gggggggggooooooooooooollllllllllllllllll
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
1 iyi pas 5 kötü pasi götürmüyor.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap gibi oldu
Gördün mü pası başkan
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
super stadyum yazİlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirak dostum skanin zamani degil

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Abartmakta üzerimize yok ben daha önce çok ayarsız pasını gördümİlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGooolll. Adrian kadar iyi ara pası atan adam mı var lig de ne sayıklıyorsunuz Allah aşkına
Futbolda götürürİlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 iyi pas 5 kötü pasi götürmüyor.
1 doğru pas 3 puan getirir .
Yorum
-
Aha Polonya Hocasi statta.Biraz yirtin Adrian.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
* Bu Alanzinho'yu sabaha kadar döverim ben öyle sinirlendim şuan
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum