İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Mustafa şuan elimizdeki en iyi oyun kuran stoper?İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian hariç hepsini alkışlıyorum...
Olcan 2 idmanla böyle oynuyorsa, estirecektir bu sene...
Mustafa şuan elimizdeki en iyi oyun kuran stoper...
Burak çok etkileyici oynadın yine, ama Aykut'a o tepkiyi vermemeliydin...
Henriqe kıpırdanmaya başladı, iyi olacak iyi...
Ciddi misin hocam bunu yazmakta? Adam önündekine pas veremiyor doğru düzgün. Takımdaki elemanlar mecbur kalmadıkça Mustafa'ya top atmıyorlar kaptırır diye. Daha nolsun.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Sadri başkaaaaaaaaaaan ççç ççç Yıkıldım yaaİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra mikrofonlara konuşan Sadri Şener maç izleme yasağının kalkmasıyla ilgili olarak kendine has üslubuyla konuştu: "Böyle rahattım, gidip imza veriyodum İstanbul'da; şimdi her maç Trabzon'a gitmem lazım."
NTV Spor muhabirinin Trabzonspor Taraftarı'nın 34. dakikada yaptığı siyah balonlu ve "şike yapanı düşürün ulan!" şeklindeki protestosunu sorması üzerine Şener şöyle konuştu: Buraya insanlar 19 Mayıs törenlerini veya Cumhuriyet Bayramı şenliklerini izlemeye gelmiyor. Söyleyecekleri var, söyleyecekler."

Yorum
-
* Burak Aykut'tan özürdilemiş, gönlünü almıştır bence
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Arkadaşlar o kadarda değil normal Burakın bağırması ne var bunda müsait durumdayken Aykutta güzel atsın topu Burak bu takımda Aykutun abisi hatası olduğu zaman böyle uyarması normaldır.orda suclu Aykuttur rahat pozisyonda topu yanlış yere attı 2 dakikada öldurdunuz Burakı
Yorum
-
Yanlış maçımı izledim ben...İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa şuan elimizdeki en iyi oyun kuran stoper?
Ciddi misin hocam bunu yazmakta? Adam önündekine pas veremiyor doğru düzgün. Takımdaki elemanlar mecbur kalmadıkça Mustafa'ya top atmıyorlar kaptırır diye. Daha nolsun.
Giray'ın boş boş ileri vuruşları, Glo'nun rakibe topu servis etmesi...
Zaten şöyle diyorum, 3 stoperimiz içindeki en iyi oyun kuran stoper...
Yorum
-
İ.B.B futbolcuları kasaplık yaptı. Hep ayak bileğine sakatlamaya girdiler. Hakem müsade etti, ilk yarıda 2 net penaltımızı vermedi. İkinci yarıyı seyretmedim
Ortasahada rakibi oynatmamamız lazım. Çok yumuşak kalıyoruz. Baskı yapamayınca maçlarımız kontra-atağa dönüyor. Ortasahaya top tutan, çalan, pres yapan çift yönlü kaliteli bir oyuncu lazım
Takımımı tebrik ederimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum