giray kötüydü bugün, geri dönemedi... gerçi ileri çıkınca geri hiç dönemedi şimdiye kadar madem ne işin var orta sahalarda be adam...
iki stoperimiz de yetersiz... bize iki stoper lazım...
iki stoperimiz de yetersiz... bize iki stoper lazım...
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
maçı izlemedim ama,belki çıldırtmıştır

Turkiye'nin dahi kabul ettigi turkiyenin gelmis gecmis en iyi 3 teknik direktorunden biri oldugunu soyledigi Senol gunes her ne yaparsa yapsin bu forumda elestiriliyor ve elestirilcekde :d biri adriani niye oynatti der digeri serkan i oteki bilmem kimi ...Senol hoca'nin bu maca bu kadro ile cikmasinin en buyuk sebeplerinden birinin kampta yasananlar oldugunu dusunuyorum gordugum takim benide sasirtti en basta ama anlamaya calisinca anladim .. Begenilmeyen serkan takimin en cok kosan 2. oyuncusu begenilmeyen halil takimin en cok kosan 3. oyuncusu ( kontradan yenen golde yaptigi top kaybi disinda cok iyiydi) bu taraftar profili varken trabzonda ben ve benim gibilerin sanirim yatip kalkip senol hoca'nin ölmemesi ve takimin basindan gitmemesi icin dua etmesi gerekiyor ...

ziya dogan kadro oturttu dimi trabzonspor 'da
la degetin ya
adam olcaksiniz :dbordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum