Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ibb - ts maci nezaman oynanır ? Ne zaman belli olcak acaba? Ben o sırada istanbulda olcam

Yorum

İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ibb - ts maci nezaman oynanır ? Ne zaman belli olcak acaba? Ben o sırada istanbulda olcam
      10-12 Ocak arasında Türkiye Kupası olacağına göre 7 Ocak'ta oynanması lazım...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10-12 Ocak arasında Türkiye Kupası olacağına göre 7 Ocak'ta oynanması lazım...
        Ayin 8 kadar ben istanbuldayim... Insallah öyle olur ve maca giderim

Yorum

Yukarı doğru tırmanmak istiyorsak ilk 4 haftayı kayıpsız geçmemiz lazım.Buda serinin ilk basamağı mutlak kazanılmalı.
          Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

--------------Kaleci------------
            Celu-----Giray-----Glo-----Cech
            ----------Zoko--Colman--------
            Serkan-------------------Adrian
            ----------Burak-Halil-------------

Keske Olcani oynatabilseydik veya Volkan Sen iyi formda olsa...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

umarım bir serinin başlangıcı olur..

Yorum

Bu maca az bir zaman kaldi,artik bu maca yogunlasmamiz gerekiyor.

Bizim icin cok önemli bir mac,psv macina kadar kayipsiz gitmeliyiz.

Zor bir mac olacak,oturmus kadrosuyla manisa bizi zorlayacaktir.

Buna ragmen kazanmak icin daha istahli olmali ve bunu sahaya yansitmaliyiz.

Iyi baslangic cok önemli,umarim kazanan taraf oluruz.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Deplasmanda iyi kontra yapan bir takım...Zor maç...İyi başlayalım...İyi gider...
                  Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                  UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

çok ters gelen bir takım...avni akerde en son hangi lig maçında yendik manisayı hatırlamıyorum...ayrıca kaleci ilkerin geçen sene mağlup olduğumuz maçta yaptığı çirkefliklerin hesabını sormalıyız...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

Manisa'daki maca gitmiştim. Manisa kalecisinin tip tip hareketleri hala gözümün önünde. Eze eze yenelim...
                      Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayin 8 kadar ben istanbuldayim... Insallah öyle olur ve maca giderim
                        8 Ocakta İbb maçı
                        FIRTINA

Yorum

transfer ve yürüş vs gündem çok yoğun olduğu için maçı unuttuk ama 1 gün kaldı

Bu maç ligdeki durumumuz için çok önemli

Bu maçı alıp yeni transferlerimizlede iyi bir serinin başlangıçı olabilir
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Her şeyiyle gıcık bir takım, işallah kazanırız, PSV maçına kadar takımı iyice ısındırmalıyız...Zoko reisi mutlu yollayalım Afrika'ya

Yorum

Bu maçın 18:00 de olmasını bi ALLAHın kulu mantıklı şekilde anlatsın
                              Gs oynasın 18:00 de ya ben niye oynuyorum
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Artık bu maçla beraber bir seri yakalamanın vakti geldi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X