İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Üç puan iyi geldi ama sorunlar devam ediyor. Büyük takım kendi evinde birinci golü attıktan sonra ikinciyi atacak, üçüncüyü atacak. Yoksa yersin böyle işte. İkinciyi de yiyorduk. Neyse ki aslan yürekli Tolga vardı. Burak olumlu bir oyun oynadı. Sürekli dikine giden, verimli bir oyun oynadı. Arkadaşlarını iyi gördü.
Stoperler alarm veriyor. Umarım önümüzdeki günler daha iyi oluruz.
Yorum
-
* Avni Aker'in miladı dolmuş , bu Stad'da kaybedilecek hiçbir puana şaşırmam ben artık...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Jaja gelecek diye Adrian'a sallayıp durmayın. Golden önce gayet iyidik golden sonra zaten takım çöktü. Halil top kaptırıyor,stoperler pazara gidiyor suç yine Adrian'da. Takıma stoper lazım. Adamlar 1 kere geldi gol attı ondan sonra çat çut geldiler moral olarak çöken takımın üstüne. Stoper şart kardeşim.Hızlı bir adam lazım, 2 tane yavaş adamla olmaz. Biri yavaş biri hızlı olacak. Bizimkiler 6 şeritli yoldaki tank gibi herkes ya geçiyor yada sakat kalıyor.Hızlı bir adamla Giray'ı harmanlıyacaksın yada Glowacki'yi o zaman adam olur bu defans. Ayrıca beklerde bugün skandal oynadı. Defansif yönümüz zayıf. 2 tane önlibero ile oynadık verdiğimiz pozisyonlara bak. Adrian'ın suçu ne ?
Yorum
-
Onu artık saymıyorum ki...Onu haftalar önce yolladım ben...İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlan'a gelene kadar gözünüz Adrian'ı görmüyor mu acaba?
Yorum
-
glo bu macta kakmiyacak diye korktum. düzgün Stoper yok takimda.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
neyi iyi soyle inceleyelimİlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdriana bukadar takılmasının sebebi nedir.Sabri yi geçti Adrian takıntısı.Neyi kötü söyleyin inceleyelim.Dikkat edeyim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum