Adrian'ın oynadığı pozisyon insiyatif alıp kend çabalarıyla birşeyler üretmek zorunda olduğu bir pozisyon.Etliye sütlüye dokunmadan oynayamazsın orada..
İlle de Jaja..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Adrian'ın korneri de ortası da güzeldi. Yine günah keçisi bellediniz. Colman'ın tek doğru pası yok. Halil'in yok. Bir tek Adrian bozuyor takımı. Tebrikler!
Colmanın bu takımdan defolup gitmesi lazım çıldırttı beni..
Adrian futbolcuysa fenevde Eto yu bitirir.
Aykutu cok begendim 3 kez çok önemli pas hatası yaptı ama cok güveniyorum ona oynadıkça çok iyi olacak zokora nın olmaması onun için büyük şans mutlaka ii değerlendirecektir.
Burak Çok iyi Gene..
Celustka iyi..
Olcan Çok Daha iyi Olacak..
Hakem şerefsiz penaltımızı vermedi..
Yapmayın etmeyin yaa.. Halil hariç ii takım. Halil çıksın gitsin nereye giderse..
hala Adrian'ı beğenenler var ya inanamıyorum.bir de bi pozisyonda hakemin yanına gidip şapşal şapşal ellerini açmasına uyuz oldum,bir an önce defolup gitsin.
Olcan ve Aykut çok iyiler. Mustafa, Glowacki'den daha iyi oyun kuruyor arkadan. Onu tercih edebilir hoca lig maçlarında. Glowacki kurmasın aman direk rakibe atıyor boş topları.
Bülent Yıldırım ise 2 penaltımızı vermedi. Glowacki'nin sakatlandığı pozisyona bile koşarak kart çıkarır gibi geldi çıkarmadı. Hakemler doğruyorsa bizi doğruyor Aykut hoca. Bakalım bunları nasıl ödeyeceksin...
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum