Şu takıma Jaja transferi bir an önce ama anında yapılmalı... Takım perişan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Rezalet ötesi bir oyun. Kendimizi kandırmaya gerek yok berbat oynuyoruz. Sağol varol Burak Yılmaz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Galibiyet sevindirici ama şu son dakikalardaki baskı çok can sıkıcıydı.Umarım galibiyet hocayı ve yönetimi aldatmaz.İyi bir stopere ve hücum oyuncusuna ihtiyacımız var.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
ADRIAN macin yildizi Manisaspor adina.. hele Murat Erdogan girince Adrian in isi daha da kolaylasti...
yaw mac 1-0 ken colman i alsan Adrian in yerine
cokora - aykut - colman 3 lusu ile rahat rahat ortasahayi kaybetmeden gotursek maci olmazmi hocammm yaa..
seviyorum seni hocammmmmmm
Yorum
-
Adrian 5 milyon değil 5 para etmezsin. Sabredin sabredin diyorsunuz nereye kadar sabreceğiz, adamın yaptığı, düzeltiyorum yapamadıkları ortada. Ne yeteneğinden bahsediyorsunuz? Takım iyi oynarken onlara ayak uydurup iyi oynamak kolay, asıl önemli olan takım kötü oynarken takımı sırtlamak. Ben bu özelliği bir Burak'ta bir de Colman'da görüyorum. Ha bir de Arabistan'a gönderdiğimiz Jaja'da.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

colman bu takimda tartisilacak son isim bunu böyle bilin adam bildiginiz sakinlik abidesi takim icersindeki gerginligi yumsatti girmesiyle ve ayriyetten cokda güzel bir asist yapti !
Yorum