cafer 52 ye katılmakla beraber hasan algan ın altyapı vurgusu,mahmut 61 in yönetimin mal varlığının araştırılması gerektiği önemli ve bence sahadaki futboldan ziyade başlıca çözümlenmesi gereken problemlerimiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Sapara sıradan bir lig maçında bile oynayamayacak durumdaysa sezon sonunu nasıl görecek bu takım bilmiyorum.
Yüzlerini unuttuğumuz yerlileri saymıyorum bile...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
benim için maçın özeti 85.dakikada rakibin sol kanattan geliştirdiği atağı sağ bekimiz serkan yerine adrian ve colman ikilisinin karşılamış olmasıdır. bu iki adam ileride gol pozisyonu hazırlayacaklarına serkan efendinin gidipte dönmemesi yüzünden cezasahamıza kadar adam kovalıyorlar!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Serkanın yeteneklerinin kısıtlı olduğu belli ama sezarın hakkı sezara,takımdaki en çok koşan ve birşeyler yapmak için yırtınan belkide tek isim maalesef..İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim için maçın özeti 85.dakikada rakibin sol kanattan geliştirdiği atağı sağ bekimiz serkan yerine adrian ve colman ikilisinin karşılamış olmasıdır. bu iki adam ileride gol pozisyonu hazırlayacaklarına serkan efendinin gidipte dönmemesi yüzünden cezasahamıza kadar adam kovalıyorlar!Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
o zaman aymanı hasan üçüncüyü niye gönderdik? topu alıp çizgiye kadar koşup orta yapamıyorsa ve üstelik geride dönmüyorsa hiçbir kıymeti yok gözümdeİlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkanın yeteneklerinin kısıtlı olduğu belli ama sezarın hakkı sezara,takımdaki en çok koşan ve birşeyler yapmak için yırtınan belkide tek isim maalesef..Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Çok haklısınız..İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman aymanı hasan üçüncüyü niye gönderdik? topu alıp çizgiye kadar koşup orta yapamıyorsa ve üstelik geride dönmüyorsa hiçbir kıymeti yok gözümdeTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Bugün başkan onu diyebiliyorsa, istifasını basmalı. Basmıyorsa onursuz bir adamdır. O başkan Aziz Yıldırım'ın taşöreni olduğu için imza atmadı mı kulüpler birliğinin kararına... Başkan bu işleri bırakmalı kendi çıkarı hiçbir zaman takımın önüne geçmemeli. Geçiyorsa o kişi başkanlık yapamazzz.İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaskanin da dedigi gibi lig erken bitti, sike basligina devam.
Yorum
-
Bu eleştirinin oyuncularla hiçbir alakası yok tamamen teknik bir konu. Hoca ceza sahasına girmelerini istemiyor demek ki..İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde şu yönden bak, Soner oraya gelip o kafa vuruşunu yapıyor.Onunla aynı mevkilerde oynayan Colman, Alan, Adrian gibi oyuncuların benzer pozisyonlarda cezasahası içinde olduklarını gören var mı, ya da bu vuruşları yapabilecek kalitedeler mi? Kenardan yapılan ortalarda izleyin saydığım 3 oyuncu da ceza sahasının 2-3 metre önünde tren bekler vaziyetteler
Selçuk ve Colman Ersun Yanal zamanında ceza sahası içine çok giriyorlardı ve golleri de vardı.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Girse de atamaz bunlar genç kardeşim, gerçekleri görmek lazım.Hoca ceza sahasına girerseniz siz keserim mi diyor ki, tek adamla gol arıyoruz sürekli...Bütün futbolcularımız ceza sahası içerisinde pısırıklaşıp, sorumluluğu tek bir kişiye bırakıyorlar.İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu eleştirinin oyuncularla hiçbir alakası yok tamamen teknik bir konu. Hoca ceza sahasına girmelerini istemiyor demek ki..
Selçuk ve Colman Ersun Yanal zamanında ceza sahası içine çok giriyorlardı ve golleri de vardı.
Yorum
-
Takımın yürüyecek hali yok. İsterse 60 maç yapalım bu takım düşük olamaz bir takım. Tempomuz, pas hızımız falan feci derecede kötü. Yanlış mı antrenman yapıyorlar ne yapıyorlar anlamadım. Cech olsun Celutska olsun adamlar ilk geldiklerinde daha diriydi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum