Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 noktaya dikkat çekmek isterim.

Bu seneki çoğu maçta, oyunun bazı bölümlerinde, adete 2 kişi eksikmiş gibi oynayıp, anormal baskı yiyoruz ve bu 15-20 dk bazen 30 dk devam ediyor ve kenar yönetim seyrediyor !
    Baskı yediğimiz takımlar 3 büyükler dışındakiler oluyor.

Bu ne demek?

Sahada 2-3 oyuncun hiçbirşey yapmıyor demek !

Trabzonspor gibi bir takım, 30 dk. baskı yiyor top yapamıyorsa en az 2 oyuncunun HİÇ KATKI VERMİYOR OLMASI GEREKİR. Öyle de oluyor.

Hocamız da sağolsun seyrediyor.

Ben de bunu kabul edemiyorum.

Tezim de şu:

Trabzonspor un yedek oyuncuları bile, 3 büyükler dışındakilerin ilk 11 oyuncuları kadar iyidirler (mantıken).

E o zaman neden 2-3 oyuncu düşmüşken oyuncu zamanında değiştirilmiyor?
    Neden buna göre takım hazırlanmıyor?
    Yedek oyuncularımız Manisanın vb. takım oyuncularından daha mı kötü ki oyuna alınamıyorlar?
    Daha kötüyle halimiz içler acısı zaten.

Aykut u görüyoruz, taş gibi adam ama takıma giremiyor. Adrian sürünerek oynuyor ... Volkan da oynuyor !

Barış Araş? vb.

Bizim yedekler nasıl yedekmiş ki sıradan anadolu takımlarına karşı bile oyuna giremiyorlar?

Kendime şunu soruyorum Adrian ın ismi "Adnan" olsa idi, ne olurdu?
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hoca bostan bekçisi mi orda dediğini yaptıracak kardeşim; yaptıramıyorsa bırakacak bu işi,
      Sikintida orda zaten bu kadar güclü geldigi halde tepkisini acikca bu zamana kadar gösteremedi.ama yinede bu takimi hoca dagitmadi.

Yorum

• Kesinlikle katılıyorum ki büyük hocalık disiplinsiz adamdan maksimum faydayı sağlayabilmektir. Yoksa disiplinsiz adamı hemen göndermek basit insanların yapacağı en kolay iş..

Sonuçlarını da hepimiz görüyoruz. 5'er milyondan 3 tane kazık..
        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
        - Eomer -

Yorum

• Olaya taraflı bakıyorsunuz arkadaşlar Şenol hoca sabit fikirli bir teknik adam 30'dan daha fazla kişilik bir kadromuz var ama çoğu oyuncumuzu göremedik bile madem böyleydiler transferlerini onaylamasaydı sadri şener demedimi teknik heyetin izni olmadan transfer yapmıyoruz diye ? Daha neyin peşindesiniz. geçen seneki takımımızda bizi sınıf atlatan jaja ve selçuk şuanda bu takımda değiller elimizde bir burak kaldı oda bu sene gider sonra görecem ben sizleri şenol şenol diye ağlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Burakları selçukları egemenleri hatta girayları bu takıma kazandıranda ersun hocadır.
          Saygılar.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yumlu 25 yaşına bastı. 87 doğumlu Genç Yumlu.. Gelişim gösterecek daha o..
            la ilahe kelime oyunu yapmayion bana ya kac senedir takimda mustafa yumlu oynatildigi zamanlarda isteniyormuydu simdi oynatilsa kim ister mustafa yumlu oynasin diye birakin bu isleri alt yapidan sorumlu kisiler dogru yapamiyorsa isini bu senol hocanin kabahati degil
            # 61 Onur Recep Kivrak
            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Orta saha daha direcli olmali.
              Umarim Baris Ö. hemen Form tutar.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                la ilahe kelime oyunu yapmayion bana ya kac senedir takimda mustafa yumlu oynatildigi zamanlarda isteniyormuydu simdi oynatilsa kim ister mustafa yumlu oynasin diye birakin bu isleri alt yapidan sorumlu kisiler dogru yapamiyorsa isini bu senol hocanin kabahati degil
                Mustafa Yumlu konusunda tamam ama, bu takımdan Zefer Yelenler geldi top oynamadan gitti, takımın en kötü olduğu zamanlarda bizim yedekler forma şansı bulamıyorsa suç kimindir sorarım size.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesinlikle katılıyorum ki büyük hocalık disiplinsiz adamdan maksimum faydayı sağlayabilmektir. Yoksa disiplinsiz adamı hemen göndermek basit insanların yapacağı en kolay iş..

