İlk olarak omer_oztrk61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Elmander'in pozisyonu ile benzer pozisyon. Ama yavaş çekim biraz yanıltıyor insanı. Normal hızda ayağını çekmeye vakit bulamadan mecburen basmış naif futbolcu aynı pozisyonu yavaş çekimde izleyince rakibinin ayağına kırmak için gaddarca basmış, hatta üstüne çıkıp tepinmiş futbol katili olarak görünebiliyor.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
12 kişilik takımlarda 1-2 genç futbolcu sırıtmaz..İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl işte nefret ettiğğim fatih terim defans ta 20 lik semih hücum 21 yaşındaki emreyle oynuyor.La bir tane mi altyapıdan oyuncu yok.
Yorum
-
he he tamam sen takil...İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBravo süper bir çözümleme olmuş bak kardeşim az çnce başka bir arkadaşa da yazdım bu adamlar bu iş için para alıyorlar ve işlerini en iyi şekilde yapmaya en azından çaba göstermelidirler.Benim başımın tacı falan da değil oyunu okuması yok oyuncu değişikliği yok 10 yılda kazandırdığı tek adam Burak Yılmaz.Ben renklerin aşığıyım Şenollar Ünallar Sadriler gider renkler kalır.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Yumlu 25 yaşına bastı. 87 doğumlu Genç Yumlu.. Gelişim gösterecek daha o..İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 yasinda mustafa yumlu oynasa ? kabul edecekmisin ? bos konusuorsunuz bossSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Kardeşim bana ne burnu kırılıp oynadıysa alternatifi mi var ki zaten tamam bunlar karakter olarak güzel şeyler ama fubolda başarı için yeterli değil.CSKA maçı evet iyiydi ama genel olarak baktığında ???İlk olarak unal.hso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet yaa yeteneksiz.Hatta futbolda oynamamalı.O yüzden zaten Şampiyonlar Liginde CSKA maçında maçın adamı seçildi + maçları saymıyorum bile.Burnu kırıldı fener maçında oynamak için ameliyat olmadı.Ve bunun üstüne eleştiriliyor.Tamam tamam siz herşeyi iyi biliyorsunuz.
Bak terbiyesiz disiplinsiz Engin gayse de taş gibi top oynuyor.Dediğimin gibi büyük ceza vermekle değil topçuyu kazanmakla olur.Bu yüzden Alex Ferguson Arsen Wenger büyük hocalar.
Yorum
-
O kadar çok seviyorsa 1 sezon para almasın....İlk olarak omer_oztrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya gozunuzu sevıyım senol hocaya sallamayalım burda ersun ersun dedınız onunda gorduk nasıl bı kaypak oldugunu , senol hoca Trabzonspordur . hepimizden fazla ıster klubun basarısını ziya doganı bıle kıyasa sokanlar var hakkatten inanılır gibi degil
edit:anlatmak istediğim bu adamın gönlünde trabzonspor olur ama adamlar profesyonel para alıryorlar bu işten para alıyorsa işini mükemmel yapacak takımı savunacak yönetim istediği gibi at koşturmayacak....bir tane duran top organizasyonu izledik mi bu seneEn son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 22:00.!
Yorum
-
Burak geldi begenilmedi yildiz oldu
selcuk geldi begenilmedi yildiz oldu
engin geldi begenilmedi yildiz adayi oldu
jaja geldi begenilmedi simdi mumla araniyor
umut begenilmedi yoklugu belli oldu
egemen begenilmedi türkiyenin en iyi stoperlerinden oldu
colman geldi begenilmedi yillarca takimda sorunsuz bir sekilde topunu oynadi bizim taraftar disinda herkezin begenisini kazaniyor
teofilo begenilmedi profilo dendi adam herkeze agzinin payini verdi gitti
transfer edilen futbolculardan bekledigimiz verimi alamiyoruzdur ama unutulmasinki burak bugünden yarina yildiz olmadi, selcuk bugünden yarina yildiz olmadi az sabir daaaa ya
gelmissiniz girayi elestiriyorsunuz
bana göre girayin tek dezavantaji agir kalmasi ama ona ragmen istikrarli sekilde elinden gelenin fazlasini yapmaya calisti....
madem hicbirseyi o kadar begenmiyorsunuz kapatalim takimi...kapiya kilit vuralim...ne kadar negativ enerji varsa bu forumda mübarek
En son SEDAT tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 22:08....imza...
Yorum
-
hayirdir dünya 3. lügümü var..sizin gibilere fazla senol günes..gönderelim yine 5-10 sene bocalama dönemi sonunda tekrar takimin basina getiririz..ama o zamanda adam 70 olur..İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal Şenol güneşten daha vizyonlu bir t.direktördür kişiliği beni ilgilendirmiyor takıma yaptıkları beni ilgilendiriyor.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
dogru vizyonlari arasinda ankaragucunu kume dusurmek genclerbirligini yuceltip sonraki sene kume potasindan zor kurtarmak milli takimin anasini aglatmak , milli takim daki gorevini kotuye kullanmak gibi genis bir vizyonu var ersun yanal'in Senol gunes bunlarin hic birini yapamaz ...İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanal Şenol güneşten daha vizyonlu bir t.direktördür kişiliği beni ilgilendirmiyor takıma yaptıkları beni ilgilendiriyor.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Ah Şenol hoca vah Şenol hoca
Geçen senin bir özetini izlediğimiz maç oldu aslında. Hakkını verelim ki takım maça hevesli başladı, ama hevesimiz ceza sahasının içine bir türlü giremedi. Neden giremedi, Umut gibi savunmayı dağıtıcı yıpratıcı forvetimiz olmadığı için giremedi burası çok çok açık. Gerçi Umut vardı da noluyordu diyenlerede sonsuz saygım var. Umut'un yokluğunun bize tek faydası "nasıl olur da bunu atamaz bu adam" deyip de sinir krizleri geçirmediğimiz maçlar izleyebilmemiz olmuştur. Burak açık oyuncusu boş alan bulunca gidiyor, ee kime kaldı bu görev Halile. Halilde bu tip bir forvet olmadığına göre bizim ceza sahasında çoğalıp pozisyon bulma şansımız çok düşük maalesef. Derken golü yine aynı şekilde bulduk. Burağa bir arapas-uzunpas neyse işte Burak adamı geçebilirse gol olma şansı yüksek oluyor, bu sefer pas verdi %100 oldu ve görev adamı Halil dokundu ve gol.
Buraya kadar herşey normal, ama buradan sonra herşey anormal.
İkinci yarı başladı, bir iki pozisyon bulduk attık-atamadık derken, Halile birşeyler oldu. Adam ben golümü attım görevimi yaptım modunda acayip paslar şutlar "al beni oyundan hocam" derken kalkmadı bir türlü o 9 numaralı tabela. Zokora hocam herzamanki gereksiz ancak ve ancak halısaha maçlarında görülebilecek top kayıpları yaparak oyunun görsel işitsel her türlü zevkinin içine etmeyi becerdi. Ne gereği vardır anlamam savunma oyuncusunun pas vermek yerine topu taç çizgisene kadar götürüp kaptırması, demiyoruz Chavi ol sana be adam ama en az onun kadar basit oynasan yeter. Bizim takım yine Adrianın amansız öldürücü ön direk ortalarıyla Manisa kalesini döverken, kimliği belirsiz bir top ve orada ne aradığı belli olmayan fakat yediği çalımı Servetin bile yemiceği bir Girayında marifetiyle 1-1. Bazen biz değil Giray bile kendinin "stoper" olduğunu unutuyor galiba.
Bu dakikadan sonra oyunu izlemenin bir mantığıda kalmammıştı zaten. Bir Burak mucizesi gerçeklşemese gol atamayacağımızı herkesde çok iyi biliyordu. Ama Şenol hocam içimizde yine bir ümit vardı ta ki Brozek girene kadar. Senin mesajını umarım yönetim de almıştır.
Bu kadar kötümü be hocam durum, kurtarıcımız demek Brozek kaldı demek.
Bir ufak notta Volkana. Volkan olacak bu iş ama biraz daha takımı benimsemen taraftara kendini sevdirmen lazım be koçum. Ne bileyim formanı felan öp tribünlere dön coştur yap bişeyler be koçum işte.
Bu tokadı yönetim almıştır hocam sen canını sıkma.
Yorum
-
mustafa yumlu 25 yaşındaİlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle22 yasinda mustafa yumlu oynasa ? kabul edecekmisin ? bos konusuorsunuz boss!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum