Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mehmet Güven yerine Ahmet sahada olacak..

Yorum

• Murat Erdoğan yok Mehmet Güven yok artık orta sahada top bizde durmaz ise yuh derim başkada birşey demem , banko galibiyet bekliyorum artık.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak cerebrum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sercan konuşma yaparken keşke godoş kafalı çavuşuğlu için türlkiyenin en yalancı en sahtekar adamı deyip kadroda olmadığım maçta bana iftira atmıştır deseydi.. tüm türkiyeye bunu duyurmak istiyorum deseydi..
        Gerçekten bende bunu duymak isterdim...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• ahmet ilhan daha yaratici oyuncu

Yorum

• Bu digiturkwebtv niye kasıyor ya.Düzgün maç izleyemedik daha bununla
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yigit kart cezalısı.
              İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Incedemir cezali....
              Bırakın da haburaya az duyumculuk yapalım

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Murat Erdoğan yok Mehmet Güven yok artık orta sahada top bizde durmaz ise yuh derim başkada birşey demem , banko galibiyet bekliyorum artık.
                + Yiğit İncedemir de yok. Orta sahada kesin ve kesin üstünlük kurmamız lazım artık.

Küçük bir hatırlatma, geçen seneki Manisaspor maçını orta sahayı Manisa'ya teslim ettiğimiz için kaybetmiştik.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yalniz tribünler yine dolmadi,tribün destegi zaten eksikti bu seferde olmayacak.

Iste avni akerde 4 defa kaybetmemizin nedeni burada ortaya cikiyor.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Manisaspor isim ve başarı olarak bizden daha zayıf bir ekip olsa da şuan bizimle aynı puandalar. Bu açıdan önemli bir maç

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yalniz tribünler yine dolmadi,tribün destegi zaten eksikti bu seferde olmayacak.

Iste avni akerde 4 defa kaybetmemizin nedeni burada ortaya cikiyor.
                      Daha önce hep boştu yani ?
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 3-1 kazaniriz )) Burak-volkan-halil 3 u de gol atacak

Yorum

• merak ediyorum acaba bizden başka tribünleri bu kadar konuşan başka taraftar var mı? salı günü saat 18.00 de maç başlıyor hala tribünlerden şikayet var anlayamıyorum bazen

ayrıca bir maçı da gol yemeden bitirmeyi istiyorum

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Daha önce hep boştu yani ?
                            Daha önce bazi maclarda doluydu dogru ama genelde nitelik olarak bostu.

Avni akerde taraftar destegi diye bir sey göremiyorum ben...
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• serdar bali saçmaladı. geçen sene fener bizi yakalamış da biz de bu sene yakalayabilirmişiz. şike mi yapıcaz biz de ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Daha önce bazi maclarda doluydu dogru ama genelde nitelik olarak bostu.

Avni akerde taraftar destegi diye bir sey göremiyorum ben...
                                Tv'den görememek doğaldır.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X