İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Herkesin Jaja demesi stoper alınmasını engellemezdi.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamasina oynasinda Glo'nin sakatligi ciddi ise yedek kulübesinde Stoperimiz olmayacak.
Ben Stoper alalim derken herkes Jaja diyordu. Jaja, jaja..
Yorum
-
Colman'ın çalımı:
En son brushfield tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 20:58.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Maç 70'e kadar bunaltıcı ve faullü geçti(70'ten sonra da faullüydü). Zaten pek top yapamayan takım takım top yaptığı nadir anlarda da faulle durduruldu. Benim takıldığım nokta da burası; ZAYATTE !
Suç Zayatte'de değil ! O'na lisans verende !!!!!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Colman sağolsun yıllık yattara ihtiyacının bir kısmını giderdiİlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman'ın çalımı:
http://s14.directupload.net/images/120107/syhrhyfd.swf
Trabzonspor
Yorum
-
Taraftar: "Stoper lazim. Burak'in yaninada bir isim lazim, vs..."İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin Jaja demesi stoper alınmasını engellemezdi.
Sadri Sener: "Jaja'nin yüzde 25'i bizim"
Taraftar: "Jaja, jaja, jaja"
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Sasircak bir sey yok bizim taraftar hep boyle isteyen istedigi kadar kizsin biz skora gore yorum yapan,iyi gun dostu ve iki yuzlu taraftarlariz.bugun kimi kral ilan edersek edelim yarin ilk ayagi sendelediginde kicina tekmeyi vurmak icin bekleyen insanlariz kabul edelim.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelince golden önceki yorumları okudum iki golden öncede herkes Burak'a sallıyor. Bir gol oluyor bu sefer yapmadığınız iltifat kalmıyor.
Yorum
-
bu Zayatte denen adamı Hadım etmek lazım yada buna lisans veren şerefsizleri asmak lazım adam top oynamak için sahaya cıkmıyorki adamın içinde insanlık yok ha AYI ha Zayatte ikiside aynı kanında ayılık var şerefsizin birde onun yaptığı iki hareketi görupde görmemezliğie gediren hakeme ne demeli oda kutup ayısıdır
Yorum
-
En beğendiğim maçlardan biriydi.Tribündeki.Gol sevinçleri , maç sonu off off
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sadri Şener 6 ay uğraştı onunla anlaşmak için Avrupa dedi başka birşey demedi kaç kez konuştular Avrupa'dan kulüplerle görüşüyorum olmazsa yurt içindeki tercihim Trabzonspor dedi meğer İstanbul'un Avrupa yakasından bahsediyormuş şerefsiz.İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk attı yanarım yanarım şu adamı elimizde tutamadık ona yanarım yönetim basiretsizliğinin kurbanı oldu .KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
İyi vurduk İbbye. Burak yine attı 19 yaptı. Çorum'un plakasını yaptı. Bu gidişle plaka yazmaya devemeedecek gibi. Olcan süper uyum sağladı devamı gelir inşallah! İbb'nin bu dirençli oyununa karşı orta sahamın yine de iyiydi. Halil, Henrique, Alan ve Aykut'u beğendimm.TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum