Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu maç başlangıç için çok önemli

Yorum

ilk 5 haftalık periyot çok önemli. sırasıyla manisa, ibb, samsun, karabük ve eskişehir maçlarımız var. bu 5 maçtan 15 puan toparlayabilirsek iddialı konuma geliriz. ama avni aker'deki maçlardan açıkçası pek ümidim yok. avni aker artık bize ters geliyor. manisa maçı da bunlardan bir tanesi. hem manisa hem de avni aker bize ters... bu sebeple çok ama çok zor bir maç. manisa iyi kapanıp çok iyi kontraya çıkan bir takım. yani en çok çekindiğimiz taktik. bizim takım kontra yeme konusunda zaten çok maharetli. Allah yardımcımız olsun. bu ilk 5 hafta, ligle tüm bağlarımız kopabilir. inşallah ilk 5 maçı kayıpsız geçeriz.

Yorum

ben bildim bileli tarzanlar bize canakkale gecilmezi oynar helekı bir gol bulursalar bunu cok ıyı degerlendırmek ısteyeceklerınden hıc suphenız olmasın bizim bu macta kontrollu oynamamız sart fakat sadece burakla olacak ıs gıbıde gorunmuyor burak tek basına defansın arasında kaybolacaktır ki en sonkı mıllı mactan beri (sakatlıgından dolayı oldugunu dusunuyorum) burak bildiğimiz burak değil.. adrian (yada alanzinho) burak ve halılın cok ıyı anlasıp bırbirleriyle paslaşarak sonuc alabılecegımız bır mac olacak ilk golu biz atarsak sansımız cok daha yuksek olur...
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yenmemİz lazim, Çok gerİde kaldik, 4-5 maÇlik serİ yakalamak zorundayiz...
          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Hüseyin Göçek hangi iyi hakemlik performansı sergisinden sonra bu maça verildi çok merak ediyorum

İç sahada gelebilecek en kötü hakemlerden biri geldi..

Deli edecektir taraftarı
            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

inşALLAH maçı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapacağız
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

hakem sorun çıkarmazsa bu maçı bi şekilde alırız bence
                ÇKUŞİ üaûa dixa TRAPUZANİ ORE.

Yorum

Bu maçta Onur u kalede görmek isterim artık.
                  Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

Onur
                    Celustka-Giray-Glowacki-Cech
                    Volkan-Zokora-Colman-Adrian-Halil
                    Burak

Yorum

kaleye Onur gecmeli artik, Tolga artik psikolojik olarak yoruldu bence.

Yorum

Onur
                        Celustka Giray Glowacki Ferhat
                        Zokora Colman
                        Adrian
                        Halil Burak Cech

Yorum

insallah kar yagarda cogu maclar iptal olur ve bu tff aldigi kararlar rezil olur. 2 yari basliyor ama transfer edecegin oyuncugu oynatamiyorsun hangi devlette var böyle komedi.
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Maç yarınmış valla, başlıyoruz. Şu maçı kazanarak başlamak çok önemli.

Kazandığımız takdirde 61.000 Olimpiyat için kesinlikle normal olur.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

artık ikinci yarı kazanabildiğimiz kadar maç kazanmalıyız...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

İyi bir başlangıç yapmak gerek
                                -1461 TRABZON-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X