Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ŞENOL HOCA YENİ OYUNCUYU OYNATMAZ DİYENLER!..

Bence özür borçlusunuz hocaya..
    Hazır oyuncuyu anında oynatıyor..
    HOCA icraatlari ile herkese kapak yapiyor.

Geriye kaldi bir önyargi daha "Genc oyunculari oynatmiyor.." diye..Alsinlar söyle kaliteli Gurbetcileri, bakin oynatiyor mu, oynatmiyor mu...

Maci seyredemedim ...siz FFF yüzünden..seyredebilecegim bir yer var mi?
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçtan sonra mikrofonlara konuşan Sadri Şener maç izleme yasağının kalkmasıyla ilgili olarak kendine has üslubuyla konuştu: "Böyle rahattım, gidip imza veriyodum İstanbul'da; şimdi her maç Trabzon'a gitmem lazım."

NTV Spor muhabirinin Trabzonspor Taraftarı'nın 34. dakikada yaptığı siyah balonlu ve "şike yapanı düşürün ulan!" şeklindeki protestosunu sorması üzerine Şener şöyle konuştu: Buraya insanlar 19 Mayıs törenlerini veya Cumhuriyet Bayramı şenliklerini izlemeye gelmiyor. Söyleyecekleri var, söyleyecekler."

uyyy Paskanum benum güldürdun daaçççççç
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• Maci HAK ettik ve aldik!
        Iki Penaltimiz verilmedi!
        Buragin ilk yari alip gidebilecegi Pozisyonda bence cizi üzerindeydi ve Ofsayt yoktu.
        Ikinci yari Buragin attigi Golde acaba ofsayt karari dogrumuydu? Önce 1 Metre Ofsayti ama bir adim geri geldi ve ayni anda IBB oyuncusu önüne gecti ve sanki pas o anda atildi, yani ofsayt olmayabilir.

Hakeme ragmen kazanmak güzeldi.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Goooool Ekighoooooo Samsun 1-0 gayse
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• * Zayette Burak yanından geçerken ne düşündü acaba acaip merak ediyorum
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ekigoooo shooot gooool

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aykut oynadıkça kendini geliştiriyor. Keşke Sercan'da oynayabilse.
                İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ŞENOL HOCA YENİ OYUNCUYU OYNATMAZ DİYENLER!..

Bence özür borçlusunuz hocaya..
                Hazır oyuncuyu anında oynatıyor..
                Doğru söyledin

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 tane verilmeyen net penaltı ikiside kırmızı kartlık..
                  2.hangisi?Halil'in pozisyon penaltı ama kırmızı kart verilemez.Diğer Halil pozisyonu ise topu çevirirken adama kendisi vurdu orada penaltı yok eğer onu kastediyorsanız.

Yorum

• İlk olarak haymatloshan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2.hangisi?Halil'in pozisyon penaltı ama kırmızı kart verilemez.Diğer Halil pozisyonu ise topu çevirirken adama kendisi vurdu orada penaltı yok eğer onu kastediyorsanız.
                    Bence orada o katil resmen ayagina vurdu.
                    Vardimci hakemin görmesi gerekirdi.
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Burak bugün iki gol atti , ama yani elestirmek zorunda birakiyor insani.

Okadar top ezilmez be abi . . Biraz daha olumlu kullanmasi lazim Topu , yoksa cok müthis bir Oyuncu oldu Burak.

Savunma müthis bir oyun cikardi. . Cech ve Cerlu zaten bir hata yapmadilar .. Mustafa ve Giray `da iyi oynadilar

Ama bugün en cok Aykuta sevindim , yani eger kendini gelistirirse , ne Selcuku nede baska birini arariz. Adriani destekliyen bii olarak , yani ne diyebilirim ki? gittikce Özgüvenini kaybediyor, zor toparlanir.
                      Nefsin icin sevme

Yorum

• İBB maçı istatistikleri
                        • Takımımızın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı müsabakanın istatistikleri belli oldu.

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
                        Gol: Trabzonspor: 2 – İBB: 0
                        Toplam Şut: Trabzonspor: 13 - İBB: 9
                        İsabetli Şut: Trabzonspor: 7 - İBB: 2
                        İsabetli Orta: Trabzonspor: 0 - İBB: 4
                        Faul: Trabzonspor: 22 - İBB: 16
                        Korner: Trabzonspor: 5 - İBB: 2
                        Ofsayt: Trabzonspor: 4 - İBB: 3
                        Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 45 - İBB:% 55

Resmi site bile evsahibi olduğumuzu yazmış. Helal

Yorum

• Olcan kendi performansı yanında, bizim aylarca gerçek performansını beklediğimiz oyuncuların uyanmasına sebep olacak bir transfer gibi geldi...
                          Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                          UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Güzel mac oldu yaww sadece eve gelirken kaybolduk biraz dolastikk)))

Yorum

• Maça iyi başladık yani ilk 5-6 dakkika bu maçı rahat alıcaz dedim gene rahat aldık ama sonradan oyundan kopma ve poziyonlarımızda azalma oldu.

Adrian kötü gibi gözüksede bugün mücadele etti lakin kanatlarda Adrian kaybolur etkinlik sağlayamaz gerçi maç içinde oyuncularımız birbirine yaklaşmıyor pas adacak adam arıyoruz sürekli İBB çok iyi çıkışlar yaptı maç içinde daha yakın oynamalıyız Adrian bu nedenle etkili olamıyor birkaç poziyonda hep geri döndü kimse olmayınca.

2.yarı Alanzinho ve Henrique girince oyunda etkili olmaya başladık Alanzinho için Alper takası diyenler oldu Alanzinho ilk 11 oyuncusu değil ancak rakip yorulunca çok etkili topu taşıyacak başka adam yok şuan takımda Henrique'de çok güçlü ve akıllı bir oyuncu bir oyuncu.

Maçın son bölümünde golü bulunca çok etkiliydik Olcan'ın yeri solda garanti gibi inşallah galibiyetlerimiz sürer.

Birde Aykut'u beğendim yani Yiğit İncedemir gereksiz bence şuanda Colman'a hesap sormak lazım çoğu pozisyonda maçta değil Colman biraz daha maçta olsa çok rahat galibiyetler alabiliriz.

Henrique ve Adrian çok yetenekli oyuncular henüz %50 kapasitede oynuyorlar biraz sabır etmek gerek.

Transferde öncelik stoper olursa forvet olmalı.

Brozekler,Murat Tosun ve Barış Ataş gönderilmeli.

Barış Özbek'ide kullanmalıyız ön liberoda Colman-Aykut-Barış Özbek orayı götürür şuan için.
                              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Ben demin Buraki elestirdim `de aklima Sow geldi. . Yani eger Sow`a 24 Milyon€ veriyorsalar , Burak a hic bir sey denilemez.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X