Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adrian istanbuldan polonyaya direk ucsun mumkunse

Yorum

• Jaja olacakti simdi...

Yorum

• Keşke umut gitmeseydi taraftar adriana sardı oda rahat rahat oyununu oynardı...
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Glowacki sakatlandı bakalım ne yapacaklar 2 el bombası stoperle devam ederiz büyük ihtimal..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• inşallah adrian-alan, ve halil-henrique değişiklikleri biran önce gelir. 60 ve 75'i beklemeyiz..
            Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Olcan o kadar hızlı ki koşarken havalandı düştü
              FIRTINA

Yorum

• İlk olarak pangolin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aykut bu takımın 8 senelik orta sahası, inşallah nazar değmez çalışmaya devam eder...
                ben de sırf bunu yazmak için girdim foruma maç arasında.ilk başlarda acaba dedirtmesine rağmen özellikle son iki maçtır çok iyi.maşallah diyelim.mustafa'yı da çok yeterli bulmayan biri olarak bugün beğendim.adrian da sanırım en etkisiz elemanımız gözüktü.burak da top alamadı çok adrianın eksikliğinden olsa gerek

Yorum

• bu adrian iyi koyun bekler kara yaylada

Yorum

• Olcan , Aykut ve hakem göze batanlar .
                    Colman ara sonrası bunalımında yine çok çok çok kötü . Adrian artık insanların içinde yer etmiş Colamn Adrian'dan kat ve kat daha kötü . Halil'de bir türlü ritmini bulamadı .
                    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Burak top ayağında iken biraz daha kafasını kaldırsa çok çok daha iyi yerlere gelir...
                      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Olcan niye uyum sorunu yasamıyor yeni takımında ?

Yorum

• Adrian, sana diyecek lafım yok, günahkar ettin beni. nokta
                          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Halıl kanatlarda olmuyor maalesef.ortada oynamalı mca basladıgı gıbı oynamalı.colman da kotu oyunlarından bırını gosterıyo.kotu halıne cıddentahammul edılmıyor
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Aykut çok iyi bir ortasaha oyuncu olacak.Hadi Aykut bozma çalışma disiplinini,var gücünle çalış.Zokora gibi bir tecrübeden alabileceğin çok şey var.Değerlendir bu fırsatı.Mustafa Yumlu...Kim ne derse desin be seni beğeniyorum.Ayaklarına hakim,topla çıkabilen,o cesareti gösterebilen bir stoper.Dünyada bile az.Trabzonspor taraftarı çok güçlü bir şekilde desteklemeli. Ve Olcan...Para verilecekse bu oyuncuya verilmeli.Fırtına gibi.Horon teper gibi oynuyor.Son derece istekli.Burak'ın direkten dönen şutundan sonra saç baş yoluşu aklımda.Ben ikinci yarı atacağız diyorum.Haydin uşaklar!
                              En son highlander tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 16:59.
                              Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                              Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                              Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• glowackinin sakatlanması belki de hayırlı oldu zaten stoper konusunda diken üstündeydik yeni stoper gelir
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X