Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gene başlamış bazı arkadaşlar Şenol Hoca'ya sallamaya. Bakın bu adam her geldiğinde elinden şampiyonluk çalındı ve siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden bu adam bu çalınan şampiyonlukların ardından 2 kez yetersiz olduğu düşünülerek takımdan gönderildi. İlk kez gönderildiğinde toparlanmamız 10 seneyi buldu, 2. kez gönderildiğinde tekrar gelene kadar şampiyonluk yarışı nedir unuttuk. O yüzden diyeceğim odur ki Şenol Güneş'i rahat bırakın...Adamın canını sıkmayın...
    En son brushfield tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 22:06.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Senol Hoca gitsin, o gitsin bu gitsin diyenlere...::::::

Daha dün Jaja gitsin diyenler yine sizlerdiniz, simdi de onu bu takima isteyenler yine sizlersiniz...(inanmayanlar 7-8 ay öncesinin transfer basligina bir göz atsin)

Benim burda tek gördügüm gercek, sanki birilerinin Yönetime "Takim güclenmeyecek, yoksa..."
      “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Maçı zorda olsa kazandık bu konuda mutluyum lakin şunu söyleyebilirim ki ilkyarı ki hatta birkaç sezon ki stresli maç oynama geleneğimiz devam edecek gibi gözükecek allah sabır versin hepimize.
        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olaya taraflı bakıyorsunuz arkadaşlar Şenol hoca sabit fikirli bir teknik adam 30'dan daha fazla kişilik bir kadromuz var ama çoğu oyuncumuzu göremedik bile madem böyleydiler transferlerini onaylamasaydı sadri şener demedimi teknik heyetin izni olmadan transfer yapmıyoruz diye ? Daha neyin peşindesiniz. geçen seneki takımımızda bizi sınıf atlatan jaja ve selçuk şuanda bu takımda değiller elimizde bir burak kaldı oda bu sene gider sonra görecem ben sizleri şenol şenol diye ağlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Burakları selçukları egemenleri hatta girayları bu takıma kazandıranda ersun hocadır.
          Saygılar.
          ziya doğan kadar başına taş düşsün
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne teknik ekibimiz ne yönetimimiz trabzonspora yakışır değil Ligimiz ztn berbat bir lig koskoca trabzonspor kendi evinde 30 dk baskı yiyorsa ortada ne sadri kalır ne şenol kalır.
            Şenol hoca Trabzonsporumuza yakışır bir teknik direktör değil buyurmuşsun, peki sen Trabzonsporumuza yakışır bir taraftar mısın?
            TRABZONSPOR
            Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
            Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
            ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orta saha daha direcli olmali.
              Umarim Baris Ö. hemen Form tutar.
              Azıcık kişilikli bir yönetimimiz olsaydı B. Ö. diye bir futbolcumuz olduğundan utanmazdım..

Barış'ın atacağı golle kazanmaktansa yenilmeyi yeğlerim.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Anlamıyorumki bizi neden kötü çocuk yapmaya çalışıyorsunuz ?

Şenol hocaya hakaretmi ettim ?

Şenol hoca bana göre iyi bir teknik adam ama o kadar vizyonu yok şenol hocanın şenol hoca isteklerini bile yaptıramıyor yönetime tamam buda onun suçu değil o zaman tekpisini koyacak ne yani eleştiremiyecekmiyiz ?

Şenol hoca bugün takımı çok iyi yönettide çok süper oynadıkta bizmi oyunbozanlık yapıyoruz ?

Kafanızmı kalın yoksa sizin ?

İnanmıyorum halendaha dünya kupasından bahsedenlere 10 yıl olmuş bırakın bu muhabbetleri diorum bende o zaman sizlere. 2011 sezonunu takip ettim tabiki elindeki kadroyu koruyamıyorsan onuda geçtim yeni kadron bu sene 25 ten fazla maç yapmasına rağmen halendaha bu kadar koordine eksikliği varsa oyuncular arasında bu onları bu takıma toplayanların suçudur.

Yorum

• Yine iyi oynadigimiz bir mac degildi,kazanmamiz burak in 2 becerikli hareketi sayesinde oldu.

90 dakika boyunca organize ciddi atagimiz yoktu,hücumda yine cok ciliz kaldik.

Savunmada ise yine aciklar veren bir takim konumundaydik.

Bu aksamin en önemli kazanci 3 puandi,bunun disinda ileriye dönük umut veren sinyaller yoktu.

Bu takim devre arasi kampinda iyi calismamis veya calistirlmamis bu net bence.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol Güneş in dünya kupasına götürdüğü 2 tane Trabzonspor lu futbolcu saysana Ersun milli takımın başına gelir gelmez 4 tane Trabzonspor lu aldı milli takıma.Ey gidi eyyyyyyyyyyyyy
                    beni kimi aldigi ilgilendirmiyorki yokmus demek alinacak adam almamis ersun yanal'ida trabzonspordan futbolcu almadigi diye elestirmedimki ben bunu senin gibiler yapar ancak ben Turk milli takimin basinda ne yaptigini soyluyorum sana ersun yanal'in ... Al bak buda vizyonsuz basarisiz beceriksiz futbol anlayisi olmayan Senol gunes in basarilari ...

Başarıları [değiştir]

Takım
                    Türkiye Süper Lig Şampiyonluğu
                    1975-1976 Trabzonspor
                    1976-1977 Trabzonspor
                    1978-1979 Trabzonspor
                    1979-1980 Trabzonspor
                    1980-1981 Trabzonspor
                    1983-1984 Trabzonspor
                    Türkiye Kupası Şampiyonluğu
                    1976-1977 Trabzonspor
                    1977-1978 Trabzonspor
                    1983-1984 Trabzonspor
                    1994-1995 Trabzonspor (Teknik Direktör)
                    2009-2010 Trabzonspor (Teknik Direktör)
                    Cumhurbaşkanlığı Kupası
                    1975-1976 Trabzonspor
                    1976-1977 Trabzonspor
                    1977-1978 Trabzonspor
                    1978-1979 Trabzonspor
                    1979-1980 Trabzonspor
                    1982-1983 Trabzonspor
                    1994-1995 Trabzonspor (Teknik Direktör)
                    TFF Süper Kupa Şampiyonluğu
                    2010 Trabzonspor (Teknik Direktör)
                    Başbakanlık Kupası Şampiyonluğu
                    1975-1976 Trabzonspor
                    1977-1978 Trabzonspor
                    1984-1985 Trabzonspor
                    1993-1994 Trabzonspor (Teknik Direktör)
                    1995-1996 Trabzonspor (Teknik Direktör)
                    FIFA Dünya Kupası Üçüncülüğü
                    2002 ‎Türkiye (Teknik Direktör)
                    2003 Konfederasyon Kupası Üçüncülüğü
                    2003 Türkiye (Teknik Direktör)

(2010-2011 sezon sampiyonluguda eklenir yaza )

karsilastirmak amacli ersun yanal'inkinide bulmak isterdim yazmak isterdim ama wikipedia bulamamis ...
                    # 61 Onur Recep Kivrak
                    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Türkiyenin en iyi kadrosuna sahibiz ! Ihtiyacimiz olan sadece sistem (futbolcularin asil mevkiilerinde oynayabilmesi), taktik (duran top, mac icinde sistem degisiklikleri vs.) ve zaman...
                      ...imza...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hemen mi göndermiş Adamlara 1,5 sene katlandı Allah aşkına insaf yaaaa...
                        Engin'e katlanmasının tek nedeni Trabzonlu olmasıydı. Ne kadar Trabzonlu olduğunu da gördük gs'de. Jaja'nın kafa kağıdında Trabzon yazsaydı şuanda kadrodaydı..
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Serkanda kirmizi görmeliydi.
                          Bu mac icime sinmedi!
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Azıcık kişilikli bir yönetimimiz olsaydı B. Ö. diye bir futbolcumuz olduğundan utanmazdım..

Barış'ın atacağı golle kazanmaktansa yenilmeyi yeğlerim.
                            Baris Özbek ne yapmis? Bilmedigimden soruyorum.
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol hoca Trabzonsporumuza yakışır bir teknik direktör değil buyurmuşsun, peki sen Trabzonsporumuza yakışır bir taraftar mısın?
                              bizde değiliz.......

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu Takımı Rahat bırakın arkadaş Eleştiri Eleştiri Yeter da 13 tane oyuncu gitti..Allah aşkına yeter Giden gider kalan sağlar bizimdir.Oyunculara destek zamanı Bu Takım şu haliyle CL de 7 puan aldı.Allah aşkına şu takımı eleştirmeyin artık..Evet kötü oynuyoruz ama sabretmezsek bundan sonra zor iyi oynarız...

her zaman yazdim ama yine yazacam.

iki sezon önceydi galiba. dortmund pes pese 3 mac kaybetmisti ve 4. mac
                                kendi evlerinde yin e80 bin kisiye karsi oynuyorlar.

kaliteyi kiyaslamayin, taraftar yapisini kiyaslayin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X