Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• giray kötüydü bugün, geri dönemedi... gerçi ileri çıkınca geri hiç dönemedi şimdiye kadar madem ne işin var orta sahalarda be adam...

iki stoperimiz de yetersiz... bize iki stoper lazım...

Yorum

• Cumartesi IBB'ye karsi oynayacagiz ve Webo kirmizi kart yedi .. Allah razi olsun verenden .. sadece gs'ye iyilik yapmadi bizede iyilik yapti

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şenol Hocamız 96 daki kadroyu Leekens den devr alır şansa o kadroya Şota gibi bir yetenek eklenir ve o kadro 2. olur.Sonra 2005 kadro hazır Ziya Doğan tarafından oturtulmuş ve geçen sen belli şeyleri başarmıi kadro Şenol Hocam gelir 2. olur .Geçen hakkını yemeyelim Burak Yılmaz kazanılır Ersun Yanal ın kadrosuyla ???? olunur.Veeeee bu sene Şenol Hocamızın kurduğu kadro Trabzonspor başında ilk kez kadro kuruyor hocamız.
        Bu kısma kadar ciddiyetle okudum, sonra bıraktım. Kusura bakmayın...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Maçın 2.yarısını seyrettim ve berbat bir Halil Altıntop seyrettim. Her topu kaptırdı kaptırdıgı her topda kalemizde gol tehlikesi oldu. Şenol Hocam artık oyunu okuyamıyor. Nasıl tahammül etti Halil'e anlamıyorum. İlerleyen haftalarda Olcan ve Jebrin'i de kadroya monte etmesi konusunda ümitsizim Şenol Hocanın. Çünkü radikal değişiklkler yaparak insiyatif almayı sevmiyor Şenol Hocamız. Adeta bu huyu bir saplantı şeklinde. Eminimki Messi'yi transfer etsek ilk 6 ay ilk onbire sokmaz onuda.
          Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            giray kötüydü bugün, geri dönemedi... gerçi ileri çıkınca geri hiç dönemedi şimdiye kadar madem ne işin var orta sahalarda be adam...

iki stoperimiz de yetersiz... bize iki stoper lazım...
            Ben zaten duran toplardan gol attıgınıda hatırlamıyorum her macta bı duran topa vuruyo ama kaleyı bulamıyoda bu cabası

Yorum

• İyi günde dediğimi tekrar söylüyorum; ben Adriana hala güveniyorum maçı izlemedim ama,belki çıldırtmıştır

Gerçek şu ki Adrian Jaja mevkiisinin oyuncusu değil,ama sanırım bu kadar geniş(!) kadroda jaja mevkiinde oynayacak bir tek alanzinho ve adrian var...

Henrique yi forvet arkası hiç denemedi hoca,bence Henrique o mevkii de daha faydalı olacaktır.O oyuncu sol da sağ da en uçta ve forvet arkasında oynayabiliyor, fakat en uç noktada ve forvet arkasında daha verimli.

Hele önünde Burak Yılmaz olunca,Henriquenin forvet arkası oynaması adriana göre daha verimli olur diye düşünüyorum.

Ama ben ne antremanları hoca kadar takip ediyor, ne de teknik ekip kadar rapor tutuyorum.O yüzden hocanın verdiği tüm kararlara da saygılıyım
              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen yine iyi o kadar okumuşsun.

Cinayet anahtarı yeminle.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• sanki ersun yanalın kurduğu kadro ilk sene ikinci sene fırtınalar estirdi de sıfırdan kurulan bir kadronun futbolunu sorgulayıp Şenol hocayı bu yönden eleştiriyorsunuz...

ayrıca avrupada gayet iyi takım, baştan aşağı yeni olmasına rağmen...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cumartesi IBB'ye karsi oynayacagiz ve Webo kirmizi kart yedi .. Allah razi olsun verenden .. sadece gs'ye iyilik yapmadi bizede iyilik yapti
                    Rahat ol sen 0 mac yaparlar onun cezasını

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      işim dolasıyla maçı seyredemedim
                      ikinci yarının son 15 dakikasını trafikte radyoda dinlerken
                      tam burak gol attığında büyük bir gürültü ile sarsıldım
                      ne olduğunu anlamam bir 30 saniye sürdü
                      o yavaş ilerleyen trafikte adam arkadan bodoslama çarpmış bana
                      arabanın arkası göçtü
                      çok şükür ki maçı kazandık
                      geçmiş olsun var mı yapabileceğimiz birşey
                      !