Sonuçlarını da hepimiz görüyoruz. 5'er milyondan 3 tane kazık..

Hemen mi göndermiş Adamlara 1,5 sene katlandı Allah aşkına insaf yaaaa...
                  "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                  "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• yediğimiz gol tam derslik.. gol atabileceğimiz bir pozisyonda gol yedik... al işte hikmen karaman anlatıyo şimdi çok da haklı.. zincirleme hata var.. herşeyi anladım ama giray o adam seni geçince yıkacaksın, olmadı adrian onu c. sahasına sokmayacaksın.. işte tek yönlü oyuncu derken bazıları anlamıyo ama adrian tek yönlü beğenmediğimiz colman adam geçti mi yıkıyo yere en azından..
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      dogru vizyonlari arasinda ankaragucunu kume dusurmek genclerbirligini yuceltip sonraki sene kume potasindan zor kurtarmak milli takimin anasini aglatmak , milli takim daki gorevini kotuye kullanmak gibi genis bir vizyonu var ersun yanal'in Senol gunes bunlarin hic birini yapamaz ...
                      Şenol Güneş in dünya kupasına götürdüğü 2 tane Trabzonspor lu futbolcu saysana Ersun milli takımın başına gelir gelmez 4 tane Trabzonspor lu aldı milli takıma.Ey gidi eyyyyyyyyyyyyy

Yorum

• hoca görmüyormu mustafa yumlunun yeterli olmadığını koca sezona vasıflı 2 stoperle başlıyorsun ve takıma stoper aldırtmıyorsun
                        !

Yorum

• Ne teknik ekibimiz ne yönetimimiz trabzonspora yakışır değil Ligimiz ztn berbat bir lig koskoca trabzonspor kendi evinde 30 dk baskı yiyorsa ortada ne sadri kalır ne şenol kalır.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            12 kişilik takımlarda 1-2 genç futbolcu sırıtmaz..
                            yine 12. adam işbirliği ile gese 3-1

Yorum

• Hey yavrum hey isimlerin hepsi tanidik. Ama nerden?

Mersin [1 - 2] Ankaragucu

[0 - 1]
                              E. Keles

[1 - 1]
                              E. Özgür

[1 - 2]
                              E. Keles
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olaya taraflı bakıyorsunuz arkadaşlar Şenol hoca sabit fikirli bir teknik adam 30'dan daha fazla kişilik bir kadromuz var ama çoğu oyuncumuzu göremedik bile madem böyleydiler transferlerini onaylamasaydı sadri şener demedimi teknik heyetin izni olmadan transfer yapmıyoruz diye ? Daha neyin peşindesiniz. geçen seneki takımımızda bizi sınıf atlatan jaja ve selçuk şuanda bu takımda değiller elimizde bir burak kaldı oda bu sene gider sonra görecem ben sizleri şenol şenol diye ağlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Burakları selçukları egemenleri hatta girayları bu takıma kazandıranda ersun hocadır.
                                Saygılar.
                                nankörün önde gideniyiz biz..

senol günes olmasaydi..1996, 2004 ve 2011 yillarini rüyanda görürdün sen..heleki gecen sezonki süreci yasamis birisinin bu sekilde konusmasi hangi derin düsüncenin bir ürünüdür merak ediyorum..
                                En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 22:06.
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X