Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımı uzun zamandan sonra beğendim.

Adrian dışında tabi.

MÜTHİŞ BİR İNANMIŞLIK VARDI TAKIMDA.Bu böyle devam ederse (ve jaja,stoper transferleri olursa) namağlup bitiririz.
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alabzinho en son nezaman asist yaptı veya gol attı???
      İBB maçında oyuna girmese kaybedebilirdik...
      "Trabzonspor bir çember gibi,
      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şöyle 6 7 sayfa geriden okuyarak geldim. Birbirimizle tartışmalar , oyuncuları beğenip beğenmemeler.

Herkesin görüşü ve fikri değerlidir. Karşımızdakini ne kadar çok anlamak istersek o kadar anlayabiliriz. Kimsenin görüşünü yok sayamayız ama biraz da iyi düşünmek lazım. Trabzonspor takımı yapboz oldu adeta. Şenol Hoca bir şeyleri ürettikçe hep olumsuz bir şey çıkıyor karşısına. Şike olaylarıyla takımını kaybetti ama yılmadı. Daha da güçlenmek için elinden geleni yaptı. O kadar formsuz oyuncu varken yine de değerlerinden ödün vermedi. Kurallar konusunda çok katı oldu. Kaldı ki taviz tavizi doğurur mantığıyla çok iyi iş yaptı. Güvenmediği adamı ya da oyuncuyu takıma almadı. Güvendiğinin sonuna kadar arkasından gitti. Bunlar kolay şeyler değil. Biz burda sabahlara kadar tartışsakta elimizde yetki olmadığı için herşey bize hoş geliyor. Şu zamanlarda en çok desteği hakedenlerden bir tanesidir ŞENOL GÜNEŞ. O kadar laf söylendi arkasından. Genç oyuncu oynatamıyor. Transferi 1 ay sonra oynatıyor. Kafaya oynatamıyor. Transfer yapamıyor. Hepsini geçtim geçen sene çalınan ŞAMPİYONLUĞUMUZU da Şenol Hocaya bağlayanlar var.

Biraz elimizi vicdanımza koyalım derim. Herşey bir yana Trabzonspor'un nerelerden nerelere geldiğini görelim. Aymanlardan Erdinçlerden Zokoralara Olcanlara Burak Yılmazlara geldi bu takım. Herşey biranda olmuyor. Zaman zaman diye yırtınmamızın nedeni bu işte. Destek ve güven. Trabzonspor'umuza ve oyuncularımıza bunu gösterirsek bu takım UEFA şampiyonu bile olur. Biz yüreğimizi ortaya koyduğumuzda başaramayacağımız iş yok. Oyuncularımız ligin standartlarının üstünde çoğu. Yeter ki destek verelim. Kötü günlerinde yanında olduğumuzu gösterelim ki oyuncuyu kazanalım. Kötü gününde köstek olursak o oyuncuyu nasıl kazanabiliriz. Henrique Adrian gibi oyuncularda bizim. Onların iyi olmasını hepimiz istiyoruz. O zaman biraz daha destek verelim. Onları sevdiğimizi ve güvendiğimizi onlara belli edelim. Takımdaki hiçbir oyuncu boş değil. Hepsi birbirinden değerli oyuncular.
        Özellikle genç kardeşlerimiz böyle mantıklı, soğukkanlı, isâbetli, telaştan - karmaşadan uzak yorumlar yaptıklarında çok mutlu oluyorum. Ellerine sağlık Ömer kardeşim.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak ARAF tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alabzinho en son nezaman asist yaptı veya gol attı???
          Son golü geçen sezon Gençlerbirliği'ne atmıştı. Son asistini de bu sezon Kayseri maçında Burak'a yapmıştı. Topa vuruşlarını biraz geliştirseydi bir sezonda en az 7-8 golü olurdu. O yüzden istatistiksel olarak kalitesinin çok gerisinde ama sonradan girdiği 5 maçın 4'ünde etkili olup oyunu hareketlendirdiğini de kabullenmek gerekir...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Olcan mükemmel transfer,
            Olcan deyince refleks olarak Volkan geliyor aklıma, inanıyorum Volkan da Olcan kıvamına gelecek.
            5-0 bitecek maç şapka dan tavşan çıkmasa 0-0 bitecekti nerdeyse,

-Burak'ın gollerine çok seviniyorum tabi ama başka katkı yapan olmaması içten içten üzüyor beni,
            -Henrike'nin futbolcu olduğundan bile şüphe eder olmuştum şükür düzelmiş,maçı Alanzinho değil Henrik değiştirdi bana göre,
            -Aykut'u çok beğendim,bu çocuk olacak Allahın izni ile,yeter ki şans bulsun,desteklensin,
            -Kaptan yine kritik hamleler yaptı minnettarım kendisine,
            -Çeh mükemmeldi,
            -Çelu tam bir profosyonel hemde yeteneklisinden,
            -Colman el freni ile oynadı ama klasını gösterdi,
            -Alan'ı baya bi kesim beğenmiş ama ben yine isyan ettim kendisine,Olcan'a vermediğine hadi kızmadım diyelim ama gine ilkokul 5. sınıf öğrencisi hızında vurması yok mu deli etti beni,Ersun hoca isterken 1 saniye düşünmeden kakalamak lazım.
            -Adrian adamım benim çok umutluyum ama olmuyor olmuyor
            -Güzel insan Halil de klasının altındaydı,ama inanıyorum çok çabuk düzelecektir.
            -STOPER ŞART

Gol yemeden galip gelmek çok güzel,9 doğurarak olsa bile
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arada kaçırdığım olabilir ama hatırladıklarıma ve kontrol ettiklerime göre 19 lig maçında 12 topumuz direkte patladı...

Burak (İBB ve Kayseri)
              Volkan (İBB ve Karabük)
              Serkan (Manisa ve Ankaragücü)
              Colman (Samsun ve Eskişehir)
              Celustka (Manisa)
              Adrian (Gençlerbirliği)
              Alanzinho (Karabük)
              Cech (FB)
              Şikeciler engelleyeceğine direkler engellesin...Bari o cansız bir direk ...Ya diğerleri...
              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• olcan resmen takımın havasını değiştirdi. zaten olcanın bişiler yapacağını şenol gneş de biliyordu ki 3 1 haftalık oyuncuyu daha ik maçta 11 oynatıp 90 dakka sahada tuttu. biliyorsunuzu şenol hocanın pek huyu değildir bu. ama çok şey katacak olcan. artık gerçek bi kanat oyuncumuz var.

Yorum

• bir kaç olaydan sonra şundan emin oldum..şenol hoca kim iyi ise onu oynatıyor....o yüzden şunu niye oynatmadı bunu niye oynatmadı demeyin.... oynatmıyorsa bilinki o adam trabzonsporda oynamaz

Yorum

Arada kaçırdığım olabilir ama hatırladıklarıma ve kontrol ettiklerime göre 19 lig maçında 12 topumuz direkte patladı...

Burak (İBB ve Kayseri)
                    Volkan (İBB ve Karabük)
                    Celustka (Manisa)
                    Adrian (Gençlerbirliği)
                    Alanzinho (Karabük)
                    Cech (FB)
                    halilin gençlerbirliği maçında kaçırdığı var...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Olcan'i hep cok begenmis ve takimda istemisimdir, cogumuz istemistir. Bizi haksiz cikarmadi, Allah sakatliktan korusun. Tek tek o iyiydi, su kotuydu demeyecegim am Colman beni sinir etti. Ciplak gozle izlemek ayri birsey, kameranin cekmedigi yerleri de goruyorsun sahada. Colman resmen macin cogunda eli belinde gezindi. Top kaptirdiktan sonraki yalanci bir iki presinden baska hic cabalamadi. Hatta ibb'nin bir ataginda en ileri uctaki adamimiz Colman'di. Donup defansa yardim edecegine, eli belinde seyrediyordu uzaklardan. Kotu futbolcu degil elbet ama akli, yuregi sahada degil sanki.
                      Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• 2yildir her firsatta olcani almaliyiz diye yaziyordum neyseki aldik ve ne kadar onemli bir isim oldugunu gorduk.senol hocanin ellerinde dahada iyi olacagini ve cok degil onumuzdeki yilda avrupanin devlerinin transfer listesine girecegini idda ediyorum.bu takima ve senol hocaya guvenelim ve destek olalim.defans sorunumuz var,insallah jebrinde istedigimiz gibi defansa katki yaparsa isler yolunda gider.kaliteli ve bitirici yabanci forvet transferiyle burak'in uzerindeki yuku azaltip iyi bir stoper takviyesiyle gecen yilki sampiyonlugumuza bu yilki sampiyonluguda ekleriz,sezon sonu iki kupamizla tur atariz

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ben şuna dikkat çekmek istiyorum ...
                            Hoca acımasızca eleştirildi , ilk 11 açıklanmadan Olcan'nın alınmayacağını kesin bir ifade ile söyleyip hocaya sallayanlar vardı.

Değişikliklerden dem vuranlar vardı , bugun tüm değişikleri doğruydu ve maçı alan hamlelerdi özür veya bir teşekkür göremedim ben hocaya karşı.
                            Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                            Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

Burak (İBB ve Kayseri)
                              Volkan (İBB ve Karabük)
                              Celustka (Manisa)
                              Adrian (Gençlerbirliği)
                              Alanzinho (Karabük)
                              Cech (FB)
                              2tanede ş l var cok önemli direkler inter adrian
                              celutska cska macı son dakika
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• iki penaltımızı ve pozisyonumuzu ofsayt gerekçesiyle kesen şikeci hakemlere yazıklar olsun.. şike asıl şimdi yapılıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X