firsatci belediye yoneticileri bilet fiyatlrini ucurmassa 50 bin kisi olur ama gecen sene 3 eziklere 20 tl ye satilan bilet bize 40 tl olmustu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Ondan değil, ilk yazını alıntıladım sanırım 12 veya 13 kişi vardı ondan söyledim.İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiyeki ne var kadroda yok yani elmizde messi falan varda bizmi bilmiyoruz
zokora ve serkan yok hatırlatim
kadro bu olucak bence
Yorum
-
Doğu tribününden al üst kat en ortaya geç (:İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabiler maça ilk kez gelicem bileti ne taraftan alayım taraftarlarla bagırmak cıldırmak ıstıyorum en ateşlisi ne yöndeHes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!
Yorum
-
İnşallah iyi bir seyirci desteği ile 3 puanı alırız.İyi futboldan öte skor önemli bizim için.Ne yapıp edip 3 puanı almalıyız.Çalıştığım için maça gidemiyorum şimdiden gidecek olanların yüreklerine ayaklarına sağlıkTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Ben daha orjinal bir çözüm bekliyorum kendilerinden..İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePfdk webonum cezasini kaldirir bizim macada yetistirir hic supheniz olmasin
Bizim maç öncesi tedbirsiz sevk ederler PFDK'ya, bizim maçta oynar, sonrasında 3 maç ceza verirler, FB maçında oynayamaz.
Yorum
-
Bizim yönetimin de böyle bir girişimi var mı acaba? Bugünkü antrenman günlüğünde Zokora için sakatlığı sebebiyle antrenmana katılmadığı söylenmiş. Ülkesine gitmiş olsa belirtilirdi. Bu arada haberde ufak bir yanlışlık var GS'nin maçı da bizimki gibi Cumartesi...Galatasaray İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yenerek galibiyet serisini 7 maça çıkarırken, yönetim Afrika Kupası'na katılacak Fildişi Sahili milli takımına gidecek olan Eboue'nin Samsunspor maçında da forma giyebilmesi için harekete geçti. Sarı kırmızılı Yönetimin 7 Ocak'ta Paris'te toplanacak Fildişi sahili milli takımı kafilesine katılması gereken Eboue'nin Samsunspor maçında forma giydikten sonra kampa 1 gün geç katılmasını sağlamak için ülke federasyonuna özel izin başvurusunda bulunduğu belirtildi. Galatasaray yönetiminin başvurusunu değerlendirecek olan federasyondan olumlu yanıt gelmesi halinde Eboue'nin Cuma akşamı Samsunspor karşısında forma giydikten sonra özel uçakla milli takım kampına katılıması sağlanacak.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Olcan ve Jebrin yedek kulübesinde olacaktır. Fakat ikiside sonradan sahaya girecektir
---------------------Tolga----------------------
Celustka-----Giray---------Glo-------------Marek
-------------------Aykut-----------------
-----Alanzinho--------Colman---------Adrian-----
-------------Burak------Halil-------------------
Yedekler; Onur , Jebrin , Olcan ,Yumlu ,Ferhat ,Henrique ,BarışEn son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 15:50.O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum