Zokora bu haftadan itibarenmi gidiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
bu takımı istanbulda 70 bin kişiyle ayağa kaldırmamız lazım yoksa bişey oynayacağı yok.... belki o kadar taraftarı bir arada görürde aklını başına devşirirler... bazı oyuncularımız o kadar taraftarı bir arada görmedi . inşallah statı ful yaparız... bunun için çalışmalıyız..çok iyi hatırlıyorum geçen yıl maçı taraftar aldı. yoksa o penaltıyı hayatta vermezdi.
Yorum
-
Ibb iyi bir takim ama kazanmaya daha yakin olan tarafiz.
Bunda en büyük etkenin taraftar oldugunu düsünüyorum,30-35 bin civarinda bir rakam bekliyorum.
Webo nun olmamasi iyi,doka yi da etkisiz hale getirirsek belediyenin hücum gücünü etkisiz kilmis oluruz.
Olcan sahada olmali,jebrinde takima monte edilmeli bu macla birlikte."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
.......................Tolga.......................
celustka......giray......glowacki......cech
................aykut.............................
............................colman...............
..............adrian..............................
burak................halil..................olcan
Burak bugünkü gibi kenarlardan içeriye kateden bir oyun anlayışıla oynarsa çok verimli olacaktır.En son Şentürk tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 01:20."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
ilk 11 ve yedeklerim
------------tolga-----------
celu----giray---glo---cech
---------zoko--colman-----
adrian----------------olcan
--------burak-halil--------
yedekler
onur, zeki, mustafa, aykut, volkan, Henrique, alan
(olcan yedege, adrian-volkan sen yine kanatta olabilir ama Olcani oynatmak daha mantikli 4-4-2 icinde hernekadar yeni olsada)...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
----------------------tolga--------------------
celustka--------giray-----------glo-----cech----
-------------aykut--------colman----------------
------volkan-----------------------olcan---------
---------------------------halil-------------------
---------------Burak------------------------------
Insallah böyle oynariz.Volkani hemen kesmez insallah,sürekli oynarsa formunu yakalar.
Belki Volkan degilde Alan oynar diye düsünüyorum.En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 01:23.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum