Olcan=Adrian=Volkan Şen olacak diyorum ben. İnşallah haksız çıkarım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
unal.hso
Giray'ın yerine siz oynayın bence.Yazık ya adam her maç canlabaşla mücadele ediyor.İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi geçtim şu Giray ı görüp bu takıma stoper aldırtamayan bir hocamız var.Ama olsun Jaja gündemde yokmuş.En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 21:46.
Yorum
-
))))
iyi tespit Ömer kardeş
Akşam akşam güldürdün beni
)))
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah rızası için şu Adrian denen arkadaş tek bir korner daha atmasın. Giray'ın falan duran toplarda ileri çıkarken yüzlerine bakıyorum da herifler resmen ulan boşu boşuna da bu kadar yol gidiyoruz diyor anasını satayım. Ben yerlerinde olsam çıkmam zaten. En azından kontra falan yemeyiz.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
sen giraydan bu halt olmaz dedigin zamanlarda adam milli takima secildi ben hala daha iddia ediyorum giray turkiye'nin Turk en iyi defanscilarindandir evet Takima bir stoper lazim bu acik ortada ama stoper alinmadigi icin de senol hoca sorumlu tutuluyorsa bundan senin yaptigin art niyetten baska hic birsey degildir ...İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin kafanda seni o kadar taşıyo işte napacan sezon başı aklı nerdeydi.Biz bura da Giray bu takımın stoper olamaz diye 1 senedir yırtındık hoca nın bi zahmet benden daha erken görmesi gerek.
Meyva veren agac taslanir hadi K gelsin debelen dur sen, SENOL GUNES BU TAKIMIN TEKNIK DIREKTORU GERCEK TRABZONSPOR TARAFTARININ BAS TACIDIR !!!# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Bence Olcan = 2*(volkan+adrian) olur.İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan=Adrian=Volkan Şen olacak diyorum ben. İnşallah haksız çıkarım.
Yorum
-
Bu nasıl bir mantıktır ya canla başla mücadele ediyor eeeee napcak o yeteneksizlikle.Açığını kapatmak için herkesten biraz daha fazla koşacak ki o da yetmiyor.Giray ın yerine de oynarım nolacak ki bende onun kadar rahat çalım yerim.İlk olarak unal.hso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray'ın yerine siz oynayın bence.Yazık ya adam her maç canlabaşla mücadele ediyor hala laf yiyor.
Bu adamlar çakıl taşları almıyorlar oynaycaklar tabi.
Yorum
-
skor hiç kimseyi aldatmasın.takım adeta yerlerde sürünüyor.kimliksiz oyun anlayışımız maalesef devam etmekte.kendi sahamızda bu kadar kötü,savruk oynamaya hakkımız yok.bu oyuncular cidden vasatı aşamayan basit topçular.isim vermeye gerek yok zira hepsi kötüydü desek yeridir.yerinde transferler yapılmadı.böyle giderse ilk 4 hayalden öteye gitmez.yönetim yine taraftarı kazıklamıştır.geçmiş olsun
Yorum
-
Evet sahada görmedikya henüz o bakımdan öyle. Henrique için de Jaja gibi diyenler verdı ilk geldiğinde. Bence dereyi görmeden paçayı sıvamayalım, bence de Olcan iyi işler yapacak ama fazla abartmamak lazım.İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Olcan = 2*(volkan+adrian) olur.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı eleştırmeyın dıyenler ya macları ızlemıyo yada skora bakarak konusuyo yada bu takımın formasını koysan bu ligde play off girer zannediyo
Maçı izledim..Playoffa kalıp kalmamak umrumda değil bu şerefsiz ligde..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Yazik yapilanlar cok cabuk unutuluyor basladik hocayi kesmeye.tabiki hocadada formsuzluk olabilir ama sezon basindan beri hoca mutlu degil yönetimle anlasamiyor hocaya ragmen transfer yaptilar elindeki takimi tutamamis yönetim sucsuz hoca suclu oluyor degilmi. 2 seneden fazladir bu taraftar stadin ici haric her yerde bagiriyor.
Yorum
-
@cem zırıh senin o yaptığın suçlamaları kabul etmiyorum....Şenol Hocayı çok seviyor olabilirsin ama bak yine diyorum hocamız transferde pasif kalıyor adrian sercan hernique bizzat hoca tarafından ünal hocanın izlenimleriyle takıma kazandırılmıştır.....hade diyelim transferi yönetim yapıyor basından yönetime gönderme yapmasın gitsin bizzat konuşsun yönetimle her oyuncuya eyvallah demesin egemenin gönderilmesine eyvallah demiştir sesinin çıkarmamıştır....bu benim için pasif kalmaktır.....!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum