Arkadaşlar bazıları çıkıyor ;Tolga çıksın filan diyor.
Tolga ilk yarı sıfır hata ile oynadı, adamı niye gol yemedin mi diye çıkaracaklar.
Lütfen Tolga bizim için terini sonuna kadar akıtan nadir oyunculardan
Tolgaya sahip çıkalım.
3-0 yeniyoruz sonuçta ve devrenin son maçı. tolganın hata yaptığı için değil Onur'un başlangıç yapması için çıkamasını istiyoruz. Hem Tolga onurun girmesini anlayışla karşılar. onura da jest olur
Takimimizi gecen seneki gs'ye benzetiyorum. 3-5 macta bir mutlu oluyoruz iste boyle.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.” [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Rakip gelip bizim ceza sahasının önünde dar alanda kısa paşlaşmalar yapıyor ya iyici deliriyorum yahu bu kadar rahat oynatmamamız lazım rakibi.
Alanzinho bugün vasatın altında Alan-volkan değişikliği iyi olur.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşlar bazıları çıkıyor ;Tolga çıksın filan diyor.
Tolga ilk yarı sıfır hata ile oynadı, adamı niye gol yemedin mi diye çıkaracaklar.
Lütfen Tolga bizim için terini sonuna kadar akıtan nadir oyunculardan
Tolgaya sahip çıkalım.
Aynen boyle yahu. Ben sahaya baktigimda beni ruhen sahaya yansitan tek oyuncu Tolga. Neden durup dururken cikacak. Herkes calissin, kendini hazir tutsun sirasi gelir. Bu isin sakatligi var, karti var...
Patladigimiz iyi oldu ama bunun Istanbul takimlarina ya da Genclerbirligi gibi takimlara degil de Orduspor'a olmasi buruk oldu biraz.
"Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
selam bence bu spor bizi aldatmasin bize mutlaka transfer sart 4.5 tane mutlaka 2 tane forevet alinmasi lazim birde ortasaha birde kayserispordan abramat alinmali yüzde yüz iyi transfer bize lazim böyle oyuncu
Yorum