Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaslar Colman'in bacak arasi pozisyonunu nerden bulabilirim?
    İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    napcanadamin bacak arasini

böyle soruya böyle cevap.. koptumm

en komik mesajlarda 1 numara olabilir..
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Olcan 40 yıllık Trabzonlu gibi oynadı Volkana örnek olsun..Henrıqueyı ısınrken gordm zayıfladıgı bellıydı bence kendne gelmeye baslıcak bundan snra..
      aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Rizespor bayragı gördüm sanki
        Bizi desteklemek icin gelen herkesden Allah Razi olsun!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Aykut'un iyi niyet ve çabasına diyeceğim yok ancak ara pasları pek başarılı değildi. 1 değil 2 değil 3'te de istediği pası alamayınca Burak tepki gösterdi. Normal mi ? Normal. Doğru mu ? Hayır. Olur arada böyle şeyler, Burak durmadan devam ediyor ancak ipin ucunu kaçırdığı noktalar da oluyor, yanlışları da söylemek gerek. Ayağına gereksiz yere topu çok doladığı oluyor. Biraz daha akıllı oynarsa performansı durmadan devam edecektir. Tekrar hepsini kutluyorum...
          Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Henrique

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• artis burak yılmazın (artis dememin nedeni aykuta yaptığı hareketlerdir) maç boyunca ayağında doğru dürüst top tutamayıp rakibe onca top kaybetmesine, doğru düzgün top kullanamamasına rağmen; orada çıkıpta Aykut'a yaptığı saçma sapan hareketler yüzünden ve Aykut gibi yetenekli, yeni yeni uzun sürelerde oynama imkanı bulabilmiş, güzelde oyun oynayan bu oyuncumuza yaptığı hareketten dolayı kendisini kınıyorum. Aman be sen ne diyon adam 2 gol attı maçı kazandırdı ne konuşuyor bu diyerek bu yaptığı saçma sapan hareketleri unutan taraftarıda kınıyorum. Bu takımda Jaja gibi çok yetenekli direk maç sonucuna etki eden bir adam vardı. Bu sene neden yok bir düşünün. Aykut gibi kendini yeni yeni gösteren bir oyuncuya maç içerisinde böyle bir hareket yaparak bu oyuncuyu hedef haline getiren ve oyuncunun özgüvenini kaybetmesine yol açan burak yılmazın uyrılmasını istiyorum. Bir zahmet dönsün bir kendisine baksın, oyun içerisinde nasıl saçmalıklar yapıyor. Gökhan Ünaldan gördü heralde adamın içinden geçerek çalım atmaya çalışmayı.
              TrabzonspoR

Yorum

• Ceza sahamıza gelip tehlike oluşturmayan ve başta Zayatte denilen kişi olmak üzere aşırı sert oynamak için çabalayan İBB'ye karşı puan kaybetseydik çok yazık olacaktı. Neyse ki 80 dakikalık sıkıntı son 10 dakikada yerini huzura bıraktı. 2.5 ay aradan sonra bir lig maçını gol yemeden tamamladığımız için de ayrıca mutluyum...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Olcan gibi transferler lazım bize. Aldığımız an takımda oynayabilecek cinsten. Mesela stopere böyle bir adam lazım.

Yorum

• Maç özeti bulan bir zahmet link koyabilirse çok makbule geçer.

Yorum

• Bülent Yildirim katiksiz ..dir Seref yokusunu herif mac bitiş düdüğünü çalarken amna üzüldü Demiştir ulan okadar penalti yi filanda vermedim adamlar yinede yendi
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gercekden icim ciz etti aykutun buragin bagirisindan sonraki yüz ifadesine
                        Burak maca o kadar konsantre olmustu ki gol atmak icin didiniyordu.aykut o pasi bu macta veremediyse ilerdeki maclarda kesin verecektir cunku burak in bu cikisini hic unutmaz.mac icinde boyle seyler olur neticede ikiside takim icin savasiyor

Yorum

• Colmanın haraketini koyabilecek yok mu
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Her yıl ordadır o Rize bayrağı
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Maçtan sonra mikrofonlara konuşan Sadri Şener maç izleme yasağının kalkmasıyla ilgili olarak kendine has üslubuyla konuştu: "Böyle rahattım, gidip imza veriyodum İstanbul'da; şimdi her maç Trabzon'a gitmem lazım."

NTV Spor muhabirinin Trabzonspor Taraftarı'nın 34. dakikada yaptığı siyah balonlu ve "şike yapanı düşürün ulan!" şeklindeki protestosunu sorması üzerine Şener şöyle konuştu: Buraya insanlar 19 Mayıs törenlerini veya Cumhuriyet Bayramı şenliklerini izlemeye gelmiyor. Söyleyecekleri var, söyleyecekler."

Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bu sezon ilk defa pozisyon vermedik ; çünkü sağ bek te serkan değil cellutska oynadı ..

serkan sağbek oynayıca cellutska sol bek oynuyor stoperlerımızde ıyı olmadığı için sureklı pozisyon veriyoduk ama herkes yerine geçince en buyuk kazancımız pozisyon vermemek oldu.

serkan kulubede iyi bi alternatif olabilir artık ilk 11 de olmamalı serkan , sabri den çok farklı değil aynı düzelme gs de gözle görülüyor. Şenol hoca serkan ı yanına çekmeli bunda ısrarcı olmalı ..
                                @Napy61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X