Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16. Hafta | Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aykut'un atilmadan onceki pozisyonda Aykut'a faul yapiliyor, kimse onu konusmuyor...
    konuşaçak ne var hocam gökhan gönül itiraz ediyorsa biz ne diyelim
    Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elhamdulillah Müslümaniz.Aksi taktirde ne yapacagimizi iyi bilirdik.Ama insan öldürmek günah!
      peki sakat bırakmanın cezası ne

Yorum

• Hasan Yener ne dedi..

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Elhamdulillah Müslümaniz.Aksi taktirde ne yapacagimizi iyi bilirdik.Ama insan öldürmek günah!
          yaralamak okadar günah değil di galiba
          Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• İlk olarak 53karakan53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            GS maçı hatta ve hatta bjk maçı ile başlayan , Şenol hocanın basiretsiz 11 seçimleri ve yanlış oyuncu değişiklikleri bizi bu hallere soktu , hiçkimse kusura bakmasın ama işin özü budur ...

Gs maçında grovacki nin yerine Adrianı alması , sırf Serkanı - Burağı daha fazla oynatmak için bütün bu maçları katletti ...

Bügünkü Colman , Adrian değişikliği gibi senin takımındaki ön liberolardan biri hadi kırmızı kart gördü be adam diğerni neden oyundan alıyorsun , Colman çıktıktan sonra tek top bile kapamadık , Peki Serkan ne yaptı oynadığı süre içinde hangii topu çaldı veya arkadaşına aktarabildi , geçtim onuda bjk maçından berdir Burak nerde bu adamı sattık mı ne oldu , adamın tek artısı savunma arkası koşularıydı kaç maçtır tek bir koşusunu gören var mı ?

Ama yokk Şenol hoca sağolsun bi tuttu bırakmıyor Serkan varya illa onu oynatacak bizde sağ açık için Volkan Şen alınmadı bu yüzden sağbek Serkanı zorunluluktan sağ açık oynatıyoruz , bizde ortasahada oynayacak adam yok alanzinho ya muhtacız , Adrian - Henrique - Sapara boş yere alındı yedekte dursun Sercan kaya Eren albayrak ı hiç saymıyorum , hadi yerli oynatmak istiyorsun be adam niye genç çocuklara önem vermiyorsun oynatsana Sercanı veyahut Eren i , takım zaten var olanlarla kötü gidiyor al genç çocuklarıda oynat işte bari kaybetselerde tecrübe kazanır takım en azından hırsları yeter gençlerin ....

Ama yok ne gereği var 6-7 defans oyuncusu 3-4 de ofansa adam koydun mu tamamdır , yahu kaç maçtır takımda ne defan görebiliyorum ne ortasaha tamamen sıfırlanmış mübarek , ofansa zaten diyecek yok zatışahane burak efendinin altında bi tahtı eksik çekmiş sandalyeyi ohh nasılsa ilk haftalar 5-10 gol attım ne koşacağım gol atsam ne atmasam ne havasında ....

Son haftalardaki en iyi oyuncularımız en başta Grovacki daha sonrada Halil , birini ihtiyar neden satılmıyor diye isyan içinde yollamaya çalıştıktı , diğeri de kazma hiçbir işe yaramaz diye neden alındığı eleştiriliyordu ... Burak ı göklere çıkaranlar son maçları seyredip bi düşünsünler hele Burak Yılmaz Umut Bulutun tırnağı olabilir mi , adamda hırs vardı mahalle maçı dahi olsa bile varıyla yoğuyla oynardı , iyice ruhsuzlar takımı olduk , ortasaha denen bir olay kalmadı defans oyuncuları kendilerini ortasaha oyuncusu sanıyor ofans zaten ununu elemiş eleğini asmış oturuyor ...

Bu Halilin ne oynadığı belli değil adam sahanın her yerinde , e ne yapsın görevini layıkıyla yapan yok ki adamlar altı pasın içine girip hala paslaşıyor kaleye şut çekme olayı kaldırılmış , Giraydan Allah razı olsun bügünkü maçta kaleye tek şut çeken oyuncumuz oydu , geriye kalanların hepsi ortada sıç.an oynuyor sanki ha bire paslaşıyor kaleye girseler hala pas atacaklar yeter artık beee .........
            hocam harika özetlemişsin olayı. Evet bize hatalar var ama 11 kişiykende ne oynadı bu takım gençlerbirliği maçında nasıl oynadı o kadar orta yapıldı kaç tanesi bizim oyuncularla buluştu. kaçtane organize atak yaptık bunlarıda sorgulamak lazım.
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• "Aykut'un ilk sarısı da yanlış karar" Marcus.

"Serkan'a yapılan hareket net kart. " Marcus

Cech pozisyonunda: "Gökhan Gönül uyarılmadı bile. Net bir sarı kart. Kırmızıya dönmeliydi." Marcus.
              En son 61viya tarafından düzenlendi; 18.12.2011, 22:09.
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• bi bakanımız vardı bizim..hani bizi temsil eden..atkısıyla saçıyla kıçıyla şov yapan..ne oldi ona..boşbakan mı oldu..
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Metris'in önü türküsü Ali Asker'e ait olup, orada anlatılan hikaye çok duyguludur. İçerdeki için üzüleceğin hikayedir.

Bu kişiliksizler için, güzelim türkü alet edilmemelidir! Asla!
                  hocam şarkıya sözümüz yok. soylediklerin doğrudur.

ama metrisi hatırlatan şarkı da odur.

onu yapmak için

yoksa türküyü alet ettiğimiz falan yok. bizde güzel bi türkü dinlemiş oluruz.

daha güzel olan rahmetli Kazım Koyuncunun söylediği Hayde türküsünü dinlediğimiz gibi ..........

Yorum

• İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykut'un atilmadan onceki pozisyonda Aykut'a faul yapiliyor, kimse onu konusmuyor...
                    Konuşulmyor değil,

faul bize verilmeyip olayan bir faule KIRMIZI vermek olayın özeti bu.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya yönetim bana ceza versin yada 20 saniye sonra bir daha senol hocaya laf söyleyen varsa ana avrat sövecegim... isteyen eleştirsin senol hocayııııııı
                        banada yönetim ceza versin , yoksa şenol hocaya sallayana bende küfür edecem !
                        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Bu Nakzo mu kimse 100% Trabzonsporlu degil. Bende giderim angut mu ne Forumlarin adi. Orda bende yazarim 800 Yorum

Yorum

• Ne mutlu TRABZONSPORluyum diyene sonuna kadar arkadayız
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              banada yönetim ceza versin , yoksa şenol hocaya sallayana bende küfür edecem !
                              gunluk olarak taktiksel elestirene degil de genel anlamda elestirenler icin arkanizdayim

Yorum

• Selçuk gitti gram üzülmedim.
                                Egemen gitti umrumda olmadı.
                                Ama Yattara'yı gönderdi Şenol Güneş hem de son maçta kadroya dahi almadı. İlk 18e iki kaleci alabilen Şenol Güneş onu ilk 18e almadı. O hamleden sonra Jaja'nın da Engin'in de bu takımdan gideceğini anladım.

Sen bu takımdan isteyerek gönderdiğin 3 adamı mumla arıyorsun şimdi. Senin futboldan anladığın bu Şenol Güneş. Tam bir sınıf öğretmenisin sınıfını uslu çocuklarla donattın ama teknik direktör falan değilsin. Oyunu ateşliyecek adamın yok.

Ayrıca devre arası yönetim sana Messi'yi alsa sen onu 25. haftadan önce oynatırsan ülkeyi terkederim. 25. hafta da son 10 dakika yanlış anlaşılmasın.
                                Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                                K.ATATÜRK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X