Biletler ne zaman satışa çıkıyor, fiyatlar belli mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Niyeki ne var kadroda yok yani elmizde messi falan varda bizmi bilmiyoruzİlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşka yokmuydu rentaş olmadı ferhatı pawel i falanda yaz
)
zokora ve serkan yok hatırlatim
kadro bu olucak bence
Yorum
-
manisa maçının skoru hiç kimseyi aldatmasın.takım adeta yerlerde sürünüyor.kimliksiz oyun anlayışımız maalesef devam etmekte.kendi sahamızda bu kadar kötü,savruk oynamaya hakkımız yok.bu oyuncular cidden vasatı aşamayan basit topçular.isim vermeye gerek yok zira hepsi kötüydü desek yeridir.yerinde transferler yapılmadı.böyle giderse ilk 4 hayalden öteye gitmez.yönetim yine taraftarı kazıklamıştır.geçmiş olsun
Yorum
-
----------------Tolga-----------
Serkan----Giray------Celustka---Cech
-------------------Zokora--------
----------Colman----------------
------------------------------Olcan
Halil---------------------------
------------------Adrian-----------
-------Burak---------------------
Denenebilir gibi.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Bence kadro;İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan cezalı. Defans kurgusu Celustka, Giray, Glowacki ve Cech olacaktır. Zokora'nın gidişiyle Aykut yerini garantiledi. Olcan'ın fiziksel olarak çok hazır olduğu söyleniyor. İnşallah hoca 11'de şans verir...
tolga
celustka giray glowacki cech
volkan jebrin colman olcan
halil burak
seklinde olmalidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Bilmiyordum, Zokora haftaya yok yani ?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan cezalı. Defans kurgusu Celustka, Giray, Glowacki ve Cech olacaktır. Zokora'nın gidişiyle Aykut yerini garantiledi. Olcan'ın fiziksel olarak çok hazır olduğu söyleniyor. İnşallah hoca 11'de şans verir...Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Olabilir ama olcan ve jebrinin bir an önce takima monte edilmesi lazim.İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer abi bu sefer de 1 farkımız var. Ben Jebrin yerine Aykut diyorum. Belediye'nin orta sahasına karşı seninki çok fazla ofansif kaçtı sanki.
Umarim senol hoca yeni transfer diye bu futbolculari yedekte bekletmez,bu takimin daha diri ve dikine oynayan oyunculara ihtiyaci var."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum