1 noktaya dikkat çekmek isterim.
Bu seneki çoğu maçta, oyunun bazı bölümlerinde, adete 2 kişi eksikmiş gibi oynayıp, anormal baskı yiyoruz ve bu 15-20 dk bazen 30 dk devam ediyor ve kenar yönetim seyrediyor !
Baskı yediğimiz takımlar 3 büyükler dışındakiler oluyor.
Bu ne demek?
Sahada 2-3 oyuncun hiçbirşey yapmıyor demek !
Trabzonspor gibi bir takım, 30 dk. baskı yiyor top yapamıyorsa en az 2 oyuncunun HİÇ KATKI VERMİYOR OLMASI GEREKİR. Öyle de oluyor.
Hocamız da sağolsun seyrediyor.
Ben de bunu kabul edemiyorum.
Tezim de şu:
Trabzonspor un yedek oyuncuları bile, 3 büyükler dışındakilerin ilk 11 oyuncuları kadar iyidirler (mantıken).
E o zaman neden 2-3 oyuncu düşmüşken oyuncu zamanında değiştirilmiyor?
Neden buna göre takım hazırlanmıyor?
Yedek oyuncularımız Manisanın vb. takım oyuncularından daha mı kötü ki oyuna alınamıyorlar?
Daha kötüyle halimiz içler acısı zaten.
Aykut u görüyoruz, taş gibi adam ama takıma giremiyor. Adrian sürünerek oynuyor ... Volkan da oynuyor !
Barış Araş? vb.
Bizim yedekler nasıl yedekmiş ki sıradan anadolu takımlarına karşı bile oyuna giremiyorlar?
Kendime şunu soruyorum Adrian ın ismi "Adnan" olsa idi, ne olurdu?
Bu seneki çoğu maçta, oyunun bazı bölümlerinde, adete 2 kişi eksikmiş gibi oynayıp, anormal baskı yiyoruz ve bu 15-20 dk bazen 30 dk devam ediyor ve kenar yönetim seyrediyor !
Baskı yediğimiz takımlar 3 büyükler dışındakiler oluyor.
Bu ne demek?
Sahada 2-3 oyuncun hiçbirşey yapmıyor demek !
Trabzonspor gibi bir takım, 30 dk. baskı yiyor top yapamıyorsa en az 2 oyuncunun HİÇ KATKI VERMİYOR OLMASI GEREKİR. Öyle de oluyor.
Hocamız da sağolsun seyrediyor.
Ben de bunu kabul edemiyorum.
Tezim de şu:
Trabzonspor un yedek oyuncuları bile, 3 büyükler dışındakilerin ilk 11 oyuncuları kadar iyidirler (mantıken).
E o zaman neden 2-3 oyuncu düşmüşken oyuncu zamanında değiştirilmiyor?
Neden buna göre takım hazırlanmıyor?
Yedek oyuncularımız Manisanın vb. takım oyuncularından daha mı kötü ki oyuna alınamıyorlar?
Daha kötüyle halimiz içler acısı zaten.
Aykut u görüyoruz, taş gibi adam ama takıma giremiyor. Adrian sürünerek oynuyor ... Volkan da oynuyor !
Barış Araş? vb.
Bizim yedekler nasıl yedekmiş ki sıradan anadolu takımlarına karşı bile oyuna giremiyorlar?
Kendime şunu soruyorum Adrian ın ismi "Adnan" olsa idi, ne olurdu?

kac senedir takimda mustafa yumlu oynatildigi zamanlarda isteniyormuydu simdi oynatilsa kim ister mustafa yumlu oynasin diye birakin bu isleri alt yapidan sorumlu kisiler dogru yapamiyorsa isini bu senol hocanin kabahati degil

Yorum