Mehmet Güven yerine Ahmet sahada olacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Gerçekten bende bunu duymak isterdim...İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesercan konuşma yaparken keşke godoş kafalı çavuşuğlu için türlkiyenin en yalancı en sahtekar adamı deyip kadroda olmadığım maçta bana iftira atmıştır deseydi.. tüm türkiyeye bunu duyurmak istiyorum deseydi..2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYigit kart cezalısı.Bırakın da haburaya az duyumculuk yapalımİlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIncedemir cezali....
Yorum
-
+ Yiğit İncedemir de yok.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Erdoğan yok Mehmet Güven yok artık orta sahada top bizde durmaz ise yuh derim başkada birşey demem , banko galibiyet bekliyorum artık.
Orta sahada kesin ve kesin üstünlük kurmamız lazım artık.
Küçük bir hatırlatma, geçen seneki Manisaspor maçını orta sahayı Manisa'ya teslim ettiğimiz için kaybetmiştik.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Daha önce hep boştu yani ?İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalniz tribünler yine dolmadi,tribün destegi zaten eksikti bu seferde olmayacak.
Iste avni akerde 4 defa kaybetmemizin nedeni burada ortaya cikiyor.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Daha önce bazi maclarda doluydu dogru ama genelde nitelik olarak bostu.İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce hep boştu yani ?
Avni akerde taraftar destegi diye bir sey göremiyorum ben..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Tv'den görememek doğaldır.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce bazi maclarda doluydu dogru ama genelde nitelik olarak bostu.
Avni akerde taraftar destegi diye bir sey göremiyorum ben...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum