım...Fenere arkasını dayaması taa eskilere dayanır..Hafta sonu yenelim yeter...Samsunsporludan daha fazla Fenerliler üzülür...Çünkü Samsunda 2. takım Samsundur...1.sırada özellikle fener ve gs vardır...'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
samsunlu arkadaslarim var cok fanatik trabzonsporludur. bazi densizler yuzunden samsuna tepki vermeyelim . her sartta sivastan istanbul takimlarindan iyidir
biz bize yakisani yapalim
abilik edelim
birlestirici olalim
zaten yeterince dusmanimiz varceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Tebrikler...Asıl olması gereken bu....Farklı galibiyet herkesi mutlu eder....İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsunlu arkadaslarim var cok fanatik trabzonsporludur. bazi densizler yuzunden samsuna tepki vermeyelim . her sartta sivastan istanbul takimlarindan iyidir
biz bize yakisani yapalim
abilik edelim
birlestirici olalim
zaten yeterince dusmanimiz varEn son güneyli tarafından düzenlendi; 08.01.2012, 13:00.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum