Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

--------------Tolga---------------

--Celustka---Giray---Glo----Chech---

-------------colman-----------

--henrige---- adrian------ Olcan--

-----------Burak----Halil-----

Tempolu futbol oynayacak kadro böyle olur. ama bu topçuların yorulmasına sebep olur, bunun için defansın topu çok iyi çevirebilmesi lazım. manisa maçında giray glo celustka dahil herkes burağa asist yapma derdindeydi.
    En son ts_ezer tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 19:36.

Yorum

Merakla Olcan diyoruz, bekliyoruz...

Yorum

Bu nasıl fiyatı belirlemedir ya ? Acaba diğer takımlarada aynı tarife mi yapıyorlar mı ? Mecbur gidicez
        Mustafa KARA
        Trabzon ÇayKARA

Yorum

Milliyet haber yapmış.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Hocamızın Olcanı oynatayacağına inanan var mı,ben inanmıyorum.Olcan hele bi yedek klübesine girsin,ondan sonra 1 ay uyum sorununu atlatsın ondan sonra oynar inşallah.

Yorum

bu maçtan önce yönetimden uyarı bekliyorum kasap zayette vitteke yaptığının karşılığını mhk dan sormalı vittekin futbol hayaı bitti.yönetim maç öncesi mutlaka bu konuda konuşmak mhk yı uyarmak zorunda bu kasap yeni transferimizi katledebilir.vittek konusu gündeme getirilmeli

Yorum

İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocamızın Olcanı oynatayacağına inanan var mı,ben inanmıyorum.Olcan hele bi yedek klübesine girsin,ondan sonra 1 ay uyum sorununu atlatsın ondan sonra oynar inşallah.
                Ömür adamsın..
                aynısını düşünüyorum
                umarım hoca yanıltır..
                ölümüne trabzon !

Yorum

vittek hala yok nedeni kasap zayette mutlaka maç öncesi açıklama bekliyorum yönetim bu konuyu kesin gündeme getirecek aksi halde burdan yönetime demediğimi bırakmam

Yorum

Arkadaslar bizim ts club tırımız orda olcak mı acaba?

Yorum

İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senol hocamin en cok nefret ettigim huyudur bu.

Jaja gibi bir adami liverpool macinda bile son 5 dk. oyuna sokmustu.

Elalemin oyunculari transfer edildigi zaman tik oynuyor.
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

webonun kirmizisi isimize yarayacak midir?
                        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

maça hiçbir ilden organizasyon henüz yok...inşallah trabzonsporumuz yalnız kalmaz

Yorum

İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maça hiçbir ilden organizasyon henüz yok...inşallah trabzonsporumuz yalnız kalmaz
                            Sağlam geliyoruz . .

Yorum

İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              13 milyonluk istanbul yetmezmi kaç şehir eder.. ama malesef yinede sözlerine katılıyorum
                              KING M'BİA

Yorum

Bu maçta en fazla 40bin taraftar olacağını düşünüyorum.
                                Bu sayı bile o stad için, bu mevsimde v bu hava şartlarında çok iyi ama alıştık iz 60000 lere ya.
                                Boş gibi gelecek bize stad.
                                2 maçlık serinin ardından İ.B.B ve Samsun maçlarını da alırsak Play-off potasına gireriz.
                                Ayrıca takım özgüvenin kazanır ve şimdiye kadar hiçbir lig maçında gösteremediği varolan potansiyelini ortaya çıkarır diye umuyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X