Şenol Hoca eğer Jebrini oynatırsa çok büyük verim alır önümüzdeki haftalarda...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
MAclarda seni gormesek inanacaz dostum. Adamimsin sen giray.İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitter'dan
giraykacar giray kacar
Cok hasta ve antramansız oynadım bu macı traftarlarımıza ıbb macında daha ıyı bır gıray kacar ızletıcem.....fırtınalı gunler baslıyor)))
twiti olan birisi suna bi twitlesin futbolu ne zaman birakacakmis.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
bir tane daha var henriqueİlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan ve Ailton'dan baska gobekli oyuncu hatirlamiyorum. Boylesine bir gobegi olan bir adamin, nasil olurda Trabzonspor gibi, Turkiyenin en buyuk takiminda oynayabiliyor, anlamis degilim.!
Yorum
-
Adamın tipi öyle. Birde Sergene haksızlık ediyorsunuz.İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan ve Ailton'dan baska gobekli oyuncu hatirlamiyorum. Boylesine bir gobegi olan bir adamin, nasil olurda Trabzonspor gibi, Turkiyenin en buyuk takiminda oynayabiliyor, anlamis degilim.
Yorum
-
Selcuk kalsaydi iste ozaman 4-3-3 oynayabilirdik.
-----Zokora-----
--Colman-Selcuk--
Böylece Zokora da asil isini yapardi. Iki yönlü oynayamiyor.Colman da mac sectigi icin pozisyon yakalamakta bazen zorlaniyoruz ama Burak sagolsun buldugunu atiyor masallah.
Olcan oynadiginda daha üretken olacagiz insallah. Insallah bizleri yaniltmaz. Ona cok güveniyorum.Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Mesela az önce bana verdigin cevapla kirmadan, dökmeden ikna ettin beni.İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@zafer fidan tartışıyoruz ki doğruyu bulalım....ama kırmadan yakıp yıkmadan
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Şenol Güneş Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada Jajanının gündemde olmadığını söyledi. Şenol Güneş, “Jaja konusunda sessiz kaldınız, bu konudaki düşünceniz nedir?” şeklindeki soruya, “Jaja gündemimizde yok. Ben transfer olduğu zaman oyuncuyu almış sayarım. O yüzden konuyu fazla irdelemeyelim” dedi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum