Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Olcan niye uyum sorunu yasamıyor yeni takımında ?

Çünkü adam KALİTELİ..

Yorum

• Adrian'ın oynadığı pozisyon insiyatif alıp kend çabalarıyla birşeyler üretmek zorunda olduğu bir pozisyon.Etliye sütlüye dokunmadan oynayamazsın orada..

İlle de Jaja..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adrian'ın korneri de ortası da güzeldi. Yine günah keçisi bellediniz. Colman'ın tek doğru pası yok. Halil'in yok. Bir tek Adrian bozuyor takımı. Tebrikler!
        Adrian cok güçsüz.

Fizik olarak inanılmaz yetersiz.

Cok çalışması lazım, çok.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• acil yönetim mactan sonra stoper almali inat etmemeli giray yumlu glo az bu takim icin
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak KooopA61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Colmanın bu takımdan defolup gitmesi lazım çıldırttı beni..

Adrian futbolcuysa fenevde Eto yu bitirir.

Aykutu cok begendim 3 kez çok önemli pas hatası yaptı ama cok güveniyorum ona oynadıkça çok iyi olacak zokora nın olmaması onun için büyük şans mutlaka ii değerlendirecektir.

Burak Çok iyi Gene..

Celustka iyi..

Olcan Çok Daha iyi Olacak..

Hakem şerefsiz penaltımızı vermedi..
            Yapmayın etmeyin yaa.. Halil hariç ii takım. Halil çıksın gitsin nereye giderse..
            Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Olcan niye uyum sorunu yasamıyor yeni takımında ?
              çünkü o Olcan, miyerzeyevski degil

neymis, taraftar adrian'a sarmismismismis..... pooaahahaa ççç
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hala Adrian'ı beğenenler var ya inanamıyorum.bir de bi pozisyonda hakemin yanına gidip şapşal şapşal ellerini açmasına uyuz oldum,bir an önce defolup gitsin.

Yorum

• bu takıma jaja lazım adrian tam teneke onu görünce insanlıktan çıkıyorum
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Olcan ve Aykut çok iyiler. Mustafa, Glowacki'den daha iyi oyun kuruyor arkadan. Onu tercih edebilir hoca lig maçlarında. Glowacki kurmasın aman direk rakibe atıyor boş topları.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu Adrian konuk sanatçı mı şaka mı anlayamadım

Bülent Yıldırım ise 2 penaltımızı vermedi. Glowacki'nin sakatlandığı pozisyona bile koşarak kart çıkarır gibi geldi çıkarmadı. Hakemler doğruyorsa bizi doğruyor Aykut hoca. Bakalım bunları nasıl ödeyeceksin...
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu zayatte bildiğin kasap....5 dakikada halil ayağına basması penaltı kırmızı kart hakemin gözünün önünde çalmadı Allah belasını versin
                        !

Yorum

• Ben 14 yaşındayım.Bugüne kadar sol kanat nedir bilmiyordum Trabzonspor'da. Olcan işte budur diyorum!
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Şu Adriannın pozisyonunda Mustafa Yumlu oynasın,eğer Adrian dan daha üretken olmazsa ben eteklik giyip uzunsokakta kıvırırım...
                            .....

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adrian, sana diyecek lafım yok, günahkar ettin beni. nokta
                              Adrian'ın kaç tane hatasını gördünüz Allah aşkına. Bi adrian tutturmuş herkes gidiyor.. Halil'e bakın siz .
                              Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• stadda çalan şarkı ney ya....adını söylermisiniz
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X