Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok süper olmasada iyi oynadık kendimize güvenimiz tamdı.Olcan takıma cukk diye oturdu süper bir transfer seyirci bu soğuk ve yağışlı havada yeterliydi.bu arada Adrian bu takımın değil A2 takımında bile oynayamaz Sonradan oyuna giren Alanzınho takımın süper starı Henqrike ise yavaş yavaş oturmaya başlıyor 2 net penaltımız var zalayt denen şerefsiz tam insan katili yeterli bu kadar son kez Burakın attığı iki gol hele ikinci gol Avrupada bile zor atılır fevkalede bir vuruş Over bitti
    Kısa bı özet olmuş teşekkürler
    Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• bu arada şu samsunun ben karakterine ne diyim bilemedim şimdi

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oynamasina oynasinda Glo'nin sakatligi ciddi ise yedek kulübesinde Stoperimiz olmayacak. Ben Stoper alalim derken herkes Jaja diyordu. Jaja, jaja..
        Herkesin Jaja demesi stoper alınmasını engellemezdi.

Yorum

• Colman'ın çalımı:
          En son brushfield tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 20:58.
          TRABZONSPOR
          Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
          Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
          ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Taraftar azdı ama çokta etkiliydi...
            Teşekkürler Trabzonspor!

Yorum

• Maç 70'e kadar bunaltıcı ve faullü geçti(70'ten sonra da faullüydü). Zaten pek top yapamayan takım takım top yaptığı nadir anlarda da faulle durduruldu. Benim takıldığım nokta da burası; ZAYATTE !

Suç Zayatte'de değil ! O'na lisans verende !!!!!
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman sağolsun yıllık yattara ihtiyacının bir kısmını giderdi
                Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herkesin Jaja demesi stoper alınmasını engellemezdi.
                  Taraftar: "Stoper lazim. Burak'in yaninada bir isim lazim, vs..."

Sadri Sener: "Jaja'nin yüzde 25'i bizim"

Taraftar: "Jaja, jaja, jaja"

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gelince golden önceki yorumları okudum iki golden öncede herkes Burak'a sallıyor. Bir gol oluyor bu sefer yapmadığınız iltifat kalmıyor.
                    Sasircak bir sey yok bizim taraftar hep boyle isteyen istedigi kadar kizsin biz skora gore yorum yapan,iyi gun dostu ve iki yuzlu taraftarlariz.bugun kimi kral ilan edersek edelim yarin ilk ayagi sendelediginde kicina tekmeyi vurmak icin bekleyen insanlariz kabul edelim.

Yorum

• bu Zayatte denen adamı Hadım etmek lazım yada buna lisans veren şerefsizleri asmak lazım adam top oynamak için sahaya cıkmıyorki adamın içinde insanlık yok ha AYI ha Zayatte ikiside aynı kanında ayılık var şerefsizin birde onun yaptığı iki hareketi görupde görmemezliğie gediren hakeme ne demeli oda kutup ayısıdır

Yorum

• En beğendiğim maçlardan biriydi.Tribündeki.Gol sevinçleri , maç sonu off off

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selçuk attı yanarım yanarım şu adamı elimizde tutamadık ona yanarım yönetim basiretsizliğinin kurbanı oldu .
                          Sadri Şener 6 ay uğraştı onunla anlaşmak için Avrupa dedi başka birşey demedi kaç kez konuştular Avrupa'dan kulüplerle görüşüyorum olmazsa yurt içindeki tercihim Trabzonspor dedi meğer İstanbul'un Avrupa yakasından bahsediyormuş şerefsiz.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İyi vurduk İbbye. Burak yine attı 19 yaptı. Çorum'un plakasını yaptı. Bu gidişle plaka yazmaya devemeedecek gibi. Olcan süper uyum sağladı devamı gelir inşallah! İbb'nin bu dirençli oyununa karşı orta sahamın yine de iyiydi. Halil, Henrique, Alan ve Aykut'u beğendimm.
                            TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

• maç sonunda üçlü

ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                              verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                              Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Biz bu üclü isini beceremiyoruz ya
                                1-2-3 saydiktan sonra bir kisim TRABZON diye bagriyor, digeri alkisliyor.
                                Cok karisik seyler cikiyor ortaya
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X