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yiğit
                        Ersun Yanal'ın nesi vardı?
                        da gönderildi..
                        Şu mu acaba ''Başkana her dediğini yaptırdığı için''..
                        2 kötü sonuçta adamın kafasını kopardılar..
                        Sen Uefaya kalamasaydın ne olacaktı..
                        Hoca yine duracaktı..
                        Ki ligdeki kötü duruma rağmen..
                        Broos'un ne suçu vardı
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• senol hoca ne yapsa yaranamaz sizin gibilere maalesef cunku haketmiyorsunuz adriani oynatir nie oynatti oynatmaz niye oynatmadi Turkiye'nin dahi kabul ettigi turkiyenin gelmis gecmis en iyi 3 teknik direktorunden biri oldugunu soyledigi Senol gunes her ne yaparsa yapsin bu forumda elestiriliyor ve elestirilcekde :d biri adriani niye oynatti der digeri serkan i oteki bilmem kimi ...Senol hoca'nin bu maca bu kadro ile cikmasinin en buyuk sebeplerinden birinin kampta yasananlar oldugunu dusunuyorum gordugum takim benide sasirtti en basta ama anlamaya calisinca anladim .. Begenilmeyen serkan takimin en cok kosan 2. oyuncusu begenilmeyen halil takimin en cok kosan 3. oyuncusu ( kontradan yenen golde yaptigi top kaybi disinda cok iyiydi) bu taraftar profili varken trabzonda ben ve benim gibilerin sanirim yatip kalkip senol hoca'nin ölmemesi ve takimin basindan gitmemesi icin dua etmesi gerekiyor ...
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biraz kafayi calistirsaniz neden oynatmadiginida anlarsiniz belki hea ? Kampa gec katilan tek yabanci
                            valla mı takımın da yetenekli 3 tane adam kalmış o da sanki bayburt a gitmişte geç kalmış . Adam Arjantine gitti geldi onu bırak ver para ceza geç öteye sen neden takımı cezalandırıyorsun.Takım top oynamayınca Şenol Hocayı eleştirmeyecez 85 oyuncu değiştircek eleştirmeyecez saçma sapan transferler yapılacak eleştirmeyecez iyi susalım Şenol Hoca nın gitmesini bekleyelim o zaman.

Alex Ferguson soyunma odasında Bechamın kfasına kramponu fırlattı adamın kafayı yardı sonra pansumanı yaptırıp ikinci yarı sahay sürdü.Büyük hoca toğçuyu oynatabilendir bol keseden ceza verip filozofluk yapan değildir.Ha hem büyük hoca hem filozof arıyorsan Rinus Michels e Brian Clough a bak derim.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cumartesi IBB'ye karsi oynayacagiz ve Webo kirmizi kart yedi .. Allah razi olsun verenden .. sadece gs'ye iyilik yapmadi bizede iyilik yapti
                              Çabuk sevinmeyelimde pdfk kırmızı kartı gereksiz bulabilir iptal eder gerekirse bizden sonraki maça ertelerler
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hahahhahahaha ziya dogan kadro oturttu dimi trabzonspor 'da la degetin ya adam olcaksiniz :d
                                o kadro ziya doğanın kadrosu değil samet aybabanın kadrosuydu.....Şenol hocayı çok seviyor olabilirsiniz ama ne yazık ki hocamız transferde pasif kalıyor
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X