Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Adamlar Hector Cuper ile anlasmis. Bizde bu sans varken mac gunune kadar "Orduspor, Real Madrid'in tum kadrosunu transfer etti" turu bir haber bekliyorum...
Takımın ilk golü bulup üzerindeki stresi atmalı Gençlerbirliği maçıda öyleydi buda öyle ilk golü biz bulursak çok rahat kazanırız takımda gol yerim gene yenilirim gerilimi var bunu kırmak için maçta öne geçmeliyiz ligin 2. yarısı bizim için çok daha güzel olacak.
Hector Raul Cuper'de zamanında ne favori adamımdı be !
Zamanın'ın Mourinho'su idi bende
Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Devre arası kampından sonra aynı oyuncularla çok iyi bir takım görebiliriz. sezon başında denizin dibine daldık nefs alma şansımız olmadı,ne teknik ne taktik hiçbir şey yapmadık ..
Yorum