Arada kaçırdığım olabilir ama hatırladıklarıma ve kontrol ettiklerime göre 19 lig maçında 12 topumuz direkte patladı...
Burak (İBB ve Kayseri)
Volkan (İBB ve Karabük)
Serkan (Manisa ve Ankaragücü)
Colman (Samsun ve Eskişehir)
Celustka (Manisa)
Adrian (Gençlerbirliği)
Alanzinho (Karabük)
Cech (FB)
2 tane net penaltimiz verilmedi,galip geldik diye yumusamamaliyiz.
Bu maci kazanamasaydik bülent yildirim bunun altindan kalkamazdi.
doğru söyluyorsun Cafer nasıl rahat uyuyacaktı bu hakem bunlarda hiçmi ALLAH korkusu yok özellikle Halilin ilk pozisyonu hakemin gözu önunde oldu görmemesinin imkanı yok dediğin gibi birde alamasaydık bu macı o zaman yer yerinden oynardı
doğru söyluyorsun Cafer nasıl rahat uyuyacaktı bu hakem bunlarda hiçmi ALLAH korkusu yok özellikle Halilin ilk pozisyonu hakemin gözu önunde oldu görmemesinin imkanı yok dediğin gibi birde alamasaydık bu macı o zaman yer yerinden oynardı
Hakemler aykut kücücükden cekiniyorlar,gecen sezon aykut un aciklamalarindan sonra lehimize hakem hatasi nedense yapilamiyor.
Yaziklar olsun,simdi de lig tv halilin 2.penalti pozisyonunu göstermedi bile.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Tolga hakkında bısey demek ıstemıyorumm ama Onura yazık oluyor onu soyleyebılırımm marek ceh bence sırıtmıyor fena degıl gıray bu takımdakı en yeteneksız oyuncu bence celutska geldıgı gun kı gıbı deıl fakat mucadelesı iyi aykut bu takımın vazgeılmezı olacak goreceksınız colmanın kızdırdıgınnız zaman neler yapabılecegı gordgunuz cunku o hareketı yapmadan once calım attıgı kısyle didişti ama sorunu var onu cozmesı lazım paramıdır yoksa baska bısey mı bılmıorum henrıkee 1*2 mac 90 dakıka oynarsa onu kazanabılırz olcann bu takımınnn orta sahasını daha guclu yaptıgı kesın artık gole yakın 1 oyuncumuz daha var burak yılmaz nedense hakem duduk caldıktan sonra sureklı topa vuruyor ve sarı kartta yemıyor oda takımın buyuklugunden olsa gerek ..adrıan ne zaman patlıcak merak edıorumm su an elımızde patladıgı kesınn hersey bı yana bu takımda sercanı 20 dakıka bıle olsa gormek ıstıyorumm yazık o cocuga
Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Ayrica burakin aykuta kizdigi pozisyonu gördüm ki,kabul etmek mümkün degil.
Ama mac sonunda özür dilediyse problem yoktur.
Burakın o harekettinden sonra cok kızmıştım Buraka ama sonradan düşünunce herkes Burak gibi ruhunu ortaya koysa bu takımı hiç kimse tutamaz tabiki Aykut dah genc daha iyi olacak ama orta Buraka verdiği pasta cok kötuydu musait bir durumda daha iyi pas verebilirdi ama olacak İnşallah Aykut daha iyi dediğin gibi mac sonunda Burak iki defa özürdiledi Şenol hocamız gibi başımızda büyümüz var halleter böyle sorunları
Takımın maç sonunda taraftarla kucaklaşmasını batı tribününden izleyen bir taraftar olarak inanılmaz duygusal bir an olarak buldum ve açıkçası çok kıskandım. Her maçımı doğuda izlemiştim, bunda batıda kaldık ve o güzel anı kaçırdık.
Sanki geç kalmış bir şampiyonluk kutlamasıydı. Mükemmel bir andı.
Bir de son golden sonra TOlganın çocuklar gibi sevinerek koşup gelmesi.
Arada kaçırdığım olabilir ama hatırladıklarıma ve kontrol ettiklerime göre 19 lig maçında 12 topumuz direkte patladı...
Burak (İBB ve Kayseri)
Volkan (İBB ve Karabük)
Serkan (Manisa ve Ankaragücü)
Colman (Samsun ve Eskişehir)
Celustka (Manisa)
Adrian (Gençlerbirliği)
Alanzinho (Karabük)
Cech (FB)
Inanilir gibi degil. Cogu mactada hep kritik durumda direge vurduk.
34 macta bile bukadar direge vurulmaz.
Sansizlikda oldu bu sezon kim ne derse desin. Biraz sans olsaydi su an rahat 7-8-9 puan fazlaydi,,,hakemleri saymiyorum bile...
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum