Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasta ve Antremansiz ama oynatiyor senol Hoca.Aykutu Stopere cekip Colmani oynatmaliydi.Yumlu da var.
    Oynatsında bol bol sövün sinin dimi.
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O halde yattara gei gelsin 2 çalım atar keyifleniriz..

Adrian aslında zeki bir oyuncu oynadığı bölgedemi yoksa fiziksel bir sorunumu var bilmiyorum ama ona güveniyorum seneye olacak..
      Adrian'in yeteneksel bir sorunu var O geldigi günden beri ben antremanlara ciksam su an ROcky Balboa olmustum.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oyun kurmuyor.....adamda yetenek var topu aldımıda yardırabiliyor....ama ne hikmetse yan pas manyağı yaptı bizi 18 haftada
        Hic katilmiyorum Abi.Yan pas atacakmis gibi yapip dikine oynuyor.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zokorayi bile tartisiyoruz, vay anasi..
          Zokora saten eleştirilmeli en çok koşması gereken adam stoperlerin arasından hiç çıkmıyo. Top bizdeyken stoperlerin arasında top onlardayken sağda solda pasif alanda bi adamı kariyeri var diye eleştirmicek değiliz. Milli takımda stoper oynatılıyo burdada glowackinin yanında denenmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hasta ve Antremansiz ama oynatiyor senol Hoca.Aykutu Stopere cekip Colmani oynatmaliydi.Yumlu da var.
            Ne hastasi ya her zaman yedigi sacma sapan calimlar bunlar...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• serkan degil bizde oynamaya super ligte oynayacak bi oynucu degil
              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Alanzinho neden kadroda degıldı? sakat falanmı

Yorum

• Aynen herzaman yediğin çalım İlahi Giray
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• http://www.facebook.com/photo.php?v=10150492982214373 beyler burak'ın attıgı gole bakın hiç gol pozisyonu ile alakası yok ama bu cocuga helal olsun ordan bile golü attı
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oynatsında bol bol sövün sinin dimi.
                      Alakasi yok Aykut Stoperde iyi sövecek bisey yok.

Bu arada Hakem ilk yarida topu elle durduran manisali Oyuncuyu görmedi,
                      Manisaya verdi ama serbest vurusu son dakikada.Zorla attiracakti Manisaya.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• 1)Kondisyoner şart. Amerika mı olur, Avustralya mı olur biyerlerden bi ekip bulup bu takıma çalışma yaptırmak lazım.
                        2) Orta sahanın beyni olacak, orta sahanın dağılmamasını sağlayacak bir yetenek lazım.
                        3)4-2-3-1 sisteminden vazgeçmek lazım.
                        4)Bol bol dua etmek lazım.
                        Trabzonspor

Yorum

• Aykutu beğendim ben...Colmanın artık beni çıldırtması için 15 dakika bile yeterli oluyor...Yazık...
                          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Bence jaja mactan 5 dk önce deli gibi icip maca cıksa halilden daha ayık oynardı. Disiplin ve bu halil 90 dk sahada kaldı.

Yorum

• @zafer fidan tartışıyoruz ki doğruyu bulalım....ama kırmadan yakıp yıkmadan
                              !

Yorum

• Buraga bundan sonra ilk kotu oynundan saydiran birine rastlarsam acicam agzimi yumcam gozumu Allah ne verdiyse ....

bir adam bir takim icin bu kadar onemli olabilirmi?

takim dokulurken cikiyor sahneye yine atiyor golunu,asistinide yapiyor..............
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X