bilet satışlar nasıl ben bu macta tribünlerde malesef 30 bin i aşacagımızı düşünmüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Olcan'ın oynayacağını düşünmüyorum. en az 1 ayı var oynaması için.. tahminim;
..................tolga................
celustka..giray..glowacki..cech
..........aykut...colman...........
burak.........halil.............adrian
..............henrique................
60 civarı Mustafa Yumlu girer Adrian çıkar, 80 lere doğru da Ferhat girer Halil çıkar..
Yorum
-
Daha yeni sakatliktan cikti,hazir degil,kilo fazlasi var.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanmıyorum , barış hiç 18 e alınmadı bu zamana kadar. yani hocam ilk 18 e bile almayacaksan , niye istiyorsun bu oyuncuyu
Yorum
-
Yaniliyorsun Olcan oynayacaktir.Olcan hazir oyuncu bekleyecek bir sey yok hoca oynatacaktir ama ne kadar sure alir bilemem.İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan'ın oynayacağını düşünmüyorum. en az 1 ayı var oynaması için.. tahminim;
60 civarı Mustafa Yumlu girer Adrian çıkar, 80 lere doğru da Ferhat girer Halil çıkar..
Yorum
-
Bu maci kazanmaliyiz mutlaka. Bir seri yakalamaliyiz. Daha önce ilk on birimi yazdim ama orta sahayi üclesek iyi olur. Bu macta olasi bir puan kaybi cok kötü olur.
Söyle....
----------------------Tolga--------------------
Celu-----------Giray----------Glo-----------Cech
---------Aykut------Baris Atas------Colman------
Halil-------------------Burak----------------Olcanİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Muhtemel kadro..İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkanin cezali oldugunu unutmusum. ozaman söyle olsun:
------------Tolga------------------
Celustka----Giray----Glo----Chech
------------------Aykut-------------
---------Colman--------------------
Burak----Adrian (Alanzinho)----Olcan
--------------Halil-----------------
Dokayı kitlersek gol yemeyiz..aynen aynen
Yorum
-
barış 1 aydır antreman yapıyor. sakatlıktan yeni çıkmadı. şenol hoca oynatmıyor malesef.İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha yeni sakatliktan cikti,hazir degil,kilo fazlasi var.
Yorum
-
2 günde iyi rakam..milletin çoğu maç günü alıyor..bazılarıda bedava giriyor bayanlarında almadığını düşünürsek.. hiç fena değil...İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7500 bilet satılmış şu ana kadar.
Yorum
-
olcan sakatlıktan mı çıkmış, uzun zamandır topmu oynamamış, ne alaka en az 1 ayı var. şu anda sahaya çıkan 11 futbolcunun 7sinden daha hazır.İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan'ın oynayacağını düşünmüyorum. en az 1 ayı var oynaması için.. tahminim;
ha hoca taktiksel çalışmasını olcan la yapamamış, deneyememiş olabilir o yüzden 11 e almaz onu bilemem. ama bi dahaki maç banko 11 dedir.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Ütopik kadrom :
--------------------TOLGA--------------------
CELUSTKA-------GİRAY---GLOWACKİ----------CECH
---------------AYKUT------------------------
------------------------COLMAN---------------
SERCAN----------------------------------------
-----------------------------------------OLCAN
-------------BURAK----------------------------
---------------------HALİL---------------------Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum