Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Biletler ne zaman satışa çıkıyor, fiyatlar belli mi ?
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başka yokmuydu rentaş olmadı ferhatı pawel i falanda yaz )
      Niyeki ne var kadroda yok yani elmizde messi falan varda bizmi bilmiyoruz

zokora ve serkan yok hatırlatim

kadro bu olucak bence

Yorum

Önce kendi mentalitemizi düzeltmemiz lazım. Pısırık oynayan bir trabzonsporu kabul etmiyor bu bünye biz bu değiliz !

Yorum

manisa maçının skoru hiç kimseyi aldatmasın.takım adeta yerlerde sürünüyor.kimliksiz oyun anlayışımız maalesef devam etmekte.kendi sahamızda bu kadar kötü,savruk oynamaya hakkımız yok.bu oyuncular cidden vasatı aşamayan basit topçular.isim vermeye gerek yok zira hepsi kötüydü desek yeridir.yerinde transferler yapılmadı.böyle giderse ilk 4 hayalden öteye gitmez.yönetim yine taraftarı kazıklamıştır.geçmiş olsun

Yorum

bu maçta olcan oynarsa bu maçta 3 gol atarız 2 tane olcan 1 tane burak ceza sahasına giremiyoruz ki ya

Yorum

Maçta olacağım inşallah...Bu takım Her desteği hakediyor.Rezalet bile oynasa ben bu takımı seviyorum arkadaş...
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

----------------Tolga-----------
                Serkan----Giray------Celustka---Cech
                -------------------Zokora--------
                ----------Colman----------------
                ------------------------------Olcan
                Halil---------------------------
                ------------------Adrian-----------
                -------Burak---------------------
                Denenebilir gibi.
                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Serkan cezalı. Defans kurgusu Celustka, Giray, Glowacki ve Cech olacaktır. Zokora'nın gidişiyle Aykut yerini garantiledi. Olcan'ın fiziksel olarak çok hazır olduğu söyleniyor. İnşallah hoca 11'de şans verir...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Serkan cezalı. Defans kurgusu Celustka, Giray, Glowacki ve Cech olacaktır. Zokora'nın gidişiyle Aykut yerini garantiledi. Olcan'ın fiziksel olarak çok hazır olduğu söyleniyor. İnşallah hoca 11'de şans verir...
                    Bence kadro;
                    tolga
                    celustka giray glowacki cech
                    volkan jebrin colman olcan
                    halil burak
                    seklinde olmalidir.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmiyordum, Zokora haftaya yok yani ?
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Cafer abi bu sefer de 1 farkımız var. Ben Jebrin yerine Aykut diyorum. Belediye'nin orta sahasına karşı seninki çok fazla ofansif kaçtı sanki.
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cafer abi bu sefer de 1 farkımız var. Ben Jebrin yerine Aykut diyorum. Belediye'nin orta sahasına karşı seninki çok fazla ofansif kaçtı sanki.
                          Olabilir ama olcan ve jebrinin bir an önce takima monte edilmesi lazim.

Umarim senol hoca yeni transfer diye bu futbolculari yedekte bekletmez,bu takimin daha diri ve dikine oynayan oyunculara ihtiyaci var.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Webonun olmayacak olması güzel haber...dokayı bir türlü tutarsakki tutamayız bence yine maçta kötü skor almayız inşallah diye düşünüyorum
                            特拉布宗冠軍

Yorum

Olcan oynayacak mi??
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

webo yok zaten düşüşte i.b.b rahat alırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X