Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokora'sız bu takımın daha iyi olacağını göreceksiniz.. çok kaçak oynuyor ,insiyatif almıyor çok defansif oynuyor.

Yorum

• Adrianı eleştiriyoruz da dışardaki İnter maçı dışında hangi maçta Zokora için 5 Milyon euroluk adam diyebildiniz?

Kabullenelim Zokora adı ve maliyetiyle doğru orantılı katkı yapmadı.
      Tabi karizmatik ve sevimli olduğu için seviyoruz orası ayrı..

Yorum

• Volkan hayal kirikligi olmaya devam ediyor bu aksam yine sahanin en kötülerindendi.

Halil macin ikinci devresinde tel tel döküldü,takimi adeta 10 kisi oynatti.

Serkan,giray,glowacki,zokora da takimin kötüleri arasindaydi.

Celustka ve aykut vasat,burak ise takimin en iyisiydi.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sampiyonlar liginde daha iyiydi dogru ama ligde takima beklenen katkiyi yapamiyor.

Kendisine yakismayacak sekilde kolay ve kötü calimlar yedigini düsünüyorum.
          her zaman öyle zaten kolay geçiliyor arada çaldıgı toplar siyahi ve adı zokora oldugu için oooooooooo diye karşılanıyor yoksa çogu pozisyonda geçiliyor ve dönüp pozisyonunu almakta güçlük çekiyor şampiyonlar liginde de yediğimiz gollerde öyle oldu

Yorum

• Mücadele yürek diyenlere şunu diyim bu akşam A.Gücü nü seyrettim aslanlar gibi oynadılar o gencecik çoçuklar savaştılar ve takımın abisi de bu akşam 2 gol atan Ergin Keleş daha 24 yaşında.
            En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 22:43.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu daha yeni gelin o engin bırakın 1 yıl sonra görürüm ben onu ahaa şuraya yazıyorum girecekler birbirlerine
              adam maçlarda futbola yeni başlamış gibi yırtıyor kendini anladı gsde pabuç pahalı

Yorum

• iki ön libero arasında yarı saha kadar boşluk varsa sıkıntı vardır, sağ bekin boşluğunu forvet arkasındaki adam doldurmaya çalışıyorsa sıkıntı büyüktür ve isaac bize gol atıyorsa o sıkıntının çözümü gerçekten zordur.
                Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Alanzinho 6+2 yemi takıldı yoksa colman gıbı cezalımı oda?

Yorum

• Trabzonspor tarihinde birçok oyuncuya vefasızlık örneği sergileşmiştir ne yazikki bunlardan biriside Ergin Keleş'tir.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mücadele yürek diyenlere şunu diyim bu akşam A.Gücü nü seyrettim aslanlar gibi oynadılar o gencecik çoçuklar savaştılar ve takımın abisi de bu akşam 2 gol atan Ergin Keleş daha 24 yaşında.
                      valla şapka çıkartılır...şu ankaragücü ligde kalsın başka bir şey istemiyorum
                      !

Yorum

Sampiyonlar liginde daha iyiydi dogru ama ligde takima beklenen katkiyi yapamiyor.

bu akşam çok kötüydü kabul ama adam savaşçı yani boş değil futbol bilgisi de iyi yarın play off uydu uefa sıydı çok işe yarayacak göreceksin şu maçta 3 puan önemliydi şükür aldık cumartesi vebo suz belediye maçını da büyük taraftarımızla geçelim yavaş yavaş iyi olacak takım

Yorum

• Ayrıca şunuda belirtmek gerekir ki yıldız diye tabir edilen sorunlu futbolcuları idare edemiyor,gençlere şans vermede cesareti yok..Fatih Terim'i günahım kadar sevmem ama kendisi hem genç futbolculara şans verme konusunda hem de sorunlu futbolcuları disipline etmede çok başarılı..

Yorum

• Şuan şampiyonluk yarışından kopmasaydık Zokora cok ciddi katkı verirdi.
                            Sampiyonlar liginde verdiği katkı ortada.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu akşam çok kötüydü kabul ama adam savaşçı yani boş değil futbol bilgisi de iyi yarın play off uydu uefa sıydı çok işe yarayacak göreceksin şu maçta 3 puan önemliydi şükür aldık cumartesi vebo suz belediye maçını da büyük taraftarımızla geçelim yavaş yavaş iyi olacak takım
                              Selcuk bu aksam gs de 6.golünü atti,yerine aldigimiz zokora nin istatistikleri ortadadir selcuk un yeri dolmamistir takimda skorer oyuncu eksikligi vardir bunu kabul etmek gerek.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

* Tabi her sene Ş.Liginde yarı final yaptığımız için bu başarı seni kesmedi dimi Cafer , lig daha önemli değilmi , ah ula Zokora bitmişsin sen..
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X