Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzona gelen fidangör Diye Fenerbahçe sampatizanı Bir avuç serseri
    Sezon başında hazırlık maçındada aynı terbiyesizlikleri yaptılar,
    Stadda diğer taraftarların yuhladığı bir grup
    zaten dün bitime 10 dakika kala Boylarının ölçüsünü alıp stadı terkettiler.
    Fidangör Grubunun kuyruk acısı Ordu ile alakalı değil Fener meselesi.
    Kesinlikle öyle . Biz hazırlık maçına gitmiştik Ordu'lular ile beraber izledik maçı. Ama kale arkasındaki o adi yaratıklar bize yapmadıklarını bırakmadılar.
    Kesinlikle Ordu ile alakalı bir durum değil. Hele bu sene iyice kudurdular ... şikeciler !!!
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzona gelen fidangör Diye Fenerbahçe sampatizanı Bir avuç serseri
      Sezon başında hazırlık maçındada aynı terbiyesizlikleri yaptılar,
      Stadda diğer taraftarların yuhladığı bir grup
      zaten dün bitime 10 dakika kala Boylarının ölçüsünü alıp stadı terkettiler.
      Fidangör Grubunun kuyruk acısı Ordu ile alakalı değil Fener meselesi.
      Feneri bu yıl kılıktan kılığa soktuk...Ben deplasmandaki uğradığımız birçok olumsuz
      tezahüratın,Fenerin kuyruk sokumu acısını hisseden Fenerliler tarafından yapıldığını düşünüyorum...
      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        demekki senin bütün maçları kaçırman lazım

http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/?s=0
        İlgin için teşekkür ama burdan baktım zaten ben bütün maçı izlemek istiyorum =) Skorunu bildiğim maçı izleyecek kadar manyağım ben =) Kim nasıl oynadı onu merak ediyorum aslında. O kaçırdım dediğim belediye maçını internetten indirip izlemiştim yine öyle birşey var mı diye merak ettim. Skor 6-1 diye kaydedip internete yüklemişlerdi heralde birde tribün şov vardı tabi. Gene o tarz birşey var mı diye merak ettim ama yok galiba geçti artık.
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• facebookta gördüm.ordusporlular bizim maçta statta 55.dakika samsun diye bağırmışlar.

ordusporada zerre kadar sevgim kalmadı.3-0 öne geçince fazla atmayalım ayıp ederiz diyordum.

az atmışız.orduda 8 tane atarızda kümeyi boylarlar inşallah.

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
          » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
          » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
          » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
          » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
          En son Sefa tarafından düzenlendi; 24.12.2011, 18:48.

Yorum

• burak gol atınca tribüne koşmamış hayırdır!

Yorum

• kazandığımız bir maç olduğu için bunları konuşmak ne kadar doğru bilemiyorum ama yine ciddî hakem hatalarına maruz kaldık. Ya da ben yanlış biliyorum kuralları. Penaltı pozisyonunda;

- Burak ceza sahasında gole gidiyor,
              - Oyuncu arkadan sertçe kayarak düşürüyor.
              - Müdahale topa olmaktan çok uzak.

Bu aşikar kriterlere rağmen nasıl kartın rengiz kırmızı olmadı. Anlayamadım.

Bir de gol attıkları frikik pozisyonunda da faul yoktu bence. Uzun bir süreçtir bariz hakem hatalarına maruz kalıyoruz, yönetici ses çıkardığı an PFDK. Sonra da neden manevi güç azaldı...
              futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                facebookta gördüm.ordusporlular bizim maçta statta 55.dakika samsun diye bağırmışlar.

ordusporada zerre kadar sevgim kalmadı.3-0 öne geçince fazla atmayalım ayıp ederiz diyordum.

az atmışız.orduda 8 tane atarızda kümeyi boylarlar inşallah.

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
                » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                O videonun açıklamasına dikkat edin. FidanGirl grubuna teşekkür ediyor samsunlular. Ordusporlularla alakası yok bu TOPluluğun. Sezon açılış maçında bütün stat Trabzonspor'u alkışlarken bu grubun derdi Trabzonspor taraftarının kendi tarafından açmaya çalıştığı Bordo Mavi bayrağın açılmasını engellemekti. Maç boyu küfürler etmekti. İçlerinde 25'ini geçmiş adam yoktur pek fazla. Kendi tribünleri bile yer yer bunlara tepki gösteriyor. fenerli çakma Ordusporlular kendileri...
                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X