Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SORULAR SORULAR

1- Manisa maçı çok basit bir maçmıydı ki; Colman hazır olmasına rağmen ilk 11 de başlamadı?

2- Cech , sakatmıydı ki; Celustka yine sol beke geçti

3- Alanzinyo, Hazır değimiydi neden kaybederken düşünülmedi???

4- Powel Brozek, Kiralanması gündemdeyken neden forma şansı buldu,?

5- Henrigue, Forvet olarak alınmadı mı, Neden maçta 10 dakka bile oynamadı?

6- Serkan, Bu kadar kötü kondisyona sahipken, neden 70 dakka oynamak zorunda kaldı??

7- Leblebi gibi goller yiyorken, Araya atılan her top ile kalecimiz maçın yıldızı seçiliyorken, Hala neden kaliteli bir stoper alınması düşünülmüyor?

8- Şenol Hoca, transfer istemiyorum derken, Bu defans oyuncuları yeterli sorun benım oyun anlayışımda mı demek istiyor??

9- v.s.vs.v.s.v.sv.s.v.s.v.
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şimdi siz
      Egemen ve Selçuk'un olduğu takımda Zokora'yı düşünün..
      Arkası ve Önü sağlam..

Celutska Egemen Giray Cech

Selçuk-Zokora-Colman

Burak Olcan

Halil..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi siz
        Arkası ve Önü sağlam..

Selçuk-Zokora-Colman

Burak Olcan

Halil..
        Eskiye mazi, Şeye niyazı derler...
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bu takıma adam gibi bir değil bakın iki stoper ve bir ortasaha oyuncusu alınmadığı sürece gol yemediğimiz maç olacağını sanmıyorum..

Yorum

• Bu akşam Galatasaray maçını izlerken dikkatimi çeken şey

Ceyhun gibi, Yedek kalmayı sorun etmeyen bir oyuncumuz varken ve Ikı maçta bir forma şansı da buluyorken bizim takımda ve Selçuk da gitmişken, 1 sene uzatma opsiyonumuz olmasına rağmen

Neden gözden çıkarıldı..

O gitti de,

kalanlardan Sezer, Barış , v.s çok mu yeterliydiler de, neden hala bir dakka bile forma şansı bulamadılar??

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eskiye mazi, Şeye niyazı derler...
              Hayır adamın günahı ne bunda..
              Ne istiyorsunuz ondan o önemli..
              ölümüne trabzon !

Yorum

Bu akşam Galatasaray maçını izlerken dikkatimi çeken şey

Ceyhun gibi, Yedek kalmayı sorun etmeyen bir oyuncumuz varken ve Ikı maçta bir forma şansı da buluyorken bizim takımda ve Selçuk da gitmişken, 1 sene uzatma opsiyonumuz olmasına rağmen

Neden gözden çıkarıldı..

O gitti de,

kalanlardan Sezer, Barış , v.s çok mu yeterliydiler de, neden hala bir dakka bile forma şansı bulamadılar??
                Neden mi? Ceyhun Ligin en agir Oyuncusu,en cok pas hatasi yapan Oyuncusu diye bence.Aykut geldi iste ondan bin kat iyi.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

SORULAR SORULAR

1- Manisa maçı çok basit bir maçmıydı ki; Colman hazır olmasına rağmen ilk 11 de başlamadı?

2- Cech , sakatmıydı ki; Celustka yine sol beke geçti

3- Alanzinyo, Hazır değimiydi neden kaybederken düşünülmedi???

4- Powel Brozek, Kiralanması gündemdeyken neden forma şansı buldu,?

5- Henrigue, Forvet olarak alınmadı mı, Neden maçta 10 dakka bile oynamadı?

6- Serkan, Bu kadar kötü kondisyona sahipken, neden 70 dakka oynamak zorunda kaldı??

7- Leblebi gibi goller yiyorken, Araya atılan her top ile kalecimiz maçın yıldızı seçiliyorken, Hala neden kaliteli bir stoper alınması düşünülmüyor?

8- Şenol Hoca, transfer istemiyorum derken, Bu defans oyuncuları yeterli sorun benım oyun anlayışımda mı demek istiyor??

9- v.s.vs.v.s.v.sv.s.v.s.v.
                  Güney amerikalıları cezanlandırdı hoca galıba colman yedek alanzinho ve henrique 18 bile yok ama mac sıkısınca colman oyuna girdi.

Yorum

• Sahanın zeminine ne oldu? Yine bozulmuş !
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Keşke tolunay, hami, Ogün, Abdullah futbolu bırakmamış olsaydı.
                      Bir de Selçuk ile Egemen gitmeseydi.
                      Ne takım olurduk öyle değil mi?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi siz
                        Arkası ve Önü sağlam..

Selçuk-Zokora-Colman

Burak Olcan

Halil..

selcuk gitmeseydi zokora alınmazdı

Yorum

• Biz iyi değiliz tamam da bu Manisa'yı da yabana atmayalım. GS da bu takımı, olmayan bir faul sonrası Selçuk'un frikik golü ile yenebildi.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• biz hergün jaja jaja diye diye kendimizi yirtiyoruz ama bugünkü takima bakilinca bu takima benim gözümde forvete gerek yok ama hizli bir STOPER ve birde orta sahada SAGLAM biri lazim hem defansiv hem ofansiv bunlardan baska transfere gerek yok bence

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu takıma adam gibi bir değil bakın iki stoper ve bir ortasaha oyuncusu alınmadığı sürece gol yemediğimiz maç olacağını sanmıyorum..
                              Kesinlike katılıyorum..

Messi yi de getirsen, Bu defan ve Bu libero sistemi ile maç kazanmamız sadece bireysel başarıya kalır...

3 dakka bizde topun kaşdığını gören var mı??

Ataktayken, Kaptırdığımız yada rakip defanstan seken bir top sonrası taaaaaaa en geriye kadar rakibi kovalamak zorunda kalmaktan ben sılıldım şenol hoca sıkılmadı..

Hiç bir dönen topu orta sahamız alamıyor

Rakip defanstan seken hava topunu bile taaaa orta sahamızda rakip kapıyor..

Glowacki rakibe çift dalıyor, Giray rakibin arkasında kalıyor.. Rakip topa doğru vursa gol olması muhtemel o kadar çok pozisyon veriyoruz ki, bank Asya da bile böyle defans hataları olmuyor

Trübindekı kadıns eyircilerimizin, Tizzzz sesini, Tolga topu kurtardığında duymaktan midem bulandı, maç için kaç kere o sesi duyduğumu hatırlamıyorum bile...

Bu maç içni geçerli değil... ortalama her maçta...

bana kendi sahamızda gol yemeden bitirdiğimiz bir maç söyleyebilecek olan varmı???? Gerçekten hafızam karıştı var mı??

Kocaaaaa Trabzonspor , Kendi sahasında her maçta gol yedi..

BŞB istanbul 1 gol
                              karabuk 1 gol
                              ankaragücü 2 gol
                              beşiktaş 1 gol
                              galatasaray 3 gol
                              antalyaspor 2 gol
                              orduspor 1 gol
                              gençlerbirliği 2 gol
                              kayseri 1 gol

Daha yazmama gerek var mı????

Yorum

• odegil simdi aklima geldi biz trabzonspor taraftari olarak neden tepkimizi koymuyoruz altyapi dan oyuncu cikmiyor nedense bugün gs yi izledim o emre colak i gördüm helal olsun dedim bizim neden daha oyuncumuz cikmiyo bence tepki vermeliyiz.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X