Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora afrika kupasina gitti,bence onun eksikligini cekmeyecegiz.

Colman,aykut ve jebrin o bölgeyi halleder,transfer yapilsa daha iyi ama iyi bir orta saha bulabileceklerine inanmiyorum.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Zokora ile Hasan Üçüncü, Ayman, Hüseyin karşılaştırılıyor.. bunu da gördük

Yorum

• jebrin orda oynayamaz...Adam forvet arkasi.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• victory formayla nihayet kazandık
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oh miss deyince aklıma misse misse geldi onu da yazsaydın keşke
            * İlk Kocaeli maçında yandan gelen topa vurur gibi yapıp üstünden atlamış arkadaki Vugrineç topu filelere göndermişti ey gidi
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca bu akşam Jaja gündemde yok demedimi.
              doğrudur ben başkan menejerini çağırdı diye duydum kadro dışı bırakmış al ahlinin hocası jajayı

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * İlk Kocaeli maçında yandan gelen topa vurur gibi yapıp üstünden atlamış arkadaki Vugrineç topu filelere göndermişti ey gidi
                ismi çok havalıydı misse misse evet ne günlerdi yaşlanıyormuyum ne

Yorum

• * Hüseyin Çimşir boşta dimi, Zokorada Afrika kupasına gidiyor olmazmı aslında , hatta Ayman bile olur...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Arkadaslar ligtv haric macin özetini izleyebilicem yer varmi???

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      jebrin orda oynayamaz...Adam forvet arkasi.
                      yok yok oynuyor araya pasları da fena değil burak ın isteyeceği tipte bir adam

Yorum

• o değilde ben macın son dakikalarını seyredemedim. mac sonrası kaleci ilker'in yüz ifadesini cok merak ediyordum. manisadaki gibi artistik hareketlerini bekliyordum
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• bu ayarsizlara ayar oluyorum,egitim alan ama cahil kalanlara....

Senol Gunes'i begenmeyebilirsiniz ama hakarete vardirma aliskanliginiz sizlerin ne kadar gereksiz insan oldugunuzu kanitlar.

Olayi onun kariyerine getirip aslinda hic basarili olmadigini hep sansli oldugunu falan yazip iyice sacmalayan taraftar kimde var?

Formsuz diyebilirsiniz hata yapiyor diyebilirsiniz ,artik sogudu sike olaylarindaN sonra diyebilirsiniz,

yonetimle gecen sene sonundan itibaren gelen durumlar yuzunden inatlasiyor VE bu inatlasma takima zarar veriyor diyebilirsiz

AMA KARDESIM KONUYU ONUN KARIYERINE GETIRIP ASLINDA ASIRI SANSLI OLDUGU COK BECERIKSIZ OLDUGU ADETA TESADUFEN BURDA OLDUGUNU FALAN SOYLEMEK NEYIN NESI? OLAYI SAHSIYETINE INDIRGEYENLER BILE VAR

ONA KIZDIN DIYE BU KADAR AGIR YORUM YAPMAK NEYIN NESI

Senol Gunes gelmeden ligde orta siralara demirleyen takim.

Yok hazir takimlara kondu yok soyle oldu boyle oldu CAHIL CUHELASINIZ hepiniz benim gozumde bu uslubunuz yuzunden,
                          elestirip yerin dibine sokmaya calismaktan baska bildiginiz yok.

Elestirin adam gibi elestirin,hoca formsuz olabilir hata yapabilir.

Hep as takimla cikarsa niye digerlerine sans vermiyor deriz, yedekleri oynatsa kotu kadro kurdu deriz,herkesin mesaji kayitli burda o kadar cok celiskili yazi yazan varki burda biraz akilllanin geriye donun ne yazmisim diye bakin.

Arada ben bakiyorum diyorumki bazen ipin ucunu kacirmisim insafa geliyorum sizde gelirsiniz belki
                          sakin olun...

Yorum

• Biz böyle bir taraftara sahibiz iste.

Tolga hatali gol yedigi zaman ulan ne bicim kalecisin,kücük emrah bakislari var denir.

Jefferson hatali gol yedigi zaman(ne zaman yemediki) onu brezilya milli takimina cagirdilar diye destek verilir.

Hüseyin gol atamayinca,ulan ne bicim topcusun sen kimin torpillisi bu adam denir.

Zokora simdiye kadar gol atamadi ama onu kimse elestirmez,büyük reis kariyeri var denir.

Alin size Trabzonspor taraftarinin bakis acisi,anlayana tabiiiki...
                            En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 23:07.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cihan-Ucar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaslar ligtv haric macin özetini izleyebilicem yer varmi???
                              TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.

her ne kadar acundan hoşlanmasam da en kaliteli burada

Yorum

• Zokora kariyeri ve futbolculuğu tartışılmayacak bir adamdır.
                                Adamı gol tsın diye almadık.
                                Şimdiye kadar fena değildi.
                                Bu akşam çok kötü oynadı o ayrı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X