Serkan Balcı öyle bir orta kesiyor ki 11243121 km hız ile takım arkadaşının beynini patlaymayı panlıyor sanırsam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Aynen ya kim bu haha ?İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimdir hau Junkie??

#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
kapris derken?İlk olarak Çağdaş Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneşin kaprisleri geç katıldı diye kesik yedi
kampa zamanında gelen aykut'un suçu ne?
doğru yapmış..
Yorum
-
Yeteneği var , ve mücadele ediyor.Sorun nedir.Halil gibi gol atamamasımıİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYIKICI DEGIL YAPICI OLALIM!
NIYE HERSEYI BU KADAR KARAMSAR BAKA TARAFTARIMIZ VAR, tmm bu bekledigimiz Volkan Sen degil ama adam deniyor ediyor, herseyin zamani var!
oynasin 5 mac arka arkaya kendini gösterir!Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Biyolojimi bilgimi beğenmene gerek yok herkes ne BEN ne de SEN gibi düşünmek zorunda değil.Yattaranın geçen sene ki hali Volkan gibi 3 taneyi yetek bırakır.İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique ye iyi demişsin senin gibi düşünmeyen adam da çok.Yattaranın geçen seneki halini Volkana tercih etmem.Adrianı bütün futbol yorumcuları beğeniyor bir taraftar beğenmiyor Serdar Bali bile beğenmiş.Biyoloji bilgini beğendim
Yorum
-
Henrique...İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikine oynayacak , adam geçecek futbolcu lazım..And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
5 tane felan top kullandı sadece birinde biz vuramadık.Auto mesaj mı atıyorsun anlamadımİlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeter yahu yeter!!! yeter beee!!
biktim usandim!! böyle duran topmu kullanilir!!!
senol günes neden adriana izin verir!!! herkesin gördügünü senol günes gibi bir usta nasil görmemezlikten gelir
duran top 0 bile degil bizde eksi derece var
adrian yaklasmasin orayaElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Beyler o rastalı adam kimdi..İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum