edit yanlış kupaymış o
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Ah ah delikanlı sen bi Sakaryalıları Bolu lulara nasıl küme düştüklerini sorsana.Şenol Güneş in Türkiye de hocalığını yaptığı ve küme düşmeyen tek takım Trabzonspor dur.İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni kimi aldigi ilgilendirmiyorki yokmus demek alinacak adam almamis ersun yanal'ida trabzonspordan futbolcu almadigi diye elestirmedimki ben bunu senin gibiler yapar ancak ben Turk milli takimin basinda ne yaptigini soyluyorum sana ersun yanal'in ... Al bak buda vizyonsuz basarisiz beceriksiz futbol anlayisi olmayan Senol gunes in basarilari ...
Başarıları [değiştir]
Takım
Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu
1975-1976 Trabzonspor
1976-1977 Trabzonspor
1978-1979 Trabzonspor
1979-1980 Trabzonspor
1980-1981 Trabzonspor
1983-1984 Trabzonspor
Türkiye Kupası Şampiyonluğu
1976-1977 Trabzonspor
1977-1978 Trabzonspor
1983-1984 Trabzonspor
1994-1995 Trabzonspor (Teknik Direktör)
2009-2010 Trabzonspor (Teknik Direktör)
Cumhurbaşkanlığı Kupası
1975-1976 Trabzonspor
1976-1977 Trabzonspor
1977-1978 Trabzonspor
1978-1979 Trabzonspor
1979-1980 Trabzonspor
1982-1983 Trabzonspor
1994-1995 Trabzonspor (Teknik Direktör)
TFF Süper Kupa Şampiyonluğu
2010 Trabzonspor (Teknik Direktör)
Başbakanlık Kupası Şampiyonluğu
1975-1976 Trabzonspor
1977-1978 Trabzonspor
1984-1985 Trabzonspor
1993-1994 Trabzonspor (Teknik Direktör)
1995-1996 Trabzonspor (Teknik Direktör)
FIFA Dünya Kupası Üçüncülüğü
2002 Türkiye (Teknik Direktör)
2003 Konfederasyon Kupası Üçüncülüğü
2003 Türkiye (Teknik Direktör)
(2010-2011 sezon sampiyonluguda eklenir yaza )
karsilastirmak amacli ersun yanal'inkinide bulmak isterdim yazmak isterdim ama wikipedia bulamamis ...
Yorum
-
Simdi ne demek bu?İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan=Adrian=Volkan Şen olacak diyorum ben. İnşallah haksız çıkarım.
Hepsi ayni mi olacak, yoksa Olcan ikisi kadar iyi mi olacak ?Nefsin icin sevme
Yorum
-
Bugun bıle senol güneşi savunanlar senol hoca bugunki rezil futbolun arkasından cok iyiyiz süper takımız dese bu adamlar gelir iyiyiz süperiz der cünkü kendi gorusleri yok koru korune senol hocayı savunuyolarİlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyorumki bizi neden kötü çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ?
Şenol hocaya hakaretmi ettim ?
Şenol hoca bana göre iyi bir teknik adam ama o kadar vizyonu yok şenol hocanın şenol hoca isteklerini bile yaptıramıyor yönetime tamam buda onun suçu değil o zaman tekpisini koyacak ne yani eleştiremiyecekmiyiz ?
Şenol hoca bugün takımı çok iyi yönettide çok süper oynadıkta bizmi oyunbozanlık yapıyoruz ?
Kafanızmı kalın yoksa sizin ?
İnanmıyorum halendaha dünya kupasından bahsedenlere 10 yıl olmuş bırakın bu muhabbetleri diorum bende o zaman sizlere. 2011 sezonunu takip ettim tabiki elindeki kadroyu koruyamıyorsan onuda geçtim yeni kadron bu sene 25 ten fazla maç yapmasına rağmen halendaha bu kadar koordine eksikliği varsa oyuncular arasında bu onları bu takıma toplayanların suçudur.
Yorum
-
bu macı hakettıgımızı dusunmuyorum. ısaac neden manısasporda oynadıgını gosterdı zıra sımpson da. serkan balcıyı atmayı unutan ya da atamyan hakem belkı ısımıze yaradı ve senol hoca hemen oyuna müdahale etti. Şenol Hocaya kızanları ciddiye almıyorum.Eleştiri farklıdır kızmak sinirlenmek farklıdır.Oyuna daha erken müdahale edebilirdi ama etmedi. Takım bize göre yetersiz ya ona göre yeterli ya da o da bizim gibi düşünüyor yönetimle anlaşamıyor.Ama bu takıma en az 3 transfer bence şart.HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
Geçen sene "şampiyon olduk" diyemeyen hiç bir insan benden anlayışlı yorum beklemesin.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
uyan renkdaş türkiyenin en iyi kadrosuna kesinlikle sahip değiliz.İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiyenin en iyi kadrosuna sahibiz ! Ihtiyacimiz olan sadece sistem (futbolcularin asil mevkiilerinde oynayabilmesi), taktik (duran top, mac icinde sistem degisiklikleri vs.) ve zaman...
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkanda kirmizi görmeliydi.
Bu mac icime sinmedi!
Glowacki tamamda abi.. Serkanın Kırmızı görmesini anlamadım
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
ya cafer abi 18 hafta oldu 1 tane duran top organizasyonu göremedim....kullandırmasın şu adriana duran toplarıİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine iyi oynadigimiz bir mac degildi,kazanmamiz burak in 2 becerikli hareketi sayesinde oldu.
90 dakika boyunca organize ciddi atagimiz yoktu,hücumda yine cok ciliz kaldik.
Savunmada ise yine aciklar veren bir takim konumundaydik.
Bu aksamin en önemli kazanci 3 puandi,bunun disinda ileriye dönük umut veren sinyaller yoktu.
Bu takim devre arasi kampinda iyi calismamis veya calistirlmamis bu net bence.!
Yorum
-
Galatasaray'da oynarken fener maçı öncesi takımın 11'ini fenerlilere söylemiş. "Söyle abi sağdan gelsinler" demiş. Daha anlatayım mı?İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaris Özbek ne yapmis? Bilmedigimden soruyorum.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Girayin oynadigi "futbolu" turkiyede her stoper oynar. Her topa bodoslama girmekten baska yaptigi ne var? Pas vermeyi bilmez, kafa vurmayi bilmez, top durdurmayi bilmez, elle durdurduklari haric kimi tutmayi becermis?İlk olarak unal.hso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray'ın yerine siz oynayın bence.Yazık ya adam her maç canlabaşla mücadele ediyor.
Hele her kornerde ileri cikip,gelen ortaya ucup kafayi zar zor degdirip yerlerde yatip yuvarlanmasi yokmu.resmen bittigim anlar.
Bunlar yetmezmis gibi bide saci basi yolar sanki top diregi siyirdi cikti yada kaleci kurtarmis gibi.
Artik eminimki klupten birisi milletin sabrini deniyo girayla. Yoksa takima 1 arpa boyu katkisi olmayan birisinin takimin degismeyen elemani olmasi mantigi zorlayan bi durum.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
Duran toplari inanilmaz bicimde kötü kullanmaya devam ettik.
Duran toplari iyi kullanmak kilitlenen maclari kazanmaktir,bunu iyi uygulayamadigimiz icin kendi sahamizda zorlanmaya devam edecegiz.
Bu konuda devre arasinda hem takim olarak hem de transfer olarak ciddi bir calisma yapilmamis,cidden yazik."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum