Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16. Hafta | Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öttürmeyin su civcivleri burda ya
    * Gereken yapıldı abi gönlünü ferah tut
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• kardeşim yalandan hakeme filan suç atmayın ev sahibi takımın o kadar avantajı olsun....... bizim takımımızın ne oynadığına bakalım burak dışında bir gol çalışması varmı ...............yok peki 2. bir forveti varmı oda yok.... gerisi boş laf

Yorum

• Renktaşlar gereken müdehaleler yapılıyor. Lütfen siz bu kuşlara küfürle hatta küfürsüz dahi cevap vermeyin...

Mesajını raporlayın gerekenin yapılmasını bekleyin. Aksi davranışlarınız bizleri de zor durumda bırakıyor !

Anlayışınız için teşekkürler...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• alın şu şampiyonluğu artık
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu saygı meselesidir. Forumda hakedene hakkının verilmesinden başka bir şey yapılmıyor. Lütfen ortamı germeyelim...

Şenol Güneş, Şenol Güneş'tir... Şenol değildir...
            Valla Trabzon'lu veya Trabzonspor'lu olan herkesin Şenol Güneş'e saygısı vardır arkadaşım. Bu maç sonrası yazılan mesajlarda Şenol yazmakla ölçülmez.

Ama Şenol Güneş'i eleştirmek Trabzon düşmanlığı veya Şenol Güneş düşmanlığı gibi gösteriliyor buralarda. Senin gibi forumda yetkili birisinin de bu gayet gereksiz uyarısı ve tehdidi buna çanak tutuyor.

Ben doğduğumdan beri Trabzonspor'luyum. 29 yaşımdayım 6 yaşımdan beri maçları izliyorum. Şenol Güneş'i eleştirmek benim en doğal hakkım. Her yerde eleştirebilirim Şenol Güneş'i.
            Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
            K.ATATÜRK

Yorum

• Tolga cidden numarasını göstermiş mi?
              Maçı izledim göremedim.
              7

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeşim yalandan hakeme filan suç atmayın ev sahibi takımın o kadar avantajı olsun....... bizim takımımızın ne oynadığına bakalım burak dışında bir gol çalışması varmı ...............yok peki 2. bir forveti varmı oda yok.... gerisi boş laf
                kurallar yukarda yalanı malanı yok bu avantajları ne hikmetse biz göremiyoruz
                En son Taha Muhammet tarafından düzenlendi; 18.12.2011, 22:49.
                Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

kardeşim yalandan hakeme filan suç atmayın ev sahibi takımın o kadar avantajı olsun....... bizim takımımızın ne oynadığına bakalım burak dışında bir gol çalışması varmı ...............yok peki 2. bir forveti varmı oda yok.... gerisi boş laf
                  arkadaşım 26. dakikada atsa 10 kişi bıraksa rakibi nasıl bir maç olur biliyor musun sen ?

1 kişi demek 10 km fazla koşmak, 10 km mesafe açık kapatmak demek 65 dakika boyunca hemde.
                  7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• senol hoca elindeki kadroyu bence yeterince verimli kullanmiyor sezon basindan beri hep ayni oyuncular ara ara volkan girdi oynadi biraz gerisi hep ayni adamlarin cani cikti valla ayrica bizim taktikte taktik fln degil buraka sisir burak orda biseyler yapsin artik bu is bole olmaz hoca gormuyon mu buraki perisan ettiler bugun 4 kisi arasinda oynamaya calisiyo hic mi kafan calismiyo herifi bitirdiler orda vazgec artik su isten Senol hocayi seviyorum ama bazen oyunu okuyamadigini dusunuyorum ayrica bazi oyuncularda da gereksiz yere cok fazla israr ediyor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Herkes Gökhan'ı diyor. Selçuk 4 sarı kartlık hareket yaptı, birisinde kart aldı
                      evet aynı şey, ben de söyledim.
                      geçen sene de bünyamin selçuğun jaja ya 7 . tekmesinde sarı vermişti
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• yönetimimize ibrahim hacıosmanoğlu tipinde mafyavari adamlar lazım.işleri sadece hakem ve tff yetkililerini sürekli tehdit etmek ve arada bi bacaklarına sıkmak olmalı.

başka türlü olmayacak uşaklar.kazım abi rahat uyusun ama olmayacak yedirmeyecekler.

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          seninleyiz..........hocam .... yönetim değişir ama sen asla sen ve sadri başkan .... ama diğerleri değişmeli

Yorum

Tabiiki takimi yetersizliginin üstünü hakem hatalariyla örtmemeliyiz.

Manisa,belediye,samsun,mersin,sivas maclarinda hakem hatalari nedeniyle puan kaybetmedik,takimin yetersizligi ortadadir.

Sampiyonlar ligi takimi cok yipratti,yedekte bekleyen oyuncular kendilerini hazir tutamadigi icin burak ve digerlerine mahkum kaldik.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Cüneyt bey inceden biçti bizi. Seri bir oyunda oyuna getirildik.
                              Bu maçı oynatan TFF'nin Allah cezasını versin!
                              MHKnın da, PFDKnın da TFFnin de bütün bu pisliklerin Allah cezasını versin.
                              ALLAH'TAN BULUN!

Yorum

• İlk olarak tlotwat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                senol hoca elindeki kadroyu bence yeterince verimli kullanmiyor sezon basindan beri hep ayni oyuncular ara ara volkan girdi oynadi biraz gerisi hep ayni adamlarin cani cikti valla ayrica bizim taktikte taktik fln degil buraka sisir burak orda biseyler yapsin artik bu is bole olmaz hoca gormuyon mu buraki perisan ettiler bugun 4 kisi arasinda oynamaya calisiyo hic mi kafan calismiyo herifi bitirdiler orda vazgec artik su isten Senol hocayi seviyorum ama bazen oyunu okuyamadigini dusunuyorum ayrica bazi oyuncularda da gereksiz yere cok fazla israr ediyor
                                sahada yürüyen burağı daha görmek istemiyorum ben. bunu maçtan önce yazmıştım. sahada yürüyeni daha istemiyorum takımda. 83. dakka da önünden geçen topa ayağını uzatmadı bile.
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X