Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca eğer Jebrini oynatırsa çok büyük verim alır önümüzdeki haftalarda...
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      twitter'dan

giraykacar giray kacar
      Cok hasta ve antramansız oynadım bu macı traftarlarımıza ıbb macında daha ıyı bır gıray kacar ızletıcem.....fırtınalı gunler baslıyor)))
      MAclarda seni gormesek inanacaz dostum. Adamimsin sen giray.
      twiti olan birisi suna bi twitlesin futbolu ne zaman birakacakmis.
      İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
      ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Serkan ve Ailton'dan baska gobekli oyuncu hatirlamiyorum. Boylesine bir gobegi olan bir adamin, nasil olurda Trabzonspor gibi, Turkiyenin en buyuk takiminda oynayabiliyor, anlamis degilim.
        "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Gene disiplin diyorum ve alanzinhonun disiplilileri volkan ve adrian biri pas atmayı bılmez digeri adamın ıcınden gecmeye calısır. Kım ne derse desin bu takımın bankolarından biri alanzinho

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serkan ve Ailton'dan baska gobekli oyuncu hatirlamiyorum. Boylesine bir gobegi olan bir adamin, nasil olurda Trabzonspor gibi, Turkiyenin en buyuk takiminda oynayabiliyor, anlamis degilim.
            bir tane daha var henrique
            !

Yorum

• 17'de 17 yapmaya geldik.
              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Serkan ve Ailton'dan baska gobekli oyuncu hatirlamiyorum. Boylesine bir gobegi olan bir adamin, nasil olurda Trabzonspor gibi, Turkiyenin en buyuk takiminda oynayabiliyor, anlamis degilim.
                Adamın tipi öyle. Birde Sergene haksızlık ediyorsunuz.

Yorum

• Selcuk kalsaydi iste ozaman 4-3-3 oynayabilirdik.

-----Zokora-----
                  --Colman-Selcuk--

Böylece Zokora da asil isini yapardi. Iki yönlü oynayamiyor.Colman da mac sectigi icin pozisyon yakalamakta bazen zorlaniyoruz ama Burak sagolsun buldugunu atiyor masallah.

Olcan oynadiginda daha üretken olacagiz insallah. Insallah bizleri yaniltmaz. Ona cok güveniyorum.
                  Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Herkes farklı bir adama takmış,giydiriyor.Forumun yüzde 90 ı rutin Adrian giydirmesini yapıyor,bu akşam bu eleştirilerden Giray,Zokora,Serkan,Halil,Colman,Aykut,Volkan da nasibini aldı.Tolga ve Burak'a takan yokmu bu akşam...

Yorum

• Bu maçta gözler alanzinhoyu aradı...Ama hala alanzinhonun kıymetini bilmeyenler var...
                      Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @zafer fidan tartışıyoruz ki doğruyu bulalım....ama kırmadan yakıp yıkmadan
                        Mesela az önce bana verdigin cevapla kirmadan, dökmeden ikna ettin beni.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• gayse 1 ibb 1 ve bu akşam ki eziyetten sonra sonucu ne olursa olsun futbol seyretmek güzel.

Yorum

• Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Şenol Güneş Manisaspor maçının ardından yaptığı açıklamada Jajanının gündemde olmadığını söyledi. Şenol Güneş, “Jaja konusunda sessiz kaldınız, bu konudaki düşünceniz nedir?” şeklindeki soruya, “Jaja gündemimizde yok. Ben transfer olduğu zaman oyuncuyu almış sayarım. O yüzden konuyu fazla irdelemeyelim” dedi.

Yorum

• Serkan balcıdan Dani alves yaratçak sanırım hoca adamda bir form düşüklüğü var biraz dinlendir d.d
                              Burak yılmazsız bir takım düşünemiyorum

Yorum

• Akşam Armagan gelsin o da Burak'a sallar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X