İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
abi bence bu kadrodan iyi oyunda çıkmaz....duran top organizasyonu sıfır...1 e1 yapacak adamımız yok...verkaç yapıyoruz adam topu rakibe atıyor.....defans topu uzaklaştırıyor 5 saniye sonra yine top defansa geliyor pozisyon alma soluklanma yok.....bu takımın iyi oynayabilmesi için....ortaya colmanın yanına box to box oynayacak adam....burakın yanına santrafor...stopere sakin top tekniği iyi olan bir oyuncu ve bek lazım....ben celustkanın yüksek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum ama şu anda yetersiz!
-
Cok sükür.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan cezalı duruma düşmüş.İbb maçında yok.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Şenol Hocamız 96 daki kadroyu Leekens den devr alır şansa o kadroya Şota gibi bir yetenek eklenir ve o kadro 2. olur.Sonra 2005 kadro hazır Ziya Doğan tarafından oturtulmuş ve geçen sen belli şeyleri başarmıi kadro Şenol Hocam gelir 2. olur .Geçen hakkını yemeyelim Burak Yılmaz kazanılır Ersun Yanal ın kadrosuyla ???? olunur.Veeeee bu sene Şenol Hocamızın kurduğu kadro Trabzonspor başında ilk kez kadro kuruyor hocamız.İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi...En son Anıl Kadir tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 21:12.
Yorum
-
yahu oynatmayarak oyuncuya ceza verdiğini neden çıkartıyorsunuz.. 2-3 gün daha fazla antreman yapmış oyunları kadroya alıp ödüllendirmeyi düşünmüş olamaz mı... yani çocuğu rahatsızlanan cech i de mi cezalandırıyor hoca...
bugün golü yiyen kadar kötü oynamadık, ancak her zaman ki gibi rakip ilk tehlikeli atağında attı golü. ondan sonra da sezonun en kötü oyununu oynadık... hücumda top kaptırdık mı takım halinde transa geçiyor, uzaklaşıyoruz oyundan... jaja da gelse messi de gelse buna birçözüm bulmak gerekiyor
Yorum
-
Manisa maçı başlangıç için çok zor maçtı...Sadece 3 puan olarak bakıyorum...Çabuk demoralize oluyoruz...Geçen sene böyle değildi...Bu manisa diğer üzerimizdeki takımlardan çok puan alır...Takım oyunu oynuyorlar..Neydi o öyle 2-1 öndeyiz kontra yiyoruz...Bu oyun anlayışı bize çile çektirir..Bundan daha kötü olmayacağımızı zannediyorum...Asıl bu haftayı ibb maçını 3 puanla geçmeliyiz...son olarak manisanın yakaladığı fırsatları değerlendirememesi bizim play off şansımız için oyunumuzdan başka şansa Allahın yardımına da ihtiyaç duyduğumuzu ortaya koydu..Herşeyin hayırlısı..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Ve bidaha hakkını yemeyelim cok disipli bi takım oluşturduİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocamız 96 daki kadroyu Leekens den devr alır şansa o kadroya Şota gibi bir yetenek eklenir ve o kadro 2. olur.Sonra 2005 kadro hazır Ziya Doğan tarafından oturtulmuş ve geçen sen belli şeyleri başarmıi kadro Şenol Hocam gelir 2. olur .Geçen hakkını yemeyelim Burak Yılmaz kazanılır Ersun Yanal ın kadrosuyla ???? olunur.Veeeee bu sene Şenol Hocamızın kurduğu kadro Trabzonspor başında ilk kez kadro kuruyor hocamız.
Yorum
-
Evet nihayet Manisa'yı yenmeyi başartdık ama ne şekilde!
İnanın geçen senenin heyecanının çeyreği yok bende maçları izlerken. Bu hale gelmemize sebep olanlara selam olsun!
Kızmayın ama bu şekilde gidersek bizden bir cacık olmaz.
Defans hattımız Victor Hugo'nun romanındaki "Sefiller" den de beter durumda.
Hatta tecrübesi ile takıma olumlu katkıda bulunduğu söylenen Zokora, takıma ivme kazandıracağı yere el freni vazifesi üstleniyor.
Ben beğenmedim açıkçası bu akşamki oyunu.
En başından beri söylediğimiz gibi bu takım kesinlikle yere sağlam basan tecrübeli bir stoper transferi yapmalıdır.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
şenol güneş:hedefimiz 17 de 17
sadri şener.fadime tatile çıksınhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Daha dikkatli incelerseniz;İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet egemen sakatlanıp glo giray oldugu zaman kaybetmıstık butun puanları zaten .)
İkinci yarıyılda oynayıp kazandığımız Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında Egemen yoktu. Ve Egemen son 5 hafta solbek oynadı...
Sorun ortasaha.....
O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
işim dolasıyla maçı seyredemedim
ikinci yarının son 15 dakikasını trafikte radyoda dinlerken
tam burak gol attığında büyük bir gürültü ile sarsıldım
ne olduğunu anlamam bir 30 saniye sürdü
o yavaş ilerleyen trafikte adam arkadan bodoslama çarpmış bana
arabanın arkası göçtü
çok şükür ki maçı kazandık
Yorum
-
Yuh yani hala Şenol güneşe salliyosunuz ya ayıp kardesim Şenol hoca gittikten sonra ne yaptı bu takım adam geldi 3 kupa aldı 2 si müzede öbürü yolda ..türkiye kupası süper kupa ve en şampiyonluk kupası...biz çok biliyoruz şenol hocadan ...ayıp beylerde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum